• IMYke2.0.0.0
    Milyen szép is ez a világ: különbözünk.

Az 1-2-2 Gold-3-3 Gold: zseniálisak voltak. Nélkülük nem is koptatnám itt a billentyűzetet... nem kizárt, hogy sosem szoktam volna PC-re, hanem (jó esetben) mobil, vagy konzol koca gémer lennék, és a (az akkoriban is vágyott, mostanában legalább néha művelt) zene kötötte volna le minden szabad percemet...
    A Tomb Raiderek (különösen a "kooperatívban" leküldött 2. rész), később az Age of Empires 1, és a Diablo 1 voltak azok az erők, amik a játékok felé csaltak.

A TR sorozatból már nem szerettem a későbbieket annyira, mint az említetteket. Pedig mindegyik megvan, némelyik dobozosban. Aztán a 2013-as résszel kezdődő trilógia visszatért a régi dicsfényhez, modern köntösben --- és miközben a "rajongók" ríttak a kevés kihívás miatt, az új narratíva, és a játék puszta létezése maga volt a csoda, és a 2 további folytatás nem okozott csalódást.

Röviden: sem a régiek, sem az újak nem voltak olyanok, mint ahogy lefestetted őket.

//Hint: ez is csak egy vélemény.
    //Szerintem, nem érdemes közölni a régiekről alkotott véleményedet a STEAM-en: a régi motorosok lázadni fognak, az újak semmit sem fognak érteni belőlük.