Andule#293700
Detto en is csak NR review-t olvasok. Viszonylag egyszeru es gyors kiszurni/elkuloniteni a hisztit es a megalapozott kritikat. Ez utobbiban alt le van irva reszletesen h mik voltak azok a hibak amik csesztek a delikvens csoret es ezek alapjan siman el tudom donteni h en azokkal a hibakkal egyutt tudok-e elni vagy sem. (A jatek nyilvan alapbol tetszik ezert olvasok/nezek review-kat rola)
Amugy elmondom hol nem eleg a 2 ora egy refundhoz: TBS-eknel.
2 ora alatt sokszor nincs ralatasod meg az alapveto mechanikara sem nemhogy az esetleges bravurokra. Pl viszonylag sok videot neztem a Thea-rol es bar tetszett a kartyazos harc resze elegge elbizonytalanitott. Sokaig nem szeretem nezni a let's play-eket ilyen esetben hisz magad elol lovod le a felfedezes elmenyet vagy a tanulasi gorbe elmenyet. Aztan nemreg meguntam a vacilalast (es h sosem kap 50%nal nagyobbat) igy behuztam es azt kell mondjam bamulatosan fasza kis cucc. (Ezt tudom ajanlani Tinman ha mar a Planar Conquest-et nem tudtam)
Vhol egy rpg elemekkel kevert tarsasjatek es egy klasszikus strategia kozott van de jo ertelemben. De amig ezt kitapasztalja az ember az joval tobb mint ket ora.
amugy arra tud vki vmit h viszonylag sokszor mikor mobilrol lepek be es irok vmit eltunik az eterben az egesz, pedig ha visszalepek egyet a forumban latom a nickem mint a legutolso hsz gazdaja?