• IMYke2.0.0.0
    Még érdekes lehet:

//PSN Now PC - Uncharted 1 - 12 óra 12 p --- 39/60 kincs --- Nehézség: ~90%-ig Normal, majd Easy
    //PSN Now PC - Uncharted 2 - 10 óra 25 p --- 36/100 kincs --- Nehézség: Very Easy
    //PSN Now PC - Uncharted 3 - 08 óra 37 p --- 57/100 kincs --- Nehézség: Easy

Szóval: komolyabb nehézségi szint mellett hosszabb is lett volna az utazás, nem kérdés.
    A sztorivezetés, a párbeszédek, a "rendezés" remek volt. A szereplők szimpatikusak.
    A legrosszabb az egészben, hogy VÉGIG úgy éreztem mindegyik rész esetében, hogy ez az egész egér és billentyűzet után kiabál. A kontrollerrel lövöldözés gyakorlatilag "megöl" valamit az emberben, aminek pedig a játékélményhez nagyon sok köze volna...
    ...A célzás még a legkönnyebb fokozaton is förtelmes volt (a direkt bénán lövöldöző, és bambán bámuló ellenfelek ellenére is!), pedig már a 3. részre nagyon belejöttem (úgy éreztem).

"Mi a következő? :)"

Épp most jövök az "inFAMOUS"-ból --- első blikkre nem izgatott fel. Ja is itt béna vagyok a célzásban...

Amiket szinte biztosan kihagyok:
    - "Beyond: Two Souls" és a "Heavy Rain" kimaradnak a PSx Controller hiánya miatt.
    - God of Warok kimaradnak - nem akarok megőrülni és/vagy megőszülni.
    - "Red Dead Redemption" - a lövöldözés miatt

Amik közül valamelyikre talán ránézek, ha lesz rá idő és mód:
    - "The Last of Us"-hoz lehet, hogy még visszatérek
    - "Killzone: Shadow Fall"-ra lehet ránézek --- bár nem fűzök túl sok reményt a kontrolleres FPS-ezéshez...
    - "Catherine"
    - "Ni No Kuni"
    - "Silent Hill HD Collection"

Az Uncharted a narratívájával és filmszerűségével kényeztető, konzolra csalogató - holott, az ott lévő játékok túlnyomórésze nem ilyen. Azok már nagyobb falatok.