• Árnyvadász
    Kicsit elárasztottam magam. Nemrég ingyenes lett a Witness az Epic Store-ban és ezért elkezdtem újra. Nagy kedvenc volt és bizony maradtak kimaradt rejtvények, ezekből már sikerült is néhányat pótolni. A mentésem a gépem maradt, de aztán elkezdtem teljesen az elejéről. Tiszta lappal az igazi. Folytattam, bár elég döcögősen az Óperenciát is, valahogy kicsit kezd leülni és túlontúl sok a szöveg benne, meg nagyon középszerű kezd lenni, de mindegy, nem számít, be fogom fejezni. Uncsi egy picit sajnos. Hatodik pályánál járok egyébként. Megvettem Steam-en az Islanders nevű indie játékot, ami egy érdekes puzzle-városépítős játék. Ebbe is beleraktam vagy 8 órát. Meg idővel többet is majd. Aztán felkerült a gépre a Dark Souls: Remastered és azzal is egész szépen haladok. Valahogy jobban bejön, mint a Sekiro. Azt is folytattam, de úgy érzem azt abba fogom hagyni. Jobban tetszik a DS a fejlődés miatt. És ha ez még nem lett volna elég, akkor befigyelt egy kis Overwatch kompetitív meg Quick Play.

Mindeközben még sikerült heti 60 km távot legyalogolni. A napi 7-8 km átlagom simán megvan, de van amikor több is.Ugyanis a természetjárást legalább annyira kedvelem, mint a gaming-et, és fontos, hogy napi 2-3 órát legalább a szabadban töltsek.