Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
DaS 3-ban, ha valaki nem kapzsi és nem kezd el több 10k lélekkel, meg 1 estussal felderítősdit játszani, akkor BŐVEN magasabb szinten lesz adott bossoknál, mint az elvárható minimum. Tehát ha pl. az Old Demon King-hez 40 körül kéne legyél, ott simán vagy már 50-52.
Nekem most az egyetlen nagy gondom a játékkal, az achimaxolás miatti kényszerű questline-ok, amik iszonyatosan gázak és irritálók. Ha adott pillanatban nem csinálsz így vagy úgy, amit leírás nélkül lehetetlen kitalálnod, akkor akár az egész adott NG menetet is lehúzhatod a klotyón. Meg ilyen fasságok vannak benne, hogy adott boss-t ne vágd le amíg....
De amin most kiakadtam nem olyan rég, hogy adott bosshoz KELL NPC segítséget beidézned, különben xy helyen utána nem találod majd meg az eldobott szarjait, ami közül egyetlen fegyó kell az all weapon achihez. Teljesen logikátlan, agyatlan baromság ez a része.
Anri, meg Siegward questline is egy merő rémálom.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A Nioh nehezebb volt számomra, de sokkal, főleg néhány boss.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Még a CDPR játékaiban is rengeteg hiba van, pedig náluk a határidők sokkal lazábbak, lévén állami és egyéb támogatásból élnek. Vagy legalábbis így volt, de tudtommal máig nincs 3rd party kiadójuk, illetve a GoG az utóbbi időben valamelyest az.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2019.09.15. 16:26:21
[merlinw.org]
Nekem 2016-os végigjátszáskor csak úgy magától meglett 35 achi a 43-ból, de akkor DLC-k még nem voltak, szóval most achimaxolás + DLC-zés folyik. Sokkal kellemesebb élmény, mint a Bloodborne... ami amúgy lehetett volna az, ha legalább ilyen sok ráncfelvarrást kap, mint a DaS 3 az évek folyamán.
A megjelenés óta ezeket javították:
Link
Ez 316 sornyi hibajavítás, de sok esetben több hibát javítottak "egy sorban", csak nem részletezik, lásd pl: "Fixed several issues" mondatokat.
Én kimondom: Amit Day1 kiadtak az egy hibás program volt, amit szépen csendben lebétáztattak a userekkel, hiszen azok visszajelzései alapján javították folyamatosan a játékot.
Nyilván tisztában vagyok vele, hogy a játék hosszú, komplex és összetett, így a hibák is ezzel egyenes arányban nagyobb számban fordulnak elő, de van köztük sok olyan, ami nettó trehányság/kapkodás/átgondolatlanság eredménye, vagyis csak a szokásos From húzás.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Dark Souls 3.
Ahogy már mondtam Day1 toltam, pre-order volt a CE. Anno írtam róla egy A4-es oldalnyi hibalistát és kifejezetten csalódottan dőltem hátra amikor lepergett a credits.
Na de most! Nem egy másik játék nyilván, de annyira, de annyira smooth és fluid és igazságos és fair és bugmentes és logikus és befoltozott, hogy áááááá... öröm vele játszani! Ha most kéne értékelném simán 1.5-2 ponttal többet kapna tőlem, mert ez így egy baromi élvezetes és igényes játék, ami From címtől már-már sokkoló!
(Carthus dungeonok legvégén járok.)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.09.14. 18:49:54
Amúgy tök sok helyen olvasom userektől, hogy ha jön a Switch 2.0 a régiből kiszállnak. Pont ezt akarom elkerülni. Most megveszem 100-ért, fél év jön az új gép, akkor meg "mindenki" el akarja majd adni beesik majd az ára 50k körülre használtan... az azért 5 játék kb.
A NES library részemről nem érdekes, a Wii U játékok közül sok igen. Tehát ha 20$-t kipengetek/év, akkor mely Wii U játékokkal tolhatom? Van erről már lista?
Igen, egyszerűen nem értem, hogy miért nem kell nekik több pénz. Helyette warezolni kell a régi cuccaikat :-(
Namost az Nvidia Shield az tökéletesen ugyan az a vas, mint a Switch, tehát itt nem túlzás azt állítani, hogy szinte zéró energiabefektetéssel kiadhatnák ezeket a játékokat Switchre is és az előbbi kettő holtbiztos, hogy instant million seller lenne. Mégse teszik, mert.....???
LM2 meg a most is piacon lévő 3ds-re van, szal az a totál esélytelen.
Adversus solem ne loquitor
A legutóbbi Directen viszont bejelentették az első Wii portot, ráadásul egy igen feljavított és valószínűleg tartalmilag is felbővített verzióban (Xenoblade Chronicles), ezzel együtt bedobta 20 olyan SNES játékot az online-ba, amik közt ott egy csomó a mai napig tökéletesen játszható, 10/10es mestermű.
Innentől kezdve én azt tippelném, hogy nyitottak mindenre, amit épp a fura logikájuk diktál.
A Switch amellett, hogy sikeres elképesztő erős attach rate-et hoz, nagyon jól fogynak rá a játékok, tehát bolondok lennének nem hozni rá a saját régi libraryjüket. Egész biztos vagyok benne, hogy nem a Link's Awakening lesz az utolsó Zelda felújításuk a platformra. Ha már megcsinálták ezt az engine-t, akkor a Link to the Pastet nem összerakni vele emberiség ellenes bűn lenne, hisz mai napig azt tartják számon a legjobb 2D Zeldaként...
