Árnyvadász#306129
Szép gesztus. Igaz én sem megjelenéskor (2002 emlékeim szerint), hanem egy évvel később, de az első kiegészítővel együtt (Tribunal) vettem akcióban. Az egyik legjobb rész a TES sorozatban, nagyon szerettem. Aztán később egyik barátom, aki szintén nagy TES rajongó volt odaadta a Bloodmoon kiegészítőt, de az már nem tudott lekötni. Az alapjáték az igazi.
Emlékszem a barátom már megjelenéskor játszott vele és olyan 20-25, néha 30 felé kúszó fps értékekkel játszotta, de ott szarta le ahol van, mert áradt belőle a hangulat. A víz meg konkrétan besza-behu volt, főleg ha esett az eső, vagy netán az emberfia bele is ment és nézte az általa vert hullámokat. Aztán mikor már én próbáltam a Geforce 3 Ti 200 128 MB Vga-val konstans 70 fps környékén, ha jól rémlik maxra húzott grafikával majdnem elélveztem annyira gyors és gyönyörű volt.
/Esetleg fontos lehet: Készül és talán idén, jövőre kész is lesz a Skywind. Az eredeti Morrowind Skyrim motorral. Mondjuk ahhoz nyilván a Skyrim kell a gépen. Csak azoknak írtam, akik mondjuk nem tudtak róla vagy ilyesmi./