• genndy
    Planescape Torment - igen, és rettenetesen tetszett, lásd #304885 Sztoriban, világban, komolyságban, filozófiában a csúcson, a Witcher 3 csak azért előzi meg nálam összességében (és azért az a legjobb játék amivel játszottam), mert azért grafikában újabb. De még most is beugranak mondatok, jelenetek, helyszínek, hangok, zenék a PT-ből.
    Baldurs Gate 1 + Tales of the Sword Coast - igen, bár mellékküldikkel annyira nem foglalkozta, úgyhogy szerintem a TotSW-ból sok minden kimaradt. Ezen máár a PT-hez képest is érződik, hogy első fecske volt, a játékmenet nehézkesebb, lassabb, a történetek sablonosak, de a főszál sztorija egyáltalán nem rossz. Grafika aranyos, de a pixelek ma már túl nagyok. Hangok és zene viszont még most élvezhető.
    A frissen megjelent kieget elkezdtem, de kicsit besokalltam az izometriától, meg hogy nem magyar. Lehet hogy végigviszem inkább a BG2-t és utána visszatérek.
    2. Baldurs Gate 2 + Throne of Baal - még nem, de tervben, lásd előző pont. A játék már megvan.
    3. Icewind Dale + Heart of Winter - abszolút tervben. A játék már megvan.
    4. Icewind Dale II - abszolút tervben. Ezt még meg kell vennem GOGon.