A Luigi's Mansion 1-2 már érdekesebb kérdés, mert utóbbi a modernebb 3DS játékok közé tartozik, előbbi pedig nemrég kapott egy ráncfelvarrást 3DS-re. Én azt mondanám, hogy nem lesz Luigi's Mansion 1-2 Switchre, de ez inkább azt jelenti, hogy kis esélyt látok csak rá.
Arról ne is álmodjak ugye, hogy ilyen Luigi's Mansion 1-2-öt megveszek Switchre az eboltból? Fogalmam sincs tényleg... ezek és a korábbi Zeldák esélytelenek a vasra ugye?
Amúgy a budi emlegetése nálam ilyen gyűjtőfogalom arra, amikor üresjárat van, pl. rendelőben, hivatalban, autóban várod a másikat, etc. Gyerek mellett MINDEN, nem vele töltött szabad másodpercet meg kell ragadni, hogy el ne felejtsek gamer lenni. Most is azért vagyok DaS 3-ban Steam-en, mert éppen alukál. Utána órákig feladat vanik.
- Super Mario Maker 2
- Splatoon 2 + Octo Expansion
- Super Smash Bros. Ultimate
- Mario Tennis Aces (ennek elég felejthető a kampánye, de a fenti 3 teljesen legit single player játékok)
Ami még kimaradt és érdemes ránézni és eldönteni, hogy érdekel-e:
- Animal Crossing: New Horizons
- Daemon X Machina
- Kirby Star Allies
- Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order
- No More Heroes III
- Pokémon Sword and Shield
- Pokémon: Let's Go, Pikachu! and Let's Go, Eevee!
Illetve úgy tudom Te nem veted meg az indie játékokat se:
- BoxBoy! + BoxGirl!
- Cadence of Hyrule
- Golf Story
- Little Town Hero (technikailag nem indie, de nyomott áras)
- Picross S
- Snipperclips
- The Touryst
Xenoblade-hez, Mario + Rabbidshoz, BotWhoz, Captain Toadhoz pedig mindenképp érdemes a DLC-ket is hozzávenni, mert mindegyiknél korrekt extra tartalmat adtak, Xeno esetében szerintem talán még jobb is volt, mint az alapjáték. 😊
Egyébként a megveszed most a Switchet, aztán ha jön a pro eladod és megveszed azt nem játszik? Olyan méretű library gyűlik össze, amit sose fogsz győzni pótolni. A gép ára amúgy is szinte töredéke annak, amit a libraryre költ az ember.
Ilyen formában nincs, tartalom szempontjából a switches verzió a superior. Egyrészt gyárilag tartalmazza az orchestral zenéket*, ami ugyan belemoddolható a pécésbe is, de oda a cédén kiadott zenék vannak beletunkolva, nem tudjuk, hogy az S verza tartalmaz-e többet. Másrészt választható Angol-Japán szinkron.
Elképzelhető, hogy a megjelenés után kipiszkálják a bővített tartalmakat, és belemoddolható lesz a pécésbe, de ilyen formában a teljes verzió switch exkluzív, és nem is lesz másra kiadva.
/a pécés és konzolos kiadások midi zenéi borzalmasak
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.09.14. 11:14:22
XenoChro DefEd - Ez még a jövő, de igen.
Tokyo Mirage Sessions #FE Encore - Ez érdekes lehet, thx!
Legend of Zelda: Breath of the Wild sequel - Ez sajna még lehet, hogy 2020-ban sem jön.
Baldo - Erősen jónak tűnik, majd jön ez is valamikor.
Szóval lassan összejött az a 15 cím, amiért már érdemes konzolt venni, csak a szokásos :-)
XenoChro DefEd?
Tokyo Mirage Sessions #FE Encore?
Legend of Zelda: Breath of the Wild sequel?
Baldo?
Melóhely az nagyon érdekes kérdés, mert vagy enni nem tudok annyi a munkám (most a hét első 3 napja ilyen volt), vagy elunom a Heartstone-t. Aztán van, hogy nem én vezetek, csak éppen utas vagyok. Nyilván nem a Baldur's Gate szintű cuccokkal tolnám így, hanem az ilyen 10 perc/pálya dolgokkal.
Ha csak egy picit is javítani fognak rajta, akkor évekig idegesíteni fog, hogy nekem nem olyan van. Lásd PS4 Pro. Kivártam, megvettem, nyugodtabb vagyok.
Ehhez még mit tennél hozzá, tudván, hogy nem érdekel a multi móka kicsit sem és nem akarok pályákat építeni, engem csak a pure single content érdekel:
- Zelda: BotW
- Zelda: Link's A.
- Donkey Kong Country: Tropical Freeze
- Captain Toad: Treasure Tracker
- Mario Odyssey
- Fire Emblem: Three Houses
- Shin Megami Tensei V
- Xenoblade Chronicles 2
- Mario + Rabbids Kingdom Battle
- Luigi's Mansion 3
- Metroid Prime 4
- Yoshi’s Crafted World
- Bayonetta 2
- Astral Chain
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.09.14. 08:54:20
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2019.09.13. 10:42:18
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: Andule, 2019.09.13. 09:14:38
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
#307691: Turn based 4x <#rinya>#rinya><#levele>#levele> Ez a humble is egyre lejjebb adja
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.09.12. 20:22:54
Next PC upgrade: 2022