Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert mondhatja Sweeney, hogy nekik szemét bármilyen Visual Novel...
...én meg azt mondom nekik, hogy kabbef*szommertazoknemszemetek...
Érted?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
//Oké - nekem, már helyből van 29 szemét a teljes 38 játékos kínálatukból.
Mert és igen: a "szemét" az SZUBJEKTÍV.
Míg nekik, és másoknak a "szemét" csak az assetflop és a nyíltan-vagy-kevésbé-nyíltan-erotikus-tartalmú (visual novel stb.) játékok, nekem azok, amikkel hajlandó sem vagyok megismerkedni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Next PC upgrade: 2022
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Darky: a szemét nekem arra vonatkozik, amit nálam jelent: ha fizetnének sem játszanék vele a drága szabadidőmből - és közülük nem egy még spirálmozgást is képes indítani a gyomromban, fogalmam sincs miért, de zsigerből.
van benne valami
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Subnautica-t azért remélem beaktiváltad, óriási hiba lenne próbát sem tenned vele 😊
SZÁMOMRA ezek szemétre valóak:
* Slime Rancher
* Oxenfree
* Satisfactory
* Rollercoaster Tycoon Adventures
* The Division 2
* Dangerous Driving
* Spellbreak
* Outward
* Hades
* Fortnite
* Close to the Sun
* Jackbox Collection
* Far Cry: Primal
* Subnautica
* Subnautica: Below Zero
* Flower
* Genesis Alpha One
* Oxygen Not Included
* World War Z
* Axiom Verge
* Walking Dead Final Season
* My Time at Portia
* Thimbleweed Park
* Ashen
* Donut County
* Gorogoa
* Super Meat Boy
* Hello Neighbor Hide and Seek
* What Remains of Edith Finch
SZÁMOMRA ezek érdekesek:
* The Sinking City
* Phoenix Point
* Operencia
* Metro Exodus
* Vampyr
* Ghost Recon Wildlands
* Darksiders III
* Watch Dogs 2
* Shadow Complex
//
1 - igen, ezzel fel is soroltam a Zepik teljes kínálatát!
2 - igen, amik érdekelnek, azok közül pár nem Zepik-zekszlu
3 - igen, ez a SAJÁT, személy preferenciám - rohadtul nem érdekel, hogy a szemetek között mások szerint örök érvényű maszterpíszek is vannak.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.03.21. 13:49:18
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.03.21. 13:42:23
De elindítom és keresek még, ha kell még... nem lesz nehéz, lehet rajta vagy 35 játék, ebből 15 még meg se jelent :-D
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.03.21. 13:36:04
"Mostantól a Steam kizárólag csak Epic Store-ban elérhető"
<#vigyor3>#vigyor3>
Nagyon megy a szekér tuti minden nap lesz mostantól valami epic store hír<#nyes>#nyes>
"A túszokkal van a bajom, amikről szó sincs, hogy lennének majd más platformra is. "
Epic store-nál melyi játékok ezek leírnád? Mi az ami nem fog jönni steam-re ?
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.03.21. 13:26:51
A túszokkal van a bajom, amikről szó sincs, hogy lennének majd más platformra is.
Mondok egy valós példát: Valamelyik humbliból volt egy kulcsom, de a játék már megvolt. A kutyának nem kellett, őrizgettem bő 1 évig. Aztán el akartam adni szürkéknél. Nézem a keresőben: Ott a játék! Ó wow, ez ilyen jól megy! Fasza, tegyük is fel, adjuk el.
Igen ám, de már kitölteni se engedte, mert egyszerűen nem tehettem fel az adott játékot. Írtam a supportnak. Hamar vissza is írtak, hogy nagyon SOK játéknál vannak egyedi megállapodásuk a fejlesztővel és az adott oldalon csak a fejlesztő, ill. pár engedélyezett, előre lezsírozott power sellernek lehetséges csak árulni a játékot.
"anno kiadók mondták inkább warezolják le mint ilyen helyen vegyék a játékukat."
Ezt kb. egy indie fejlesztő nyomoronc mondta.
"mi a retkes ****ért nem a saját storujukba ennyi?"
Elmegyek tankolni az OMV kútra. Az egyik helyen X ezer Ft a nafta, a másikon meg X+pár forint a nafta... felmegyek a pályára X+még pár forint a nafta. Szabadáras.
A legtöbben úgy vannak ezzel, hogy bíznak abba, hogy a vásárló először a saját storjukba néz körül és ott vásárol... aztán ha elvetődik máshová, akkor kisebb haszonnal, de ott veszi a játékot. A GMG-n is milliószor olcsóbb 1-1 AAA cím, mint a hivatalos helyeken... azok se tolvaj bagázs.
Az MS Store-t ne is említsd... az olyan, mint valami sznob üzlet. Vehető 2 liter kóla 1200 Ft-ért is, meg 480-ért is...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.03.21. 13:26:46
1. Epic adja lóvét hogy ő legyen az első
2. Aki türelmetlen veszi mint az állat náluk
3. 1 év után kijön steam-re (amikor mások már -50-75%-ot szórnak a szarjukra) Ide is jön teljes áron mintha "új" lenne... és hoppá elment 1 év úgy hogy se árat csökkentetni nem kellett se bundlezni...stb. Ez elég jó biznisz nekik..
