//PSN Now PC - Uncharted 1 - 12 óra 12 p --- 39/60 kincs --- Nehézség: ~90%-ig Normal, majd Easy
//PSN Now PC - Uncharted 2 - 10 óra 25 p --- 36/100 kincs --- Nehézség: Very Easy
//PSN Now PC - Uncharted 3 - 08 óra 37 p --- 57/100 kincs --- Nehézség: Easy
Szóval: komolyabb nehézségi szint mellett hosszabb is lett volna az utazás, nem kérdés.
A sztorivezetés, a párbeszédek, a "rendezés" remek volt. A szereplők szimpatikusak.
A legrosszabb az egészben, hogy VÉGIG úgy éreztem mindegyik rész esetében, hogy ez az egész egér és billentyűzet után kiabál. A kontrollerrel lövöldözés gyakorlatilag "megöl" valamit az emberben, aminek pedig a játékélményhez nagyon sok köze volna...
...A célzás még a legkönnyebb fokozaton is förtelmes volt (a direkt bénán lövöldöző, és bambán bámuló ellenfelek ellenére is!), pedig már a 3. részre nagyon belejöttem (úgy éreztem).
"Mi a következő? :)"
Épp most jövök az "inFAMOUS"-ból --- első blikkre nem izgatott fel. Ja is itt béna vagyok a célzásban...
Amiket szinte biztosan kihagyok:
- "Beyond: Two Souls" és a "Heavy Rain" kimaradnak a PSx Controller hiánya miatt.
- God of Warok kimaradnak - nem akarok megőrülni és/vagy megőszülni.
- "Red Dead Redemption" - a lövöldözés miatt
Amik közül valamelyikre talán ránézek, ha lesz rá idő és mód:
- "The Last of Us"-hoz lehet, hogy még visszatérek
- "Killzone: Shadow Fall"-ra lehet ránézek --- bár nem fűzök túl sok reményt a kontrolleres FPS-ezéshez...
- "Catherine"
- "Ni No Kuni"
- "Silent Hill HD Collection"
Az Uncharted a narratívájával és filmszerűségével kényeztető, konzolra csalogató - holott, az ott lévő játékok túlnyomórésze nem ilyen. Azok már nagyobb falatok.