Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Na, itt a szántóföldön veretés... :_)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Tim eladta a lelkét... nem semmi...

//A viccelődés a Halo-gyártással mondjuk elég éles volt... 😊
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.06.09. 22:45:23

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jim Morrison
Új flight simulator. ideje volt, tok jol nez ki

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Mindkettő olyan soká lesz. :'(
TBTPumpa
Cyberpunk pedig áprilisban!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Ori csak februárban. :'(
IMYke2.0.0.0
https://www.chrono.gg/?=Vampyr "Vampyr" - 19,99 dollár = ~5710 Ft.

Tinman
- Planescape Torment - Tökéletesen egyetértek! Nálam életem talán legjobb játéka... sztori szempontjából feltétlenül!
- Baldurs Gate 1 + Tales of the Sword Coast - Anno a megjelenés évében toltam le. Majd egy újrázás ment rá a TotSC miatt. Életem egyik meghatározó RPG-je! Gyak. egy teljes nyarat beletettem!
- Baldurs Gate 2 + Throne of Baal - Több, hosszabb, keményebb picit, élvezetesebb, szinten mindenben egy lépés előre. Pedig ezt alig pár éve toltam csak le.
- Icewind Dale + Heart of Winter - Sztoriban árnyéka a nagyoknak, de egy remek cucc, kiválóan szórakoztam végig. Megjelenés körül toltam.
- Icewind Dale II - abszolút tervben. - Megjelenés után kb. 1-2 évvel toltam le. Nagyon szerettem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Az én szememnek még mindig kedves az Infinity Engine... valahogy olyan öröknek tűnik nekem az a graf.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Igazából a BG3 kezdődő hype miatt merült fel bennem a kérdés.

Nekem az összes lepergett. A BG1 és IWD ráadásul a megjelenése körül. BG2 és Planescape gyak. pár éve csak, de felejthetetlen élmény volt mind a kettő.

Szégyellni nem kell semmit, hiszen képtelenség mindig mindennel játszani.

genndy
Planescape Torment - igen, és rettenetesen tetszett, lásd #304885 Sztoriban, világban, komolyságban, filozófiában a csúcson, a Witcher 3 csak azért előzi meg nálam összességében (és azért az a legjobb játék amivel játszottam), mert azért grafikában újabb. De még most is beugranak mondatok, jelenetek, helyszínek, hangok, zenék a PT-ből.
Baldurs Gate 1 + Tales of the Sword Coast - igen, bár mellékküldikkel annyira nem foglalkozta, úgyhogy szerintem a TotSW-ból sok minden kimaradt. Ezen máár a PT-hez képest is érződik, hogy első fecske volt, a játékmenet nehézkesebb, lassabb, a történetek sablonosak, de a főszál sztorija egyáltalán nem rossz. Grafika aranyos, de a pixelek ma már túl nagyok. Hangok és zene viszont még most élvezhető.
A frissen megjelent kieget elkezdtem, de kicsit besokalltam az izometriától, meg hogy nem magyar. Lehet hogy végigviszem inkább a BG2-t és utána visszatérek.
2. Baldurs Gate 2 + Throne of Baal - még nem, de tervben, lásd előző pont. A játék már megvan.
3. Icewind Dale + Heart of Winter - abszolút tervben. A játék már megvan.
4. Icewind Dale II - abszolút tervben. Ezt még meg kell vennem GOGon.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

1-2 megvolt, többi nem. Nem igazán szeretem ezt a stilust, akkor se szerettem, de a két BG a "kötelező" mivolta miatt megvolt pár éve. Mai szemmel meg már rettenetesen elavultak nekem.

Why so serious?

IMYke2.0.0.0
Az is jelentkezhet, aki nem? <#vigyor5>
Akkor: én.

//szégyellem is, nem is kicsit.

Tinman
Kíváncsi vagyok... kérlek valljatok színt! :-)

Ki vitte végig a következőket:

1. Baldurs Gate 1 + Tales of the Sword Coast
2. Baldurs Gate 2 + Throne of Baal
3. Icewind Dale + Heart of Winter
4. Icewind Dale II
5. Planescape Torment

Dzsini
Spoilermentes kép az Operenciából 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egészen szórakoztató feldolgozása a mitológiánknak meg a néphitnek...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Moby
Nálam sincs semmi probléma vele.

(SSD-ről, 4k@max, és alszik a gép alatta)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.06.08. 16:59:20

Adversus solem ne loquitor

Fpocok
fix
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2019.06.08. 15:48:13

Parasite Eve 2, best game EVER!

Dzsini
ejha, nekem ilyet még nem csinált... maximum pályára belépéskor egy pillanatra megtorpan (HDD-re telepítettem), de utána teljesen folyamatos, 1440p minden maximumra csavarás mellett

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Csak óvatosan, elég sokan panaszkodnak arra, hogy ilyen lett a port:

TBTPumpa
A napokban szépen csendben megjelent a Journey PC-s változata az Epic Store-ban. Akinek anno a PS exkluzivitás miatt kimaradt, az most tehet vele egy próbát (15 euró ellenében). Garantáltan az egyik legcsodálatosabb, legkülönlegesebb, legemlékezetesebb utazásban lesz része, amit eddig a monitorok képernyőjére vittek.

