Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3-on változó, sok játékban tökéletesen működik (nyilván rezgés és mozgásérzékelés nincs, ahogy a PS-gomb se megy), de másokban nem vesz be bizonyos gombokat (pl. Castelevania: Harmony of Despair, DS4-gyel nem lehet srégan ütni, ami nagy hátrány) vagy egyet sem (pl. Scott Pilgrim vs the World). Mivel úgyis ott a DS3, ez nem annyira nagy probléma, ami működik vele jól, az jobb DS4-gyel, mert az jobb kontroller. Ez és ez a lista kiindulópontnak jó, de egyik sem szentírás, egy-két apróságban tévedhetnek. Például a Ratchet & Clank: Going Commando HD valóban megy vele, de az egyik minijáték sokkal nehezebb vele, mint DS3-mal (a többi Ratchetnél nem volt ilyen gondom, de azokban nincs is ez a gömbforgatós minijáték).
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.10.25. 20:51:42
Next PC upgrade: 2022
Why so serious?
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2019.10.25. 18:29:05
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
De igen, lehet mondani, hogy ha az UHD-nak megengedjük a 4K-t, a fullhd is is lehet 2K.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.10.25. 11:57:13
Adversus solem ne loquitor
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A negyedik részről csak rosszat olvastam, így nem is foglalkoztam vele. Azt mondják az interneten az emberek, a harmadik jobb. Elhiszem nekik.
egy dolgot felejtettek el, lefoglalni időben a falloutfirst.com-ot 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.10.24. 00:41:41
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Azért némelyik meg tud lepni de ja amikor begyakoroltad akkor easy ahogy minden más.
Sekiro stb.
Mindegyik easy ilyenkor.
Csak elsőre gáz.
Pontiff-nél az első körben jobb körülötte maradni ahogy néztem, a 2 menetben én parry-zni szoktam.
Aldrich is alaktomos, mert easy-nek tűnik, de jah meglephet.
Mondjuk NG+ a legkönnyebb szerintem.
Viszont én sárkány alakba mentem, olyan érzésem mintha védelem szempontból egy full meztelen karival lenne egyelő.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
2x viszont haltam. 1x a Firelink Shrine előtt (LOL!) belegurultam véletlenül a mélybe, sok invaderem volt, mind levertem, Pontiff után még élt a 2 gépi NPC mob + jött kettő invader! Levertem a 2 gépit, levertem 1 invadert, a másikat üres potiig, de kifogytam. Meglett volna az a gci is, de már nem tudtam healelni. Szóval, kettő halál eddig. Kettő. NG+-ban. Ennyire könnyűek a bossok.
Eddig Pontiff izzasztott meg picit egyedül, mert itt már jóval nagyobbat csap, egy rossz evade és akár one hitel. De lenyomtam ennek ellenére elsőre.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Most az alapjáték kitakarítva.
~5:50 perc (pisikakival együtt)
40-41 halál (remélem nem számoltam el magam)
Nagy része liftbezuhanás meg kisebb minibossok...
Összes boss, miniboss, a fontosabbak.
Holnap reggel marad a 2 DLC.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.10.23. 19:32:08
Amúgy ha megtanulsz jol dodge-olni akkor nem vészes, de nekem a kardjánál annyi fajta időzítéssel vannak külön mozdulatai, hogy vagy korán akarok kitérni vagy későn....
Most NG+ ba kezdtem egy All Boss Run-t kíváncsi vagyok meddig tudok elmenni és mennyi idő alatt
😊
Eddig 2:40 perc (13 halál eddig)
akiket megöltem:
- Gundyr
- Fa
- Crystal Sage
- Papok
- Abbys Watchers
- Old Demon King
- King
- Giant
- Pontiff
- Aldrich
- Dancer
- Oceriot
- Champion Gundyr
meg ezek mellett öltem sok miniboss-t, 3 krokodil, hunterek, a szürke kis pocakos sárkány, egy tüzes sárkány...ilyenek.
Holnap a maradékot.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.10.23. 04:01:25
Meg mondjuk egyébként is leszarom 😄 Nagyon későn váltottam 1080p-re is, a jelenlegi konfig pedig meg fogja enni a következő generációt is röhögve full hd-ban. Pár év múlva meglátjuk. Ha a mostani tévé megadja magát, akkor változhatnak a dolgok.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2019.10.23. 01:00:12
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Magasabb frekvencián sokkal simább a futás, irányítás, célzás és leginkább a dolgok lereagálása, ami ilyen játékoknál nagyon számít. De ez is olyan, hogy mennyire vagy elhivatott azzal a játékkal szemben. Ha tapasztalt vagy és ésszel csinálod, akkor 60 Hz-en is jó leszel. Nagyjából olyan ez mint amikor az egykori volt magyar pingpongos egy szelet kemény száraz kenyérrel is elverte az ellenfeleit, gyakorlásnál. Szóval a tudás, tapasztalat az sokat tud nyomni a latba, nem mindig a technika visz mindent.
4K is nyilván sokkal részletesebb és a nagyobb képernyő is növeli az élményt. Ehhez nem fér kétség. Ahogy a 144 Hz is jó dolog és igazából már egész megfizethető áron elérhető a 24-27 colos monitorok körében, 1080p mellett. De idővel ez a két dolog úgyis kéz a kézben fog járni és ha nem is gyorsan, de tippre 5 év múlva már mindenkinek elérhető lesz.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Nya... megmondom mi van... az van, hogy a Bloodborne Defiled Chalice kihúzta belőlem az állatot. AZ NEHÉZ VOLT! Igen, full opcionális és a végén a Queen az szinte vicc, de az odáig vezető úton 1-2 boss, az megőrjített. Na ezekhez képest ez a DaS 3, ez Hello Kitty Roller Rescue.
