• Árnyvadász
    Igazság szerint én is ezt a fajta neveltetést kaptam és eszerint is élek. Azonban sajnos azt is be kell látni, emiatt sokan ki is használnak és ez kellemetlen, sokadjára pedig lelkileg is kikészít. Ez nem igazán működik. Bunkónak kell lenni, csak a saját érdekedet nézni és átgázolni másokon. Na ez működik. A probléma ezzel az, így én nem tudnék nyugodtan élni. Nyugodtan aludni és egyéb, mert nem erre és nem így neveltek.

Most már sajnálom. Sokkal többet elértem volna és nem érezném magam egy kis senkinek, akin átnéznek, szívességeket várnak el, de azonnal teljesítve és a többi. Jó nem panaszkodom, elvégre megvan a saját kis életem és szeretem a munkám, a hobbimra meg bármennyi időt rááldozok ami szükséges. Mert azt is szeretem. Mondhatni egy második énem az, egy másodállás amit idestova már lassan 30 éve csinálok. És azóta nem untam meg. Ami nagy szó nálam, de szerintem ez az egész életemet végig fogja kísérni.

Szóval ja vannak még dinoszauruszok és ki fogunk halni, de én nem is bánom. Szerintem egy 20-30 év múlva annyit változik a világ, hogy már nem fogunk tudni alkalmazkodni hozzá. Ahogy idősödik az ember, úgy még inkább ragaszkodik a gyökerekhez, a megszokott dolgokhoz, sokkal nehezebb lesz átállni.

Tényleg amúgy Grebber-el mi van? Az internet az élete, aztán csak úgy eltűnt, napok óta nem látni.