Moby
Köszi, elő is fizettem csak ezért. XBOX-ra már megvan, ott le is toltam, de nincs már boxom, és elnézve ezeknek a nyomorékoknak a dolgait, már nem is lesz, szóval mindenképp szerettem volna pécére is.
Zseniális játék, imádtam, másrészt az utolsó valamirevaló munkájuk, mielőtt betolják őket a szemétégetőbe, elnézve ami lett belőlük ms kötelékben, meg ezt a lóhugyot, amit összepakoltak játék címén.

Adversus solem ne loquitor

benőmenő
Nagyon akartam szeretni, de én ezt max a sétaszimulátorokért rajongóknak tudnám ajánlani. Meg kellett néznem Steamen mennyit játszottam, 2 órát ír, de minimum 3x ennyinek tűnt. Előbb tolnám le a DmC spinoffjukat mégegyszer.
Ennél már csak a Battalion 1944-ről pattantam le durvábban, azt konkrétan refundoltam. Számomra köze nem volt a CoD 2 feelinghez, holott erre húzták fel az egész marketingjét.
Tinman
Igen... és valahol hallottam/olvastam, hogy náluk ez kvázi elvárás. Ők szeretnek ezzel szarakodni, hogy újra és újra u.a. csinálják ezredszerre és aztán 2 nap múlva lesz eredménye egy hörögve elfekvő boss formájában.

IMYke2.0.0.0
A stíluson: <#vigyor1><#nevetes1>
Sajnos, japóéknál a játék is munka... <#wilting>

Tinman
Nem lenne ez pedig rossz, ha jó lenne... de a története n+1 jRPG, a harcok és az egész gameplay rendszere dettó semmi újdonság, szokásos repetitív és önismétlő jRPG-s betegségek.

Fun fact: Elvittem a Final Fantasy I-et a final boss-ig... harcoltam vele 25 percet, majd nyomott egy totál cheater sebzést és kifeküdt kb. mindenki. Megoldás? Van. Grind. Anyádbarohadjmeg. Nem tudom lesz-e erre valamikor +5 órám, hogy összegrindeljek annyit szintet, hogy aztán leverhessem és elmondhassam letoltam a jRPG rákok egyik legnagyobb ikonját.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.06.07. 22:18:02

IMYke2.0.0.0
Éééérzem én... azt a szagot... aminek átverés a neve.

//Persze, a "nem minden a küllem", meg a "FF játék is ütős volt, ami oldalnézetes vót" jöhet a többiektől... de a pixelfst azt én még mindig nem tudom értékelni... valahogy időpazarlásnak érzem az ilyeneket... a szemem világa meg még mindig értékes számomra, hát még az elmém épsége...
//A kromatikus aberrációról ne is beszéljek...

Tinman
Teljesen meg vagyok lepődve :-)

Tinman
De... de... de ennek más a nézete! Ez ez... ez "N" exclu vót'! Érezd!

Tinman
Epik ingyé' vackok:

Most:
Kingdom New Lands - bundlis, kb. 3 ojrós cucc jelenleg

Következő:
Enter The Gungeon - Zorro biztos imádná, 5 ojrós cucc jelenleg.

Még 4069 játék és több játékom lesz Epic Store-ban, mint Steam-en! Ez már a vég, a Steam-nek vége, az utolsó kapcsojja' le a vellanytot'!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.06.07. 22:11:05

IMYke2.0.0.0
60 euro egy RPGMaker játékért?!

Nooomális?!

Tinman
Nekem van, de van Moonlighterem is :-(

Tinman
Hát aki ennyiért kihagyja és amúgy érdekli, az elég Csavardi (Samu).

És nem is mondjátok?!

Há' kijött Steam-re a Switch exclu (ja nem) Nyócutas Utazó, ami alapvetően egy random indie jRPG szintjén van, csak a küllem, az az áldott küllem. Elég az? Persze, hogy elég! Mától 1 éven belül bundlira elég. Lol.

https://store.steampowered.com/app/921570/OCTOPATH_TRAVELER/

kigyi
Érdekes módon 1 órán keresztül állt majd elindult a letöltés lol....

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

kigyi
Úgy tűnik erről lemaradtam a honlapról már semmit sem tudok letölteni.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Valakinek nincs felesleg Red Faction Guerrilla Re-Mars-tered?
CSerébe adnám a Moonlighter a mostani bundleból, mert tervezem megvenni.
IMYke2.0.0.0
Nem akartam senkit megsérteni, csak ösztönözni.

