Andule#306952
Egyedul az IWD2 maradt ki mert azt evekkel kesobb akartam potolni de addigra nem vonzott annyira mar a csupa harc jatekmenet, minden mas megjelenskor ment le.
PT-t imadom a sztori vegett (erezhetoen ez volt a hangsulyosabb hisz a harc eleg konnyu volt), sajna kevesen ertik mikor megkerdem h "what can change the nature of a man?"
BG1 orok favorit, egyik legtobbet ujrajatszott/ujrakezdett jatekom, mai napig fent a gepen. (1-2 osszemodolva mert az EE parasztvakitas imho) a sorc-al mar Athkatlaban vagyok, a dual lvl-re tervezett priest-el meg be kene fejezni azt a keveset ami maradt hatra az elsobol. A fosztorit egyszeruen imadom benne, ahogy csak folyamatosan derulnek ki a dolgok es az h tkp ki akar minket eltenni lab alol es miert. Ehhez merten nekem a masodik resz fosztorija eleg sablonos sutasagnak hat a mai napig.
BG 2-t kvazi minden mas miatt szeretem, legfokepp mert valoban tovabbgondoltak benne a dolgokat es mert annyi plusz (szamomra) felejthetetlen mondat kerult bele.
Biztos vagyok benne h a BG1-2 az amibol a legtobbet tudok idezni, sajna kevesen ertik. (En mondjuk magamban jot tudok derulni mikor egy fos nap az irodaban alkalmaval ellovom a "get me out of this hellhole-t" abban a felig eneklos stilusban ahogy a Cloakwood-i banyaban a rabszolga banyaszok tettek)
Amikkel a mai napig ados vagyok az a NWN szeria mert megjelenskor keves volt neki az ocska gepem es hiaba vannak meg immar jopar eve GOG-on meg nem kezdtem bele egybe sem.