• Palinko
    Én is olvasgatom a véleményeket, mérlegelek, de tényleg nehéz megjósolni. Egyelőre inkább azon az állásponton vagyok hogy nagyon is beindulna az eladás, egyszerűen most a 3 centes kártyákban is nagy a konkurencia, én is ha kaptam valami ingyen játékot kifarmoltam idleben a kártyát és próbáltam eladni, valamelyek rögtön elmentek valamire meg így fél-1 év múlva jönnek a mailek hogy eladtam valamit a marketen én meg már nem is emlékszem mi lehetett az. Szerintem sok fiatalnak megoldás lenne hogy 10 játékot amit már biztos nem vesznek soha elő becserélnének 1 újra, mert Tinmannek biztos igaza van hogy drasztikusan gyorsan esnének az árak, bár senki sem akar olcsón szabadulni a cuccoktól szóval sztem a steamhez áraznának a népek és mindig 1-5$-al lenne a hivatalos ár alatt, persze napi pár tüskével mikor a türelmetlenek, vagy valakinek valamire nagyon kell és jóval ár alatt eladja. Most is hányan adnak el steam fiókokat mert csak úgy tudják eladni a rajta lévő játékokat, ez mind legalizálva lenne és nem kéne így megkerülni.

Így viszont előfordulhat hogy a kulcsos oldalak sem szopják be mert azok még olcsóbbak lennének a steames áraktól, most is a skin áruházak olcsóbban adják a skineket mint steamen marketben... Szóval ismét csak a fejlesztők szívták meg akiknek jó pár ezer-százezer copy kiesett.