Nem mondom, hogy nem lenne állat, mindent 144 Hz mellett tolni, de nekem arra nem mostanában lesz megfelelő konfigon. Így is, simán az elit kategóriában játszom ezekkel a hardverekkel, mert baromira nem ez az általános.
A DaS 3, így a kb. ~310 sornyi hibát már kijavítja büszkén odatehető a sorba, főleg a DLC-kkel együtt. Nálam a Bloodborne továbbra is kilóg... méltatlan ahhoz a játékhoz az a techno, amiben az az extrém kínos, hogy elkészíthette volna a From a Pro patchet PS4-re de nem tette. Tosznak ezek mindenre... DeS esetében is egyértelműen tervben lehetett a DLC, de soha nem készült el és nem is nyilatkoztak róla, pedig a törött kőtábla egyértelmű jel volt.
Mi megrakjuk, de kezdésnek gondoltam, tapasztalattal bárkit bárhogy.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nekem még bőven jó az 1080p még azzal is nehezen tudok betelni egyik-másik játéknál mind a mai napig.
Egyébként ha valami akkor éppen a grafika (kivéve a karakterek arcát és nem létező mimikáját, ami a keményen a 90-es éveket idézte azért) és a hangulat volt az ami nagyon tetszett a Dark Souls 3.ban és éppen emiatt haragudtam, hogy milyen jó játékot is lehetett volna ezzel a technikai háttérrel csinálni.
(Richer 1 hete csak emelkedik 47xxről pattant fel. Mai záró 5220. De most nagyot megy az OTP is. Brutál... Remélem kitart a Richter lendülete és idén meglesz az 5800 végre már)
Humble Tomb Raider akciók 2013-as rész monthlyval 1.84 euro
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.10.22. 18:44:46
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A nagy félelmem, hogy a gyerkőc elfogja könyörögni és akkor szarban leszek, mert nincs hely még 1 ilyen helyiségnek. Éééés nem fogom neki adni. Csinálja meg magának, még segítek is neki. Padlásszoba projekt pl.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.10.22. 18:24:08
Why so serious?
DE
Várnia kell pár hónapot. Még wowozok és jön Medievil.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Nem mondom, hogy git gud, de ha tudod, hogy szűkebb téren fogsz haladni, akkor legyen már PLAN B vaze... legyen már egy másodlagos fegyód is, ne csak egy mocsok nagy Zweihander. Egyébként a nagy kardokkal is lehet szűk helyen harcolni, csak több odafigyelést igényel, mainly olyankor nem slash, hanem thrust dmg-el kell operálnod.
A 2 téma a tetőn, az csak elsőre ijesztő, valójában lassú szarok. Fat roll soha ne legyen és nem lesz gondod, meg nyilván melee karinál stamina = life.
Te vagy itt a legtapasztaltabb soulsborne játékos azt ugye tudod? Ugyanis te nyomsz ilyen no hit őrületeket, mi meg csak casualkodunk itten. És nem, nem viccből írom.
Másikra: Tudom, hogy parryzhető és azzal könnyebb, de én csak bemegyek és megrakom szárazon. A legrosszabb esetben, ha már régen küzdötten vele 3.-ra borul.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.10.22. 17:12:32
Az viszont tény, hogy kell a gamind mellé egy aktív kinti időtöltés, ami lehet akár a traktorozás is, csak meg a tüdőnek nem tesz jót.
Szóval, nem tagadom, de mostanában is volt olyan szombaton, hogy látástól mikulásig toltam a gaminget, de mondjuk akkor vasárnap már alig, mert gyerkőcöztem amennyit lehetett.
Meg ne feledd, hogy a te lányod, éppen 1 évvel idősebb az én kisfiamnál. 1 év az mocsok sok idő, amikor itt hetek, hónapok alatt őrületes ugrásokat mutatnak be fejlődésben. Az enyém pl. nem beszél és nem jár... jó persze baba nyelven "beszél", meg feláll és ha van kapaszkodó akkor oldalazva totyog, de that's all. Rengeteg dolgot még nem fogad el, ahogy az olvasást is alig, a Duplot örülök, ha 10 percig eltűri. A mesés énekeket bírja legtovább, az akár 30 perc is lehet YT-ról. És tudom, hogy nem szabadna tv-ztetni és nem is néz tv-t, de YT-ról bizony kap napi 2x30 percet, mert rohadtul igényli, megnyugtatja, már pedig az kell neki nagyon mert a fogai kicsinálják, jönnek a rágók :-/
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.10.22. 17:07:52
Viszont nem értem minek nehéz a Das 2 ha egyszer ki lehet pucolni a pályák?
Mindenkit 10x elég megölni....
Nézd meg az első streamemet amit feltettem youtube-ra ott pontossan szemléltettem milyen geci mikor mész egy szük szar folyoson jönnek elöl hátu, beszoritanak, vagy nem te meg hogy továbbmenj meg kéne ütnöd őket mert gurulással nem tudod eltolni a mobokat magadtól.
Ha meg ütsz elakad a fegyvered a falba mert ninglcs elég hely...
Viszont az ellenség gond nélkül átüt.
Konklúzió: lerakod a konztrollert a picsába, és iszol vagy tojsz a wc-n mire ujraéled a karakter.
Betettem halálszámlàlót.
De kurvára felesleges mert semmiköze ahoz hogy én hogy tudok játszani.
Ilyen helyzetekben tehetetlen vagy...
Na ezért ignoráltam régen ezt a szart.
A többiben legalább a játékoson múlik ha elbukik, itt nem.
Röviden ennyi a bajom.
Most a tetőn van egy a 2 fasszopó, amire az lenne aa megoldás hogy az első ilyen szárnyas gecit le kell vágni mire a másik jön.
De ahhoz kellene egy kovács.