Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Véletlenül sem mondom hogy szar, mert igazából nem is próbáltam, de ennek élethelyzet oka van inkább 😊 Ha valamibe száz órákat öntök, az csak úgy lehetséges, ha bármikor ott tudom hagyni (mondjuk turn based), single player és idle időben semmi nem történik. Még jobb ha gyorsan ki/be is tudok lépni. Ha realtime, akkor az a jó ha roguelite/like és max. 10 perc egy run.

MerlinW
Jaja, Warframe-et én is utálom 😊

[merlinw.org]

zorrobomber
Na a Warframe (meg az összes free to play) végképp nem az én világom, de így a leírásod alapján nem tűnik vészesnek, valahol több általam kedvelt roguelike is a farmolásról szól akkor, pl. Dead Cells, vagy a Rogue Legacy. Jól hangzik.

Ha a Mass Effect-ben lett volna lehetőség új felszerelésért "farmolni", akkor röhögve nyomtam volna 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.08.21. 13:52:15

MerlinW
Dehogynem, biztos, ha végtelenül türelmes és ügyes vagy. Alapvetően nincs szükség farmolásra. De ha szeretnél kipróbálni új fegyvereket és nincs nyersanyagod, akkor kellhet.

Minden pályán/világban mutatja a stat képernyő, hogy milyen státuszban van a védelmed és támadásod. Ha a gearlevel nem felel meg a pálya követelményeinek akkor -30%-os büntit kapsz mindkettőre.
Ahhoz hogy szinten tartsd magadat minden létező pályaszegletet át kell vizsgálnod. Egyébként a farmolás része nem RnG, pontosan lehet tudni mi honnan esik/található és az mindig esik/ott lesz.
Tehát ne warframe farmolásra gondolj. Továbbá a halálnak nincs semmi következménye, nem vesztesz semmit és vissza is a boss elé dob, nem kell trash mobozni az újrapróbához.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2019.08.21. 13:46:55

[merlinw.org]

zorrobomber
Bocs ha nehezen értelmezhető a kérdésem, hülye vagyok a Soulslike-okhoz, és a looter shooterekhez is, de a két dolog hogy kapcsolódik össze? Farmolás nélkül nem végigtolható a kampány?

MerlinW
Ah, értem.

[merlinw.org]

MerlinW
Ha nekem írtad, nem látok ilyen steamId-t. A profilod linkjét írd ide. Vagy jelölj te engem. Illetve akinek kell segítség, társaság a héten szabin vagyok, jelöljetek, szóljatok😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2019.08.21. 13:26:31

[merlinw.org]

Dzsini
Mivel volt egy Játékosos és egy Konzolos, így kérte, hogy a konzolost szanáljuk.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

MerlinW
A sztori single volt, a farmolás public coop, mert úgy 2x gyorsabban jön az xp és a nyersanyag😊

[merlinw.org]

MerlinW
Játszom még, amíg meg nem unom 😊 Hova tűnt a Remnant topikod? Nem találom.

[merlinw.org]

MerlinW
Most jött ki az eddigi legnagyobb update, a Beyond. Multiplayer hub, sok száz új nyersanyag, power grid és fényjátékok a bázisokon, tenger alatti bázisok, és még sok minden, valami 200 pontból áll a changelist.

[merlinw.org]

Tegnap én is megvettem. Steam ID: medvebocs34

Ha van kedved segíteni, vagy neked kéne szívesen venném, ha felvennél. Este visszaigazollak. Köszi. Láttam van Discord csatorna (fórumában), oda is menni fogok. Public-ban ugyanis nem találtam chat lehetőséget, így kissé néma Bob az egész, gesztusok sincsenek, vak vezet világtalant így az egész.

Sajnos hozzám eddig nem csatlakozott be senki, és az első boss megakasztott. Hajszálon múlik csak pedig. (Volt mikor egy lövés kellett volna, de a minionjai megpusziltak.) A játékot egyedül is élvezem, de mikor csatlakozok másokhoz, úgy nagyon adja. Nyilván erre találták ki.

Közepes beállításokat ajánlott fel, de az UE4 szépen skálázza magát, alig van különbség medium-high-ultra beállítások közt, ellenben így megvan a 75-120 közti frame, ami remek. Mondjuk nem az a kivételesen szép játék, de jó van az így ahogy van. A lényeg, vagyis az ötlet zseniális: DS játék lőfegyverekkel. Nekem ez adta el. A gunfight pedig rohadt élvezetes.

