311803
-
UWP alkalmazásoknál úgy tudom, hogy Microsoft általi ellenőrzésen kell átesnie a cuccnak, kizárólag úgy kerülhet fel a sztórba. Csak úgy nem engedik feltölteni a fejlesztőnek (mint mondjuk Steam-nél) - előny, hogy így vírusos/bányász/kémprogram sem tud települni a gépre (feltéve, ha nem maga a Microsoft teszi bele)
.
Patcheknél is megfigyelhető. Steam-nél azonnal elérhető, Windows Store-ban kell néhány nap, amíg elérhető lesz az adott játéknál (Ori and the Blind Forest, Rise of the Tomb Raider).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.10.17. 09:31:44 -
ratgab #294644 Néztem egy review-t. Tipikus PB játék ilyen szempontból. Hacsak nem jön egy szép 0 day patch akkor lesznek benne hibák dögivel. -
MrAndree #294643 Én kivárok mert ha szokásos Piranha játék akkor még kell pár patch neki. :) De most néztem kicsit walkthrough-t youtubeon, nekem valónak tűnik. -
ratgab #294642 Persze, majd mesélek. -
ratgab #294641 Instantról rendeltem. Még nem kaptam kulcsot.
Ne is mondd agyvérzést kaptam múltkor .27-28 euró volt a Middle-Earth: Shadow of War. Mire megvettem meg 40 lett. -
"This is a Win32 API that's only supported in UWP desktop apps."
Nem nagyon ástam bele magam, de ezek szerint nem csak úgy beleírnak a meglévő játékba pár száz sort, és kész is. Steam eleve nem támogatja UWP appokat (kérdés egyáltalán fogja-e), addig steamről szedett játék (ha jól olvastam) nem fog ilyesmit tartalmazni.
Azt se tudom van-e valami megkötés UWP apokkal, hogy pl csak windows storeba lehet feltölteni... mert akkor valve keze meg van kötve. -
Nem lehet már előtölteni az ELEX-et?
Mesélsz majd róla a héten?
CDKeys-en pöttömöt megemelték az árát - 27,29 volt az induló, és most már 30,79... :( -
ratgab #294638 "Bannoltunk, mert....miért is ne" felirat fogad majd. -
Itt legalább bannolnak :) Nem úgy, mint más AAA-s multikban :) -
Töredelmesen bevallom neked: csaltam már Single Player játékban. Pokolra kerülök?
//Lásd Left 4 Dead-ben csak tört szerverre léptem fel és bumm, és VACkantam egyet... :() -
És te leszel az, akit - mivel már nem tudsz elindítani egyedül egy játékot - a főmenüből rúgnak ki csalásért. :) -
ratgab #294634 A végén lehet csak én maradok, mint a Hegylakó. :-)
Összes többi játékos játéktudása belém száll. XD -
ratgab #294633 Multis játék kompetitív játék (mielőtt megint a Guild Wars-t hoznád fel) ráadásul nem is a könnyű fajtából. Tegye fel a kezét aki csodálkozik, hogy csalnak benne vagy legalábbis próbálnak. -
Természetesen mindenki addig játszik, amíg ki nem bannolják :) -
ratgab #294631 Igen. Pont erre akartam kilyukadni. HA átlagot számolunk egy hónapban az 180 000 játékos. 10 hónap alatt 1,8 millió játékos....100 hónap alatt (8 év) múlva nem lesz egy darab játékos sem aki a Pubg-al játszanik. :-) -
Ha 7.5 millióan vették volna meg és naponta 3000 játékost banolnának az is rohadt gáz lenne. -
Konkrétan vannak olyan "játékosok", akik úgy indítják az adott játékot, hogy na nézzük milyen csalás van hozzá.
Végtelen pénz, lőszer, fejlesztés, minden unlockolva. Kérdeztem, hogy mi ebben a jó? Válasz: "Elökörködni."
Na jó, de mi így az értelme? Válasz: "Hát vicces!"
Értitek? Vicces. Van akinek az a vicces, ez a szórakoztató. Nem egyszer megkaptam, hogy ez még szar játék, ehhez nincs csalás. -
"PUBG's anti-cheat system is banning more than 6,000 players a day"
Ez alapján akkor még jó ideg lesz dolguk a csalókkal... -
ratgab #294627 Azt tudod, hogy 15 millióan vették meg eddig a játékot? -
Nap mint nap összefutok ilyenekkel a GRID 2-ben... sokszor olyan düh kap el, hogy az Emberi Jogok Chartáját simán semmisnek véve le tudnám tépni a fejét nekik...
//Vagy lerugdosni, mint tette azt Brawl-ban a főszereplőnk.
