• Árnyvadász
    Fura, de Sekiro lázban égek. Jó ez mondjuk azért túlzás, mindenesetre nagyon várom. Pedig a Soulborne játékok nem az én műfajom. Viszont az 1500-as évek Japánja, szamurájok, hitvilág, építészet, fegyverek és a stílus amit az akkor középkori élet képviselt nagyon is érdekelt mindig is. És talán a Sekiro nem is annyira elrugaszkodott, értem ezalatt talán jobban földhözragadtabb és némileg valószerűbb, mint egy DS például. Néztem a videót, ahol a harcrendszert is megcsodálhattam. Nagyon jó! A lopakodás, meg a tetőn ninja módban mászkálás is remek dolog. Sok ellenfelet így tényleg egycsapásra ki lehet nyírni. De már az eleve tetszik, hogy lopakodni is lehet, sőt javallott is.

Szóval bár abszolút nem az én játékstílusom, de akkor is megpróbálom végigvinni. Nem biztos a siker, de jelenleg optimista vagyok. Kitartónak kell lennem. Ez a március most elég pénztárcagyilkosra sikeredett. DMC 5 (elképesztően jó lett, de alacsony fokozaton semmi kihívás nincs benne, remélem a magasabb már jobb lesz), Sekiro, majd hónap végén Operencia: The Stolen Sun. Division meg egyéb dolgok már meg sem említem, de most azt kihagyom. Eleget ügynökösködtem az első résszel, ez meg inkább egy kibővített, fejlettebb változat, nem feltétlenül egy igazi második rész. Esetleg későbbre jó lesz.

Ti hogy álltok Sekiro témában? Azt tudom sokan vagytok, akik szeretik a Soulborne játékokat.