A véletlen generált pályákat, ellenfelek viszont nem értem. Helyszíneken ahol eddig jártam az minden run-nál ugyanúgy nézett ki és az ellenfelek is pont ugyanott voltak, ugyanonnan jöttek. Nulla eltérés volt. Nem zavart, csak hangsúlyozták a leírásban ezt. Lehet később majd ilyen lesz?

Fejlesztések, fegyver kiegészítők használata, felszerelés menedzsment és egyéb dolgok alaposan kidolgozottnak tűntek. A karakter futása viszont nagyon tré. Túl lassú, körülményes vele így közlekedni, pedig nagyon sokszor kell, boss-oknál mindenképpen.

És azért fontos: nekem még nem egy teljesen befejezett játék hatását keltette. Sok helyen éreztem ezt. De leginkább a többjátékos módját kéne még gatyába rázni. Valószínű erre már nem volt idő. Majd most. Egy szó, mint száz aki Souls rajongó, szerintem ne hagyja ki. Kicsit olybá tűnhet, videók, képek és mikor játszol vele, hogy középszernél nem több és igazad is lehet, de mivel ez az első (nekem legalábbis biztosan) lőfegyveres DS, így az élmény akár még páratlan is lehet.

Nekem egyből a Hellgate: London ugrott be. Mennyire szerettem azt a játékot. És hogy vártam, majd egyszer lesz még valami hasonló. Blizzard-tól vártam, de a Gunfire Games hozta el. Már csak ez kéne: lássam azt a random generálást és akkor teljesen olyan lenne, mint a HL.
zorrobomber
Ezek szerint akkor csak működik az a single player is... (vagy ebben volt coop is?)

Kicsit zavarja a gamer öntudatom, hogy ez lenne az első Souls típusú játékom, és nem mondjuk a DS-t tolom ki, de valahogy jobban tetszik a világ, és nem mellékesen a lőfegyverek is közelebb állnak talán hozzám (na meg az egér+bill irányítás). Nem mondom hogy perfektül, de nagyrészt jól megy Medium-on a GTX 760-on is, szóval lehet hogy belecsapok majd a lecsóba, és megveszem én is.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.08.21. 09:58:10

darkSectorxxx
Majd fogod folytatni generálással, vagy egyszer elég volt?

Amúgy gratula, remélem, ma én is ezt elmondhatom majd, de nem ~30 hanem ~50 órával (farmolás nélkül, mert nekem csak a halálok miatt ennyi. 😄 ).

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Dzsini
Egy hete jött ki a Beyond, úgyhogy van bőven érdemleges benne.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

3Error
<#eljen>

Tényleg, egy kérdés: No Man's Sky-ban van valami érdemleges újítás, játszottál vele mostanában?
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2019.08.21. 04:12:42

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Fpocok
Ezt jó hallani. Na majad ráugrok, ha elértem a level 60at wowban.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Seth
Hogyne, végtelenségig. Diablo 3-ban sem érdemes megállni addig, amíg nem milliókat sebzel egyetlen támadással 😄

PSN ID.: Beegabor

Fpocok
És most ? Lehet még fejlődni? Van még értelme tolni?

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
No, végigjátszottam Remnant-ot, kellemes felüdülés volt számomra. ~30 óra volt némi farmolással. Szóval jó cucc, ajánlom.

[merlinw.org]

A GMG-t nem is figyeltem mostanában. Ez így eddig tényleg a "legolcsóbb".

IMYke2.0.0.0
Akciózzák azt, csak nyilván nem fillérekért --- jelenleg itt, és így a legolcsóbb a Season Pass (AUGUST12 voucher kóddal): ~5350 Ft

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Azért komolytalan, hogy a Season Pass-t még mindíg drágábban adják mint a Goldot. Az alap már megvan, a pass-t meg nem akarják sehol sem akciózni.

Tinman
Ha ez jönne a sorban és tolnám, azonnal venném...

