• MrAndree
    No, hogy néha pofázzak én is játékokról, Rage 2 lepergett. Nem volt rossz de igazából ez egy felturbózótt Rage, ahol a járművezetés csak időkitöltés két helyszin között. Szóval aki normális open world játékra vágyik az kerülje el messzire. Persze szabadon közlekedhetsz a világban, de az egész abból áll, hogy elkocsikázól a célig ahol kiszállsz és indul is a lövöldözés. Ez a lövöldözés viszont rendkivül szórakoztató, pörgős és kellően véres is. Jók a fegyók meg az elsüthető képességek is szórakoztatóak. Viszonylag hosszú is ha alaposan bejársz mindent, nekem kb 40 óra lehetett. Ebből mondjuk a fő szál szerintem még 10 sincs. Marktetingért viszont jár a tasli, mert a trailerek ezt valamiféle neon Borderlandsnak akarták eladni, ezzel a szemben a játékban humor nagyon kevés akad (ami nem is baj mert ami akad az viszont inkább kinos mint vicces), szóval ebből a szempontból is sokkal inkább Rage 1 mint Borderlands. Jellegtelen posztapok világ, mint a 2011es részben. De legalább vannak szinek végre, nem egyszinű barnás valami mint az első rész volt. Összességében jól szórakoztam rajta, aki szerette az első részt annak ajánlom, aki már azt se, az inkább felejtse el. Felkészül: Tomb Raider reboot trilógia.