• Tinman #308014
    Manapság a leggázabb cuccból is elmegy egy csomó. Egyszerűen annyi player van, hogy abból 1-2 ezer simán elmegy, legfeljebb tol rá egy negatívot. A nagyobb gond inkább az, hogy ezeket észrevegyék, mert iszonyú mennyiség jelenik meg mindig hónapban.

A Call of Duty single-ök 1 patront hidd el megérnek. A multival kapcsolatban azt tudom neked mondani, hogy CoD mániás rendőr haver függése alapján vannak mediocre és elég jó részek. Nemtom, nem multizok, nem érdekel.

A Tomb Raider meg mi tagad? Kikapcsol és szórakoztat. Kedveltem a régi kissé hc Tomb Raidert, de kb. a 4. részre eluntam. Örülök, hogy Uncharted infected lett és várom, hogy a Shadow is értelmesebb áron legyen és tolhassam.

Ellenben 2018-ban ilyenért 10€-t elkérni, mint a Minit az k. gáz. Értem az indiet, van millió remek indie cucc, ami nekem is nagyon bejön, sőt nagy kedvenc, de az ilyen számomra sértés. Nem azért lélegzem együtt az iparággal cirka 35 éve, hogy visszazuhanjak oda ahonnan jöttem, egészen a Pong-ig. Szerintem ilyen küllem kiadni valamit undorító, pofátlanság. U.e. egy RPG makerbe is betehette volna és akkor nem csíkozik be tőle a szemem! Az ilyen full fekete-fehér cuccok már szó szerint sértik a szemem. Elég 10 perc és utána 5 percig csíkokat látok mindenhol.

A Downwell és a Horace is teljesen vállalható küllemű. Az ilyenért már én sem morgok. A Spelunky is baromi cuki graffal van megáldva... ha ilyen ff szar lenne, mint a Minit, szerintem te se toltál volna bele több 100 órát.

Nálam sem prioritás a grafika bármily meglepő. De van már egy minimum ami alá nem adom. Az a vicc, hogy a C64-es Dizzy, szerintem pontosan a minimum... arra még most is rá lehet nézni, konzisztens az egész és hiába szidja pár magyar paprikajancsi, az akkor és ott egy őrületesen remek kalandcím volt. Nagyon szerettem, nem is volt szinte ilyesmi cucc és egésznek volt egy nagyon cuki bája is ráadásul.