Ha láttok valahol, valamikor The Surge DLC-ket olcsón, ne tartsátok magatokban. Bloodborne után szerintem kivajazom. Bár az is lehet, hogy Dragon's Dogmát fogom felporszívózni, millió éve megvan... igen, régebb óta mint itt bárkinek, mivel én X360-ra megvettem az alapot, majd a Dark Arisen-t is, majd PC-re is <#zavart2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Annak, aki az "Assassin's Creed: Odyssey - Gold Edition" a fiókján akarja tudni, és nem majd ingyen végigjátszani, és sosem elővenni akarja:

Jelenleg a Gamersgate (a brit és az európai) a legjobb alternatíva a megvásárlására:
- UK: ~10200 Ft
- EU: ~10150 Ft

//igen, a Uplay Store-nál is jobb akár, a 100 pontért vásárolt 20%-al együtt: 32 euro = ~10450 Ft

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Le kell állnom majd steam-el és a Far Cry 5 végigjátszásra rágyúrni..3 hét alatt csak letudom. Magyarítás ugyse lesz hozzá soha így felesleges várni minden másra.

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Azoknak, akik belevágnának, és a részleteket még nem ismerik:

"UNLOCK OUR WORLDS. -- PC only

Starting September 3rd 2019 - GET A FREE TRIAL* - 0,00€ 14,99€/month

What is Uplay+?

100+ PC GAMES -- Download games from a growing catalogue, including Fan favourites and the hottest upcoming releases.

NEW RELEASES -- Get access to Play early and Beta programs to play our new releases before their launch.

PREMIUM EDITIONS -- Uplay+ includes the premium editions available with DLCs and expansions.**

*One free trial per Ubisoft Account from September 3rd to 30th, 2019. To begin free trial, you must provide a valid credit or debit card. You will be charged the full amount of the subscription price (14.99€ per month) on expiration of the free trial on October 1, 2019, unless you cancel before September 30th – 11.59pm, by visiting uplayplus.ubisoft.com. Additional terms and conditions apply including territorial restrictions; for more information please visit the FAQ section on support.ubi.com/faqs/43786/. This is a promotional offer and is subject to change. Void where prohibited.

**Premium editions vs. standard editions, where applicable. Editions included in Uplay+ may not include all premium content. Offer subject to change.
"

darkSectorxxx
Nézem Dis2-őt stream, és Nightmare-en szimplán futosgál a pályákon, valszeg próbál elfutni a boss-ig, de mindig elkapják. <#alien>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx

Hát igen.

Amúgy nem vagyok nagy multis, de a Division 2 egyértelműen az egy legszórakoztatóbb cucc.

Most láttam pl a Synced-et, az kb ugyanaz lesz robotzombikkal.
Jók ezek a cuccok.

Amire kíváncsi leszek mennyi tárgy van a játékban ruha+fegyver, mert eddig kb 4 set amit kaptam vettem és találtam 2 set-et secretbe.
Ez így még kicsit karcsú szerintem.

A fegyverekből is van pár darab vehető, a maradék esik, kraftolni kell.

Ezek amikre kíváncsi lennék.

Nem vagyok programozó meg nem ismerem a játékot, 100%—ra, de amik vannak azokból 3 ráadásul az alap class-ok ruhája.
És én gondolnám egy ilyen grindelős játéknál, hogy nem bonyolult tartalom van a pályákon.

Statikus pályák. Néhány ellenséggel.
Cserébe ezekben sokféle cucc szokott lenni.
De igaz ez az itemekre is.
Igaz hogy a fontos itemek megvannak a játékban, de azokon kívük sok más nincs.

Amiben viszont több a játék, azok a Taint és Mod-ok.
Mert itt már most több van mint atöbbi kategóriákban lévő cuccokból.

A skillekből valami 12 darab van már most. És hol vagyok én még a végétől.
Mert a wiki szerint még a játék felét se csináltam meg.

Moby
Más mapokkal, más lootokkal, és más bossokkal.

Adversus solem ne loquitor

Moby
Nem lehet ezt 10-16 órákat tolni egyhuzamban. Kieszi belőled az életet.

darkSectorxxx
Hát 3 nehézség van ujragenerálás más mapokkal. Lootokkal

Ahogy mondta Moby még kóstólgatjuk a játékot. Ehhet napok kellenek.

darkSectorxxx
Tökéletesen egyetértek.
Csak mondom, hogy én személyszerint hamar ideges leszek, az ilyenektől, hogy darálni kell.

Játszható persze, csak annyira nem élvezem.
Mindegy mêég nem dobom félre a játékot csak te is tudod tegnap tömény volt az a 3 boss.

