Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
//A viccelődés a Halo-gyártással mondjuk elég éles volt... 😊
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.06.09. 22:45:23
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
- Baldurs Gate 1 + Tales of the Sword Coast - Anno a megjelenés évében toltam le. Majd egy újrázás ment rá a TotSC miatt. Életem egyik meghatározó RPG-je! Gyak. egy teljes nyarat beletettem!
- Baldurs Gate 2 + Throne of Baal - Több, hosszabb, keményebb picit, élvezetesebb, szinten mindenben egy lépés előre. Pedig ezt alig pár éve toltam csak le.
- Icewind Dale + Heart of Winter - Sztoriban árnyéka a nagyoknak, de egy remek cucc, kiválóan szórakoztam végig. Megjelenés körül toltam.
- Icewind Dale II - abszolút tervben. - Megjelenés után kb. 1-2 évvel toltam le. Nagyon szerettem.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nekem az összes lepergett. A BG1 és IWD ráadásul a megjelenése körül. BG2 és Planescape gyak. pár éve csak, de felejthetetlen élmény volt mind a kettő.
Szégyellni nem kell semmit, hiszen képtelenség mindig mindennel játszani.
Baldurs Gate 1 + Tales of the Sword Coast - igen, bár mellékküldikkel annyira nem foglalkozta, úgyhogy szerintem a TotSW-ból sok minden kimaradt. Ezen máár a PT-hez képest is érződik, hogy első fecske volt, a játékmenet nehézkesebb, lassabb, a történetek sablonosak, de a főszál sztorija egyáltalán nem rossz. Grafika aranyos, de a pixelek ma már túl nagyok. Hangok és zene viszont még most élvezhető.
A frissen megjelent kieget elkezdtem, de kicsit besokalltam az izometriától, meg hogy nem magyar. Lehet hogy végigviszem inkább a BG2-t és utána visszatérek.
2. Baldurs Gate 2 + Throne of Baal - még nem, de tervben, lásd előző pont. A játék már megvan.
3. Icewind Dale + Heart of Winter - abszolút tervben. A játék már megvan.
4. Icewind Dale II - abszolút tervben. Ezt még meg kell vennem GOGon.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Why so serious?
Akkor: én.
//szégyellem is, nem is kicsit.
Ki vitte végig a következőket:
1. Baldurs Gate 1 + Tales of the Sword Coast
2. Baldurs Gate 2 + Throne of Baal
3. Icewind Dale + Heart of Winter
4. Icewind Dale II
5. Planescape Torment
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egészen szórakoztató feldolgozása a mitológiánknak meg a néphitnek...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
(SSD-ről, 4k@max, és alszik a gép alatta)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.06.08. 16:59:20
Adversus solem ne loquitor
Parasite Eve 2, best game EVER!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Zseniális játék, imádtam, másrészt az utolsó valamirevaló munkájuk, mielőtt betolják őket a szemétégetőbe, elnézve ami lett belőlük ms kötelékben, meg ezt a lóhugyot, amit összepakoltak játék címén.
Adversus solem ne loquitor
Ennél már csak a Battalion 1944-ről pattantam le durvábban, azt konkrétan refundoltam. Számomra köze nem volt a CoD 2 feelinghez, holott erre húzták fel az egész marketingjét.
Sajnos, japóéknál a játék is munka... <#wilting>#wilting>
Fun fact: Elvittem a Final Fantasy I-et a final boss-ig... harcoltam vele 25 percet, majd nyomott egy totál cheater sebzést és kifeküdt kb. mindenki. Megoldás? Van. Grind. Anyádbarohadjmeg. Nem tudom lesz-e erre valamikor +5 órám, hogy összegrindeljek annyit szintet, hogy aztán leverhessem és elmondhassam letoltam a jRPG rákok egyik legnagyobb ikonját.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.06.07. 22:18:02
//Persze, a "nem minden a küllem", meg a "FF játék is ütős volt, ami oldalnézetes vót" jöhet a többiektől... de a pixelfst azt én még mindig nem tudom értékelni... valahogy időpazarlásnak érzem az ilyeneket... a szemem világa meg még mindig értékes számomra, hát még az elmém épsége...
