• Árnyvadász
    DLC témában. Én még nem találkoztam olyan játékkal aminek DLC kellett volna ahhoz, hogy teljes értékűnek tekintsem. A DLC egy nem szükséges tényező, a sztorit, a teljes értékű játékot megkapod, mikor megjelent a játék. Akkor nem kapod meg, ha a produktum korai hozzáférésű és még nem az elkészült végleges változattal játszol.

Persze bele lehet menni kinek mit jelent mikor vásárlásnál Ő úgy érzi, ha DLC-t is vett, elmondhatja több tartalmat kapott a pénzéért, de ez csak ámítás szerintem. Csak gondoljatok bele egy kicsit jobban. Az már más kérdés, ha valaki viszont gyűjtő szemléletű, a pénzéért cserébe mindent akar. Ezzel sincs semmi gond, fizessen érte, vagy várja ki és fizessen kevesebbet érte, aztán legyen boldog.

De továbbra is azt állítom, ettől nem fog nagyobb, jobb játékélményt kapni. Esetleg mást igen. DLC-je váltogatja éppen mit.

*Értelemszerűen a mondandómat úgy kell értelmezni, hogy vannak ritka kivételek mikor egy DLC megüti egy kiegészítő szintjét és akkor arra már nem érvényes az amit írtam, de mint tudjuk ez nagyjából a fehér hollót láttam esete kategória, egyébként a DLC az valójában az amit a neve is tükröz, némi extra - pénzért cserébe. Oszt jó napot.

Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2019.08.14. 12:29:22