Kiégtem kicsit. 😊

MerlinW
Azt nem tudom (azt hiszem nincs, de majd valaki rámcáfol), de lehet nehézséget állítani, illetve gyakorlatilag bármikor újra tudod generálni a teljes világot, (akár a játékod közepén is) amin az adventure mod még finomítani fog az egyes biome-k generálásával). Illetve miután a loot véletlen így akár 10-20x is végig lehet játszani tök "új" pályákon a kívánt nehézségi fokon és még akkor sem biztos hogy minden jóságot megtalálsz. Túl op meg sosem leszel, az a része elég jól van balanszolva - legalábbis egyelőre úgy tűnik.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2019.08.19. 16:42:14

[merlinw.org]

jarlaxxe
NG+ van?

MerlinW
Kb 20 óra a single "végigrohanás", ha ügyes vagy. De baromi nagy az újrajátszási faktor.

[merlinw.org]

MerlinW
Azt ugye vágod, hogy ha nem te vagy a host, akkor a loot-ot megtartod, de te nem haladsz a sztoriban előre? Én a labirintus után vagyok valamivel és eddig nem igen volt gond egyedül. Itt a lényeg a türelem, nem annyira a skill. Na ez az a játék ahol DarkSector stílusban kell harcolni, azaz kóstolgatni a bosst, folyamatosan mozogni. Főleg hogy mindegyiknél van általában 4-6-8 folyamatosan jelenlévő mob az ammo utánpótlás végett (is).

Egyedül, de társaságban is, itt nem a boss mozdulatait kell megtanulni - mert azok kellemesen árkád jellegűek - hanem a minden ellenféltípus mozdulatát, sebességét, az ammo gazdálkodást - ami co-op-ban nem közös, tehát ésszel kell felkapkodni - mert 2-3x is lenullázod magad egy harc közben.

Itt is lehet játszani a buff-okkal, amivel időt nyerhetünk, de alapvetően 10-15 perces harcokra kell számítani, amelyek csapatban is 5-10 percesek minimum.

Tegnap beugrottam pár public játékba és nagyon finoman meg van oldva a co-op, a mod-ok szimbiózisa, stb. Szólóban "kötelező" (csak mert nem találtam még jobbat) a mod feltöltő trait kimaxolása illetve a csali és enemy mark (+ crit chance) mod-ok használata. Melee-esetén meg ott a leech gyűrű illetve a 20% defense + 200% deflect mod, stb,

Egyébként minden random, mindenkinél más boss-ok jelennek meg, a boss-ok viselkedése is random (gyorsaság, ellenállás, stb), a pályák, dungeonok, a loot (fegyverek, gyűrűk, talizmánok), stb.

A játék amolyan Division + Souls + Hellgate (de rég várok ilyenre) + Borderlands + Dead cells.

Ez se felejtsük el, hogy a játékot most "teszteli" a közönség, 100% hogy jönni fog egy halom balance patch. Illetve már most be van ígérve heteken belül az advendute mod, stb.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2019.08.19. 15:22:11

[merlinw.org]

darkSectorxxx
Én nem mondtam hogy pénzt látnak, csak ezt érzem.
Nem azt akarom hogy souls játék legyen és tudtam hogy nem souls játék, ez egyértelmű volt a legelsō pálya+boss-nál.

A játék tetszene, csak a hent sok.

Ha a boss-oknál kapnék közbe levegőt akkor a többivel nincs probléma, sōtt előnyére válik szavatosságban.

darkSectorxxx
Na pl a Sekiro olyan játék, ami elsőre lehetetlennek látszott nekem is, nem értettem, de ott volt esély, és ahogy az ember pl a védekezést megtanulta, onnantól nem lett mindjárt 10-ből 10x megölni mindenkit, de érezted, hogy a játékban eljutsz valahová, nem csak a statjaid nőnek, hanem a te rechnikád is.

Itt ebben ilyen nem nagyon van, többnyire a szerencse amit írtam, legyen időd healelni, ne fogyjon ki a lőszer rossz időben.
Éppen el tudj dodge-olni

Éppen olyan ütemben és annyian támadjanak, stb.
Még nem dobom félre a cuccot mert a játék nagy része élvezetes, de ezeket az arénaharcos tömeghenteléseket nem tudom hová tenni.

Aki mondjum Division-ba sokat játszott, ezt könnyebben veszi.
Nekem az sem volt a szívem csücske, ezért nekem ez a rendszer kicsit élvezhetetlennek tűnik.

Még az itemej a kis fénycsíkkal meg a ládák a kieső itemekkel is így utólag olyannak hat mintha Divisionoznék Souls módra...

