• Tinman #306247
    Pedig mára már eljutottam oda (a heti beszélgetések után), hogy úgy érzem azért nincs igazam, mert egy dinó vagyok, egy régi kor kihalóban lévő gamere, olyan neveltetéssel, hogy pl. a telken ha leesik egy szőlőszem szüretkor, akkor azért is lehajolunk és felvesszük.

Ha javítok egy nyomorult destop PC-t, akkor kérés nélkül is kitakarítom, mert nekem kínos ahogy kinéz... vagy ha megkérnek egy szoftveres hiba javítására és látom, hogy egy toolbar kínozza őket, akkor nyilván kérés nélkül azt is elintézem, de millió ilyen van, hogy az ember próbál korrekt lenni. Sokszor kérek öltözék/autó alapján jóval kevesebb munkadíjat, mert látom, hogy nekik pár ezres is tétel. Én ezt hittem alapvetően ezek a normális dolgok, és igen, azt hittem, hogy egy magyar játéknál fel sem kellene merüljön a magyar felirat jelenléte... persze tudom, jobb elvárni majd mástól, hogy ingyen szeretetből megcsinálja, lehetőleg kösziért.

Remélem kihalok és a fajtám is, aztán majd meglátjuk milyen világ jön utána ilyen Apple, meg Exxon-féle óriásokkal.