• Voltan
    Nehéz, jaja, de ha jól értem, nem is próbáltad kontrollerrel? Elég nehéz az magában is, de a PC port - mondjuk úgy - nem volt valami ügyes a QWERTY + egér implementációban. Ilyen jellegű játékot kizárólag kontrollerrel. Még úgy is baszott nehéz. Leírtam már itt valahol az én történetemet vele. Leírom megint :D

Azt sem tudtam, mi ez, amikor kijött PC-re, de mindenhol olvastam, hogy 1 - kurvajó 2 - kurvanehéz. Szóval elmentem a virágboltba. Kipróbáltam, az első bosson sem jutottam túl, ami kb. a játék 20. percében jön. Törlés, kuka.

Eltelt egy fél év. Az image file megvolt még, gondoltam, akkor még egyszer, nézzük meg. Továbbjutottam, és szenvedtem, mint a kutya, de kezdtem élvezni. Aztán vagy hardveres, vagy szoftveres okok miatt újra kellett rakni a Win-t, és utána hanyagoltam.

Eltelt némi idő, és Steam-en le volt értékelve valami 5 Euróra, sztem 2013-14 környékén. Megvettem. Elkezdtem újra, és valami kattant. Nehéz megmagyarázni, valami olyasmi mint amikor megtanulsz úszni, vagy biciklizni. És onnantól már élveztem, nagyon. Persze béna voltam, de folyamatosan fejlődtem, és haladtam előre, lassan. Egész komoly csoda, hogy a feleségem nem vált el tőlem, mert egy komplett karácsonyi szünetet végig Darkszólszoztam, akkor vittem végig. Soha nem csináltam ilyet előtte, se azóta, de azalatt a másfél hét alatt folyamatosan a gép előtt ültem, és toltam.

Azóta a feleségem a "soulslike"-okat csak trappolósnak hívja, mert valahol félúton meghalt a headsetem, szóval kihangosítottam a cuccot, és a DaS1-ben a páncélod hangosan zörög minden lépésnél. Csk-csk-csk-csk-csk-csk. Ezt hallgatta szegény vagy 5 napon keresztül. Nameg a tombolásomat folyamatosan.

Azóta kibékültünk már, és van működő headset is :D Nem váltam el, és még 2x végigvittem, amit semelyik folytatással sem tettem, sem a hasonlóakkal. Nekem a DaS a DaS élmény :D A kurva Sekirót nem merem most felrakni az új gépre, félbe volt hagyva, és nem merem :D
    Utoljára szerkesztette: Voltan, 2019.09.07. 00:16:42