Moby
Szerintem jól érzed. A készítők így akarnak rávenni, hogy vegyél előfizetés a microsofttól, amiből ők egy centet nem látnak 😄 TETVEK!
Még mindig ugyanott tartunk: wall of textekben ecseteled, hogy miért nem olyan a játék, mint a Dark Souls. Egy játéktól, ami nem Dark Souls.

darkSectorxxx
Nem.
Az nem lenne baj ha a világ random generált.
Én olyanokkal is játszottam már.

Nekem az a bajom, hogy én nem tudok megmozdulni se a bossharcokban, holott ugyanúgy normál fokon játszom mint más.

Amúgy nem lenne probléma.

És nem hype miatt vettem meg, mert amikor megvettem, nem is tudtam hogy kik veszik majd meg az ismeretségi körökből.

Én mondtam mindig, nem mások szerint vásárolok, mert akkor mindent megvehetnék.

Az egy dolog, hogy random itemek, random pályákat nem tudtam, de ez szuper. Szavatosságban pont, hogy örültem neki.

Nekem a bajom a bossoknál van, hogy solo-ban azt érzem jâtszhatatlan és arra akarnak a játékon keresztül megerőszakolni, hogy adjam fel és vegyek előfizetést meg hívjak havert hogy tudjak játszani a játékkal.

Végig lehet igy is játszani, egyedül, csak isten modjára kell játszani, 3és milyen áron ugye...

Moby
Arra az utolsó bossnál berágtam én is, mint a hatosanya. El is búcsúztam tőle, aztán pár nap után úgy megraktam, hogy én is alig hittem el. Fáradtan ezekkel nem jó játszani, miközben jó játékok, és hajnalba nyúlóan olja az ember, és attól fárad el, pláne a végére, ahol jó esetben valami komoly várja. Pihenni kell (mondom én, miközben fél háromkor feküdtem tegnap is 😄). Úgy menni fog.

jarlaxxe
Még a végén én is kedvet kapok hozzá pedig a Sekiros szopás hegyektöl még mindig fáj a szám...<#vigyor3>

Tinman
Tehát a PC-s a superior verza, nagyon helyes :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Moby
Egy csomóan végignyomták már, és 2 napja jelent meg. Mondjuk dark be is szopta rendesen, mert a konzolverza egyrészt szar (a frém, meg vannak benne hibák, smg-vel nem tudott lőni, mert beakadt tőle a játék, meg ilyenek), másrészt egy inkább shooterben a kontroller nem fasza.

Tinman
Van még 2 bossom a BB-ban, erősen attól tartok, hogy berántom Steam-en... aztán ha tényleg nem lehet letolni single, akkor majd jövök (s)írni.

Moby
Mert 30 óra alatt még nem feküdt el neki a játék, pedig azt gondolta, hogy csak mérgesen ránéz, és a kód meghunyászkodik 😄 30 óra, és a játék minimum felénél tart, de me, ajánlja senkinek, mert végleg el fognak akadni...LOL
Naszal még az is lehet, hogy kell hozzá vagy 60 óra, hogy végigmenjen. Skanndallum! SOKKAL nehezebb, mint a soulsok! 😄D

jarlaxxe
Most néztem belöle de nekem kicsit másnak tünik mint a DaS ott nem emlékszem, hogy egyszere a nyakadba ugrot volna tíz ellenfél itt ez minden lépésnél elöfordul ezt egyedül nem könnyü kezelni.

Tinman
Ha lehetséges single letolni, akkor arra én is képes vagyok.

Amit nem értek, hogy Dark miért nem képes rá, amikor az összes Soulsborne-t megcsinálta NG négymillión előröl-hátulról.

Moby
Dark, te ezt úgy vetted meg, hogy azt sem tudtad, hogy pl. hogy random generált a játék, magyarul nem tudtál róla semmit, csak azt, hogy sokakat érdekel, ezért gyorsan megvetted.
És most meg az a bajod vele, hogy a világot hozzád igazítja, miközben azt vártad el tőle, hogy ne így legyen (nem tudjuk mi alapján, hiszen semmit nem tudtál a játékról).
Ha day1 beleugrassz valamibe, akkor illenék tudni mi az, és akkor nincs sírás. Nem is értem miről szólt nálad ez a kapkodva gyorsan boxon megvétel. Ennyire fontos, hogy ott legyél vele a twitchen?