• Tinman #305702
    Már, hogy a nyomi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    démon a 2 db. vasgolyóval a hajó belsejében?

Írtam, hogy a legtöbb ellenfélnél hagyd, hadd tombolja ki magát... addig elmész, elugrálsz, ha kell védekezel és figyeled mikor van rés, amikor támadhatsz. Nem kell 2323 db. ütést ilyenkor bevinni. Jellemzően 2 belefér, de azonnal el kell onnan takarodnod. Nyilván vannak támadások, melyeket felejtős hárítani, evadelni kell... ehhez meg mondanom sem kell, nem árt a könnyebb páncél. Lesz később olyan boss samurai, akinél ez a rés iszonyú kicsi és a 2 ütés, az inkább fél lesz... chipdmgelni fogod lefelé, mert bedarál, meg one hit killel pillanatok alatt.

De az ugye megvan, hogy ha ez nehéz volt neked, akkor a Sekiro-t nem biztos, hogy teljes áron kéne venned, Day1? Mert, hogy ezt a nehézséget szorozd meg 3-al...

Imi is tök jó, hogy lelkes, de azért rögtön az MMA legkeményebb harcosával kiállni, csak azért mert a lakótelepi sánta Lacikát levertétek, még nem biztos, hogy jó ötlet.

Az imént buktam el 60.000 lelket, de úgy, hogy végig perfektül csináltam egy pályát, max elixir... kb. 1 órája játszottam. Beálltam 2 láda mögé, íjász meg átlőtt a 2 ládán és a lövéstől belezuhantam a vízbe. Quit. Majd holnap folyt köv.