• Tinman #308019
    A TR1 szerintem is ott és akkor felrobbantotta a gaming industry-t, meg vele minket is. A 2. rész is jó volt, de a kieg nálam már csak fárasztó izzadságszagot árasztott magából. A 3. részre kezdtem érezni, hogy kezd elfáradni a sorozat, de azért azt is letoltam. A 4. résznek szerintem 5x álltam neki, de egyszerűen valahol a piramisoknál mindig elvesztettek, pedig mocskosul akartam, mert anno én azt hittem, hogy az én hibám az, ha nem élvezem eléggé a játékot. De ez nem igaz.

A Chronicles + Angel of Darkness-el már nem sokat játszottam, nem kötöttek le.

Ellenben a Legend, Anniversary, Underworld + DLC-k viszont igen, olyannyira, hogy nem csak, hogy letoltam őket, de valamilyik részt emlékeim szerint 2x is lenyomtam. (Talán XBOX360-on az Anniversary-t... de lehet, hogy a legend volt az.)

Viszont az Underworld-nél éreztem azt leginkább, hogy ez a helyes irány! Kifejezetten élveztem minden percet, nagyon tetszett és a DLC-k is jók voltak.

A Guardian of Light is lement, jópofa kis mellékzönge volt, szerettem, de valamiért mégsem néztem meg a mai napig sem a Temple of Osirist. Nincs rá magyarázatom.

A Lara Croft Go nekem teljesen kimaradt. Ellenben a TR 2013 + DLC-k, valamit a Rise of The Tombraider + DLC-k lementek és örültem az UC-s iránynak.

Szóval ja, szerintem is rendkívül szélsőséges a TR játékok minősége, de hát emögött ugye elég jó okok is megbújnak. Pl. a 3-4 rész esetében már brutál nyomás volt a kiadó részéről a fejlesztőkön, a Darknesst csúnyán össze is csapták.