//A kromatikus aberrációról ne is beszéljek...
Most:
Kingdom New Lands - bundlis, kb. 3 ojrós cucc jelenleg
Következő:
Enter The Gungeon - Zorro biztos imádná, 5 ojrós cucc jelenleg.
Még 4069 játék és több játékom lesz Epic Store-ban, mint Steam-en! Ez már a vég, a Steam-nek vége, az utolsó kapcsojja' le a vellanytot'!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.06.07. 22:11:05
Nooomális?!
És nem is mondjátok?!
Há' kijött Steam-re a Switch exclu (ja nem) Nyócutas Utazó, ami alapvetően egy random indie jRPG szintjén van, csak a küllem, az az áldott küllem. Elég az? Persze, hogy elég! Mától 1 éven belül bundlira elég. Lol.
https://store.steampowered.com/app/921570/OCTOPATH_TRAVELER/
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
CSerébe adnám a Moonlighter a mostani bundleból, mert tervezem megvenni.
Igen. Idő. Az kéne csak igazán, Köbükitől... február óta nyitva az ablakom, de még nem érkezett meg... 😊(
//Ismerem az érzést. Ha volna rá mód, akkor tölcsérrel önteném magamba a telepített 80+ játék által adható élményt... hogy utána jöjjön a többi 800+... 😊))
Kb. olyan 4x akartam eddig megvenni. Aztán soha nem tettem meg. Miért? Szokásos: Belefulladok a jobbnál-jobb címekbe. Most ha nagyon szűkre veszem a figurát, amire ingerem van az akkor így néz ki:
- Sekiro
- Bloodborne GOTY
- Fallout New Vegas
- Pillars of Eternity
- Horizon Zero Dawn Complete
- Hellblade
- Crash Trilogy
- Steel Rats
- Resident Evil 1 HD Remaster
- Dishonored
- The Last Guardian
- Robinson The Journey PSVR (ma vettem meg!)
- AC: Unity
Ez egy őrület. A helyzet kilátástalan. Küldjetek időt.
Sajnos az előző hónapi játékok is mind a mellőzött listámon vannak. Még jó hogy az áruk visszajön. Szerencsére van stabil vásárlóm.
S azoknak súgok, akik a harccal támadnának: a Hellblade-ben a harc nem rossz...
...de a történet a fontosabb.
Ezért is jó, hogy Andriska86 megfaragta hozzá a honosítást.
Na meg hogy van Battle Brothers-em, csak az pörög mostanság ha játszok véletlen (mondanám, hogy neked kifejezetten ajánlom, de az ilyen minimál (proc-gen!) sztoris dolgok gondolom nem jönnek be, és hiába mondom hogy a taktikai harc rész cserében tömör gyönyör). Feltoltam már egy saját vidit is egy kellően easy harcról (hogy ne legyen full égés a videó 😊 ).
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ide is, hogy nagyobb publicitása és visszhangja legyen:
Aki eddig nem támogatta a Ninja Theory-t, az most nyugodtan szégyellheti magát --- igen, ilyen bunkó vagyok ---, és szégyentől égő arcocskával tömje bele a kosárba a bundlit, és kötelező házi feladatként a hosszú hétvége alatt játssza végig azt a csodát!
Ráadásul, arra sem foghatja, hogy nem tudja majd megérteni, mert van hozzá honosítás is!
"Kár", hogy már a megjelenéskor megvettem. <#idiota>#idiota>
Múlt havi a CoD mellé... háááát:
- 911 Operator - nem érdekel, Zorro biztos imádná.
- 911 Operator - Special Resources DLC - Dettó.
- Red Faction Guerrilla Re-Mars-tered - Megvan ezer éve.
- Duskers - Meh.
- Paratopic - Meh.
- Pool Panic - Ha nagyon nem lenne más, de van millió.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.06.07. 19:11:34
Azért nincs motivációd DaS III boss ügyben már, mert... na de inkább nem mondom ki, de egy biztos: Ha az a DLC baromi jó lenne, akkor már rég lenyomtad volna.
Sekiro végre nem önmaga ismétlése... Sekiro = Ninja Gaiden + Nioh +Onimusha + Souls.