Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Szvsz ennek nem lesz 2. része soha. Pillanatok alatt belelökték az olcsóság mocsarába, aztán majd lehet vakaródzni, hogy igazából nem is maga a játék hozott pénzt, "nem sikeres", "nem fogy jól", hanem a timed exkluzivitásért kapott köteg bankó.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Jól szórakoztam, 26,5 óra volt a játékbeli óra szerint, mindent 100%-ra megcsináltam benne (minden titok, minden opcionális megtalálni-felfedezni-legyőznivaló).
Az irányítás az eddig tapasztaltak közül talán a legjobb lett, a körökre osztott harc jól áll neki, a karakterek változatosak, sokféle hasznos skill van, a térképek egész jól felépítettek és nagyon szépek, respawn nincs, backtrack csak az extra titkok miatt. Vannak jó mechanika ötletek a játékban, nekem egy picit kevéssé lett kihasználva, de érthető, hogy nem a veterán griddereknek készült, és nem veterán gridder készítőktől.
A sztori jó móka, érdekes feldolgozása a mitológiai dolgainknak (kb. annyi köze van hozzá, mint mondjuk egy AC Originsnek / Odysseynek az egyiptomi / görög mitológiához - onnan veszi az alapokat, és épít rá egy sajátot), a szövegek humorosak (az angol szinkron és a magyar felirat is).
Ha a Grimrock 1 tetszett, akkor ez is fog. Remélem a megszerzett rutinnal készül majd egy Operencia 2, és az akkora minőségi ugrás lehet, mint a Grimrock 2 lett.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Tényleg csak ennyi?
Ez így igen kevés, főleg figyelembe véve, hogy már a japó RPG-k területén is elég komoly fejlődés van, lásd Persona 5.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Imádtam az FF VII-et, meghatározó élmény volt, totál bele voltam buzulva, de ezt a riméket annyira várom, mint ha azt mondanák, hogy jön az FF 16... okay. Jöjjön.
"Coming in 2019, Final Fantasy VIII Remastered marks the 20th Anniversary of its original release with a new visual refresh and brings the game’s beloved story to modern platforms: Steam, PlayStation 4, Xbox One, and Nintendo Switch. With overhauled visuals, see your favorite characters come to life like never before!"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
72 000 Ft
Ha a csajszi lenne a férfi verziós szobor helyet, venném is. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.06.11. 21:12:46
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Vannak olyan szobrok, amiknél hiba bevállalni.

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.06.11. 20:20:46
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Nekem az ilyenfajta apro reszletek (is) tettek az egyik kedvenc jatekomma es szegeny Larian-nak nagyon magasan van az a merce szoval nagyon remelem h megugorjak. (amit a DOS2-bol stream-et lattam az alapjan van ra eselyuk de az elso resze annak azert meg szamomra nagyon messze volt a klasszikussa valastol)
Akkor jöhet az Ori and the Will of the Wisps, új Tales of játék, Cyberpunk 2077, Last of Us 2, új WoW kiegészítő. És két kedvenc zenekarom is 2020 tavaszára tervezi az új cuccainak a megjelenését. Üdv, teljes anyagi csőd! <#idiota>#idiota>
(elő is jegyeztem dobozosban, ha már lúd...) Én picit bánom, hogy nem TPS lesz, de bizonyára ütni fog így is úgy is.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: 3Error, 2019.06.10. 20:28:54
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Nem kell szégyellni, ha kimaradt, a BW neve mellett a multi és a moddolhatóság számított az erősségének, de ezek nem hiszem, hogy sokat számítanának mostanság neked.
IWD 2 is elég hangulatos pedig... persze harcorientált, de nagyon kellemes cucc.
- I should have join the army...
- Never have rats...
;-)
NWN nekem is fehér folt. Szégyen. Nincs rá mentség. Pedig megvan ezerféle verzióban.
PT-t imadom a sztori vegett (erezhetoen ez volt a hangsulyosabb hisz a harc eleg konnyu volt), sajna kevesen ertik mikor megkerdem h "what can change the nature of a man?"
BG1 orok favorit, egyik legtobbet ujrajatszott/ujrakezdett jatekom, mai napig fent a gepen. (1-2 osszemodolva mert az EE parasztvakitas imho) a sorc-al mar Athkatlaban vagyok, a dual lvl-re tervezett priest-el meg be kene fejezni azt a keveset ami maradt hatra az elsobol. A fosztorit egyszeruen imadom benne, ahogy csak folyamatosan derulnek ki a dolgok es az h tkp ki akar minket eltenni lab alol es miert. Ehhez merten nekem a masodik resz fosztorija eleg sablonos sutasagnak hat a mai napig.
BG 2-t kvazi minden mas miatt szeretem, legfokepp mert valoban tovabbgondoltak benne a dolgokat es mert annyi plusz (szamomra) felejthetetlen mondat kerult bele.
Biztos vagyok benne h a BG1-2 az amibol a legtobbet tudok idezni, sajna kevesen ertik. (En mondjuk magamban jot tudok derulni mikor egy fos nap az irodaban alkalmaval ellovom a "get me out of this hellhole-t" abban a felig eneklos stilusban ahogy a Cloakwood-i banyaban a rabszolga banyaszok tettek)
Amikkel a mai napig ados vagyok az a NWN szeria mert megjelenskor keves volt neki az ocska gepem es hiaba vannak meg immar jopar eve GOG-on meg nem kezdtem bele egybe sem.
Értem, ez érted megerőszakolás alatt, de mivel az AC1-gyel játszottam először, és ott a sci-fi szál volt számomra az érdekesebb, nem így éltem meg. Az más kérdés, hogy később nehezükre esett folytatni, és erőltetetté vált.
//szerk. és hint: nem, direkt nem néztem utána semminek a játékkal kapcsolatban.
//Összesen 2 trailert ismerek, az elsőre ráadásul halványan emlékszem (a térdelő nős)... a gémpléj videóba belenéztem, de arra sem akartam emlékezni, így csak az rémlik, hogy zavart a sok HUD-infó...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.06.10. 09:16:21
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2019.06.10. 00:29:38
Parasite Eve 2, best game EVER!