Igen. Idő. Az kéne csak igazán, Köbükitől... február óta nyitva az ablakom, de még nem érkezett meg... 😊(

//Ismerem az érzést. Ha volna rá mód, akkor tölcsérrel önteném magamba a telepített 80+ játék által adható élményt... hogy utána jöjjön a többi 800+... 😊))

Tinman
"Aki eddig nem támogatta a Ninja Theory-t, az most nyugodtan szégyellheti magát "

Kb. olyan 4x akartam eddig megvenni. Aztán soha nem tettem meg. Miért? Szokásos: Belefulladok a jobbnál-jobb címekbe. Most ha nagyon szűkre veszem a figurát, amire ingerem van az akkor így néz ki:

- Sekiro
- Bloodborne GOTY
- Fallout New Vegas
- Pillars of Eternity
- Horizon Zero Dawn Complete
- Hellblade
- Crash Trilogy
- Steel Rats
- Resident Evil 1 HD Remaster
- Dishonored
- The Last Guardian
- Robinson The Journey PSVR (ma vettem meg!)
- AC: Unity

Ez egy őrület. A helyzet kilátástalan. Küldjetek időt.

lalakov
Elgondolkoztam rajta és megnéztem további videókat róla, de nem mozgatott meg.

Sajnos az előző hónapi játékok is mind a mellőzött listámon vannak. Még jó hogy az áruk visszajön. Szerencsére van stabil vásárlóm.
IMYke2.0.0.0
A játék falak közt tart, tény --- amúgy is beszéltünk már olyasmiről, hogy az embernek sokszor már hányingere van az open world játékoktól, amikbe bedobnak scriptelt elfoglaltságokat, és a narratívát találja ki és "írja" magának a játékos ---, cserébe viszont elsöprő élményt ad.

S azoknak súgok, akik a harccal támadnának: a Hellblade-ben a harc nem rossz...
...de a történet a fontosabb.

Ezért is jó, hogy Andriska86 megfaragta hozzá a honosítást.

zorrobomber
Nekem nem az ilyen lineáris sztoris cuccok a zsánereim, de mindenképp rá fogok próbálni.

zorrobomber
911 Operator-t is feldobtam a steam trade-re. Sőt, a Duskers-re még én is azt mondtam, hogy ez nem üti meg a vizuális ingerküszöbömet. Sajna ez a pakk most nekem is hit and miss... "szerencsére" a Red Faction hiányzott, így az valamelyest kárpótol.

Na meg hogy van Battle Brothers-em, csak az pörög mostanság ha játszok véletlen (mondanám, hogy neked kifejezetten ajánlom, de az ilyen minimál (proc-gen!) sztoris dolgok gondolom nem jönnek be, és hiába mondom hogy a taktikai harc rész cserében tömör gyönyör). Feltoltam már egy saját vidit is egy kellően easy harcról (hogy ne legyen full égés a videó 😊 ).
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha elkezd szaladni a gyerek, akkor te is kevesebbet fogsz játszani <#hehe>

IMYke2.0.0.0
Nem tudom, hogy mennyire ismered, de hidd el nekem: ütős anyag, és érdemes megpróbálni.

lalakov
Bocs, nem nekem való. 😞
IMYke2.0.0.0
😊))

Ide is, hogy nagyobb publicitása és visszhangja legyen:

Aki eddig nem támogatta a Ninja Theory-t, az most nyugodtan szégyellheti magát --- igen, ilyen bunkó vagyok ---, és szégyentől égő arcocskával tömje bele a kosárba a bundlit, és kötelező házi feladatként a hosszú hétvége alatt játssza végig azt a csodát!
Ráadásul, arra sem foghatja, hogy nem tudja majd megérteni, mert van hozzá honosítás is!

TBTPumpa
Jah, végre egy értelmes, igényes és nagyon jó játék.
"Kár", hogy már a megjelenéskor megvettem. <#idiota>

IMYke2.0.0.0
A Hellblade többet ér egyedül, mint az összes eddig húzócím együtt.

Tinman
Hellblade a next Monthly YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHH!!!

Múlt havi a CoD mellé... háááát:

- 911 Operator - nem érdekel, Zorro biztos imádná.
- 911 Operator - Special Resources DLC - Dettó.
- Red Faction Guerrilla Re-Mars-tered - Megvan ezer éve.
- Duskers - Meh.
- Paratopic - Meh.
- Pool Panic - Ha nagyon nem lenne más, de van millió.

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.06.07. 19:11:34

Tinman
A középszerűnél szvsz egy fokkal azért jobb. Végigtoltam, nem unatkoztam... nem kiváló játék, de egy jó játék.

Azért nincs motivációd DaS III boss ügyben már, mert... na de inkább nem mondom ki, de egy biztos: Ha az a DLC baromi jó lenne, akkor már rég lenyomtad volna.

Sekiro végre nem önmaga ismétlése... Sekiro = Ninja Gaiden + Nioh +Onimusha + Souls.

MerlinW
A harcrendszer fura, de alapvetően nagyon jó kis játék.

[merlinw.org]

wantonly
Nekem A Lords of the Fallen valahogy mindig középszerűnek tűnt, ezért sose vettem elő, de talán érdemes lenne néha egy kis lazább játékkal is próbálkoznom a sok önkínzás után. Utoljára a DS III-t játszottam ki, igaz még visszavan két Boss a DLC-kből, de egy időre félre kellett már tennem. Már nincs motivációm sem, hogy legyőzzem őket. Viszont kipróbáltam a Sikiro-t. Eszméletlen hangulatos és élvezetes.