A konzolokszervize jelzett ugye múltkor, hogy a 2. körben kapom a konzolt, de SZÓLNAK, ha beérkezik hozzájuk. Ez durván elmaradt.
MA(!) jött egy email kb. 20 perce, hogy a futár MA hozza a terméket. Éppen írom a konzolokszervizének a levelet, közben repülőgépesből kiveszem a telóm, erre látom, hogy 10 perce(!) kerestek. Visszahívom a futár az (Fámafutár). Átvették már a csomagom. A főnököm volt oly gáláns és kifizette helyettem. Most ott van nála, én szabin vagyok.
Mi ez az új módi, hogy nem szólunk a vevőnek, csak odaállítunk a csomaggal? És u.e. eljátszották a cégünkkel pont 1 hete egy másik futárszolgálat (Royal) negyedmilkás csomaggal. Nyilván tartok/tartunk magamnál negyedmilkát. Aztán kértük, hogy akkor hozza vissza másnap, erre közölte, hogy majd ha a központban erre utasítják, akkor majd újra kihozza. Hát nem utasították a kérésünk ellenére sem! Erre visszavitte a csomagot a feladónak ez a kretén futárszolgálat. Azok újra leküldték, de megint senki nem szólt semmiről nekünk! Megint egy random nap beállítottak és megint nem volt senkinél negyedmilka... és igen... megint visszaküldték a feladónak. Őrület.
Egyetlen rohadt telefon, sms, vagy email lenne ELŐZŐ nap. Ennyi. Nem egy agysebészet és erre sem képesek.