• Andule
    Emlekszem mikor elosszor toltam a BG2-t Edwin kuldeteset kicsit eltoltam (szerezni neki ritka varazskonyv, aztan nemi gebasz es kvazi atvaltozik nove) es nem fejeztem be mielott mentem volna hajokazni ergo egesz underdarkot meg mindent ami utana jott csajkent csinalta vegig szoval mikor elfaradt (marpedig nalam nem volt alvas amig volt meg hasznalhato elsutheto spell :D ) marha sokszor hallottam az "I'm tired of walking, I'm tired of talking and I'm tired of this laughable body, I wish to rest now, I need sleep" hisztijet xD de Viconia-nak is eleg jo beszolasai vannak amikor csak ugy kattingat az ember poenbol ("Male, fetch me something to eat!") de a legjobb amin marha sokaig rohogtem az a BG-i kiskolkok "Loser, loser, loser" csufolodasa az allig felfegyverzett partinak volt. :D
    Nekem az ilyenfajta apro reszletek (is) tettek az egyik kedvenc jatekomma es szegeny Larian-nak nagyon magasan van az a merce szoval nagyon remelem h megugorjak. (amit a DOS2-bol stream-et lattam az alapjan van ra eselyuk de az elso resze annak azert meg szamomra nagyon messze volt a klasszikussa valastol)