• Tinman #293894
    Heroes of M&M 2 Roland kampány lepergett. Na ez gaming karrierem egy történelmi csúcsa azt bizton állíthatom!

Tényleg KETTŐ évtizede kezdtem el vele játszani, de nem is azért maradt félbe, mert meguntam, vagy elakadtam benne, hanem azért, mert mindig belemerültem, aztán relatív sok időm elment vele és a végjátéknál, vagy előtte 1 pályával jött valami ütős cím és az jobban elkapott.

Minotaur King minősítést kaptam, ami a 3. legjobb, 656 ponttal. Tudom lehetett volna jobb is, de biztosra mentem mér az utolsó pályán, amit életem során n+1x kezdtem újra, mert ott MINDEN apró lépésnek brutális következményei vannak.

Erősen győzelemre állok, 1 kör és nyertem :-) Hatalmas kő gördült le most a lelkemről :-)

Ja és a rohadékja még a legeslegvégén is megszívatott ugyanis maximum NÉGY hajó köthet csak ki Archibald szigetén! A stratégiám az volt, hogy szépen meggyengítem a gyengébb hősökkel és Rolanddal a földbe döngölöm. Ez hellyel-közzel össze is jött, de az egyik töltelék, viszont nagyon erős seregem egyszerűen már nem tudott partra szállni, így Rolanddal kellett 4.-ként.

Annyira brutálisan erős volt Archibald (ATK és DEF 14-en!!!), hogy cirka 45 sárkányával a legerősebb egységeim is egyetlen fújással a másvilágra küldte... a 100+ Minotaur King-et konkrétan egy fújással megfejezte, majd a jó moral miatt kapott még egy szerencsés kört, még egy erős egységet a porba fújt. Beteg.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.09.26. 12:23:15