Tipikus példa erre eladni egy autóból 10.000 db-ot 35%-os haszonnal, vagy eladni belőle 1 milliót 15%-os haszonnal... és ez az 1 store-os móka még akkor se biztos, hogy bomba biznisz, ha az exkluzivitásért kapsz valamennyit.
Persze nyereséget lehet termelni így is, és úgy is... a kérdés az, hogy nem lett volna nagyobb a nyereség és ezáltal a köv. játékra fordítható lé, ha eleve az adott termék több piac porfóliójában ott van nem csak egyében? Szerintem de.
Amúgy a timed exclu engem kicsit sem zavar! Azzal csak a fejlesztő, meg én járok jól. Neki dől a lé mindenhonnan 1 év után, én meg kapok egy tisztességesen kiforralt játékot.
szvsz siman jobb beetetes lett volna ha kezdeskor mindent csak 10%al arulnanak olcsobban mint a steam mikozben elerik h naluk is megjelenjenek az uj cuccok feldagasztva ezzel a valodi vasarloerovel biro felhasznaloi reteget majd 2 evvel kesobb ezt a 10%ot odaadva a fejlesztoknek h osztonozzek a fejlesztoket az elsosorban naluk valo megjelenesre mukodokepesebb "eletpalya" modell lett volna kiszolgalva mindket felet (legalabbis elhitetve h ok tenyleg masok).
Utoljára szerkesztette: Andule, 2019.03.21. 13:15:22
Valami turpisság csak létezik ha anno kiadók mondták inkább warezolják le mint ilyen helyen vegyék a játékukat. Meg kérdem én ha fejleszői megállapodás akkor mi a retkes ****ért nem a saját storujukba ennyi? Mert a cd kulcsos árak nem 3 havonta akciósat hanem van ahol ezer évig ugyanolyan olcsó...
De az furcsa hogy pl egy Gears of War 4 kb soha nem volt csak mondok valamit alatt ms storeba (max a csingcsang régiókba) de cd kulcsosba meg 2.5 font.... Codokkal kb ugyanez a tézis ott meg főleg hatványozottan..Sose tudjuk meg mi az igazság ,mert erről rohadtul senki nem beszél.
Why so serious?
Ez vitán felüli.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ez ugye tudod, hogy marhaság? Ha én veszek egy 40€-os Sekiro-t gékettőán' akkor azt a kulcsot szerinted a fejlesztőktől lopták, gyerekmunkával, Brazil régióból, kétszeresen visszaeső rablógyilkosok? Nem! Ezek a kulcsok IS a fejlesztőtől származnak, csak mivel nem a Steam-en veszed, így nem kerül rá a Steam haszna, hanem a 3rd party kereskedő jóval szerényebb haszna van csak rajta!
Meglepődnél mennyi fejlesztő egyezett már meg ezekkel a kulcsos oldalakkal egyedi árakat, egyedi akciókat kínálva.
"Majd ha olyan híreket olvasunk jövő ilyenkor hogy de steam-en 1 év után is több fogyott a Metroból mint anno a Last lightból vendégem vagy egy ingyen bundlera..."
Én nem ezt mondtam. Nyilván ha már most megvette pár millió ember, akkor Steam-en mi a bánatért venné meg újra? Ellenben azt mondom, ha a Steam-en maradt volna, akkor ennél is több ment volna el belőle. (Naná, amikor a kulcsosládás pénzeiket is nevetve beleteszik rengetegen egy ilyen vásárlásba.)
a helyzet az h eleg sok streamet nezek (jatek vagy fozes, hesszeles, stb mellett) es szoktam zongorazni a browse menuben nem csak az altalam kedvelt arcokat nezem igy eleg sok konzol exclu-t volt szerencsem latni es egy kezemen meg tudom szamolni hany jatek tudna erdekelni. gondolkoztam mar h erdemes lenne behuzni egy PS4pro-t hisz fele annyi mint egy top videokartya jelen pillanatban es artani tuti nem artana ha vegre megtanulnam hasznalni a kontrollert de ahogy te is irtad annyi jo cimem van a steam+gog fiokomon h hosszu evekig ellenek uj gamma nelkul igy tovabbra sem annyira vonzo a vasarlas. (es nekem nincs is 4k jatek csak a steamen; gog-al egyutt kb 500 aminek jo resze "lelkiismeret tisztitas"😉
És a korrekt fejlesztő ezt meg beletolja a játékba, és azt mondja hogy a user-nek a végén jobb játéka lesz.
A mostani taktikával meg időt nyertek, de nagy kérdés amit már itt többen is emlegettek, írtak, hogy az a bizonyos figyelem, rivaldafény, vagy Sauron szemének pásztája meddig marad az Epic Store-on. Egy ütőkártyájuk van, de ezt is írtátok korábban: Fortnite. Ez marasztalóbb lehet, ameddig ki nem fúj. Ezt lovagolták meg jószerivel, de már ezt is ezerszer leírtátok. Na részemről ennyi, újat úgy se tudok mondani, inkább megyek dolgozni, mert nem az lesz a lényeg mi hol jelenik meg, hanem holnaptól milyen állás után nézzek. 😄
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2019.03.21. 11:54:00
#305908: Ezt told be kedvencekbe ne vesszen el.. Majd ha olyan híreket olvasunk jövő ilyenkor hogy de steam-en 1 év után is több fogyott a Metroból mint anno a Last lightból vendégem vagy egy ingyen bundlera...
Közben máshol meg...
Összeolvad az Extreme Digital és az eMAG
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.03.21. 11:52:27
"12% vs a valve 2x-e ellen"
Ezzel az a gond, hogy közben mind a 2 kliensnél jobb áron veszed a STEAM-es kulcsot millió helyről, amit beaktiválsz a... wait... hová is? :-D
Aztán közben eljő a tavaszi szél', ahol meg kap a cucc egy nagy akciót Steam-en és megint 100k-nyi sereg zsákolja be... egy részük még a kártyapénzét is beletolja. Közben az Epic, meg cloud mentési lehetőséget hegeszt... váó :-D
MrAndree #305905:
Senki nem mondja ,hogy menj át oda. Ez a türelmetleneknek szól. Ha képtelen vagy 1 évet várni akkor epic store. Ha nem sürgős megvárod steam-re ilyen egyszerű.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.03.21. 11:46:15
Why so serious?
12% vs a valve 2x-e ellen. Nincs több kérdés. (Az mellékes ,hogy az epic 1-2 céget még meg is nyom egy kis zsetonnal ,hogy 1 évig ők legyenek az első helyen..) Nos a valvetól ilyet nem fogunk látni 😊 (Már írta valaki a napi user kártyázás sokkal többet hoz kb bárminél)
Why so serious?
Why so serious?
Stadia-val kapcsolatban sem értem azt a fajta végletes gondolkodást, miszerint egyből azon csámcsognak, hogy majd hogy lehet ezen CS:GO meg hasonló multis FPS-eket játszani. Pofám leszakad ettől. Ki a faszom akarna egy ilyen rendszeren, aminek egyértelmű hátulütője a késleltetés megoldása, pont ilyen e-sport szerű játékokkal játszani? Van/lesz olyan játék aminek jó ez a rendszer. Lehet nem leváltani fog, csak egyszerűen megfér a többi közt, konzol, pc, mobil, stb. Kiderül idővel úgy.
Kicsit úgy tűnik ez az egész, hogy mindig van valami csont, ami esetünkben a "hír" és ezen kell rágódni, azzal teleírni a fórumot, ahelyett, hogy valami értelmes dolgot olvasnék. Élményeket játékokról, vagy hasonlók. Szokott ilyen is lenni, csak mindig van valami szarság amin vergődtök, de ezen kívül ez mire is jó? Változtatni tudsz rajta? Ha igen tedd, nyilván nem nagyon, ha nem vagy szakmabeli, meg nincs dollármilliód.
Nekem maximum egy dolog lenne jó, ebből az egészből. Ha megjelenne PC-re Epic Store-on a legújabb God of War. Ezek az alábbi konzolos címek, amiket írtatok nem mozgatnak meg. Tudom nagy nevek, bevizelt rajtuk a fél gémer társadalom, de engem nem érdekel egyik se.
Viszont a legjobb húzásnak tartom Sweeney-től. Egy zseni a pasi, az meg kell hagyni. 😊
(Üzlet az üzlet, tapossák csak egymást, erről szólt ez mindig is.)
"1 év múlva ilyenkor már kb senki nem emlékszik majd mi az a steam "
#összesröhögősgifanetről hiszen majd nyilván mindenki otthagyja a több 100-as, ne adja ég ezres accját, mer' az Epicen van már 50 játék. (Jövőre lesz már 200? Wow!) Mekkora lol-t írjak ide?
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.03.21. 10:55:43
Az akciókról és egyre kevesebb értelmes kiadói bundleról, meg elég nyilvánvaló, hogy mindenki belátta nem kell 1-2 év után rögtön 1$-ért adni a játékukat mert akár ezer évig max áron tartva és -66-75%-os offon is veszi akit érdekel... (a magamfajtáknak meg maradt a kicsit hosszabb várakozás a bundlezásra)
Steamnek a fejére kell koppintani, mert ez így nem kóser hogy a platformján egyedül volt. EPIIC-nek nagyobb esélye van mivel a EA-Uplay az sajna csak a sajátjait árulja.
Steam-nél is meglátszik, az utóbii évek "akcióiról", mik számítanak ott akciónak.
Lassan már a PS meg Xbox store hetente nyom egy attól sokkal olcsóbb sale-t.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.03.21. 10:40:13
Főleg ha fél éven belül megkap minden "steam" szerű ficsőrt 1 év múlva ilyenkor már kb senki nem emlékszik majd mi az a steam
Sokakkal ellentétben nekem a 7 is bejött csak túl könnyű volt, ha nem szivattad magad és gyártottad az ágyúkat 😄 Az olyan OP volt, hogy végig lehetett vele tolni mindent nagyon gyorsan 😞
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/