Aztán hirtelen civilizálódom, és elkezdek gúnyosan kacagni a mikrofonba neki, és elküldöm --- direkt magyarul --- az anyukájába. -
Rony94 #294625 Nagyon szép ez a bannolás minden egyes játéknál, de mi játékosok tudjuk hogy 1 bannolt játékosra 3 újabb cheater jut. Sajnos ezt a fajt nem lehet kiírtani. Legszívesebben az összes cheater ujjáról lenyúznám a bőrt, majd a lenyúzott ujjat belemártanám egy tál sóba. Plusz még poénból véresre pofoznám az arcukat. Komolyan, az ilyen kapna szívinfarktust a monitor előtt. -
Józsi barátomnak is megvan a játék (236 órát hadimezősködött) - nem is oly' rég dumcsiztunk a játékról: személyesen ő tapasztalt meg olyan dolgokat, hogy ép eszű gémer a fejét fogja.
A kedvencem az lett, amikor Józsi barátomat leérkezéskor, házon keresztül azonnal fejbe lőtték :) -
PUBG's anti-cheat system is banning more than 6,000 players a day. (Naponta!)
Nearly 20,000 banned on Friday.
Over 322,000 cheaters have been banned from PUBG so far.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.10.16. 19:36:14 -
350 + DLCkkel 400 fölött. -
Az autók teljesen mindegy kihagyhatóak, alapból is torony magasan a legtöbb van benne az árkéd szegmensbe. Tartalom lehetőséget dettó. A két kiegészítőt viszont érdemes megvenni, mert a havas térkép és a hot wheels sziget is parádés, de azt elég az alapjáték után amivel ha valaki kivesézős 50-100 óra is kényelmesen belemehet. -
ratgab #294620 Szerintem elég lesz...:-) -
Rony94 #294619 Egy 6 gigás GTX 1060 meg 16 giga RAM csak bírja. :D (plusz SSD-m is van ha ennyire ajánlatos neki) -
ratgab #294618 Ha emlékeim nem csalnak valami 300 autó van benne gyárilag? És ha emlékeim továbbra sem csalnak mindegyik tuningolható, állítható, babrálható. Azért egy viszonylag komoly gépet és egy ssd-t ajánlanék a Forza alá ha mindenképpen PC-n akarod játszani. Meghálálja. -
ratgab #294617 Vagy csak simán nem vagy oda az autós cuccokért. -
ratgab #294616 Engem ez megmondom őszintén nem érdekel. Én csak annyit mondtam, hogy nem kell teljes verziót venni a játékból akkor is van több 10 óra vagy több száz óra. benne Ennyi és nem több. Nem kell 20 ezret kiadni, 10-ért is elég sok tartalmat kap a kolléga.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.10.16. 17:26:59 -
Vigyázz, ez itt szentségtörés hogy te egy játékot nem teljes mivoltában szeretnél kiélvezni, 8ezer órát beleölve :) -
Rony94 #294614 Nem nagyon kívánom az Ultimate Edition-t. Úgy tudom hogy alapból kurva sok kocsit tartalmaz a játék, szerintem azokkal simán el lennék. Szeretem a kocsikat, de annyira azért nem hogy fizessek DLC-kért. -
Azért mondom. Nekem ugyanilyen a Witcher, de tudom hogy a stílusrajongóinak milyen lehet, más szemmel nézik. :) -
Ebben lehet valami mivel itt van xbox 360-ra megjelent létező összes része és kb van az egyikbe fingom sincs melyikbe kb 10 percem és ennyi.Mondjuk ez ugyanúgy igaz a Grand Turizmóra is... lehet az áll mögötte hogy utálok kontrollerrel játszani bármit is.Főleg autósat.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.10.16. 17:02:59 -
Hát vállalom. :)
De én jól szórakozom közben, és ez a lényeg.
Windows, meg store, az nem egyenlő a Forza-val
Store-on lehetnek bugok hibák, utálhatod, ettől még onnantól hogy a játék elindul egy másoknak max álomszerű minőséget kapsz, ami a fontos.
Ha igénytelenség, az max akezelőfelületet érinti, nem a játékot. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.16. 17:03:07 -
Az a baj, hogy pont a Forza az a játékok kevese, ami megéri a pénzét, egy bődületesen jó játék.....
Szubjektíven neked lehet az a pénz sok, mert a játék nem érdekel annyira... :) -
Inkább igénytelen a jó szó rá 
-
Játékos lettél, mint én,, aki leszarja min és hol játszik csak az a fontos, hogy mivel...:P -
Lényegtelen én a pc-s autós cuccokból indulok ki lásd pl Cars Complete 2-3$ -5$ ha sefter vagy ingyen van...ból indulok ki mindig. Szóval felőlem lehet egybe is az összes Forza, akkor se fogom megvenni amíg M$ $tore + államadósság áron adják a többi pc-s értsd jól steam-es játékhoz képest.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.10.16. 16:56:37 -
ratgab #294606 Fölösleges a teljes. Az alapverzió is bőven túl sok dolgot tartalmaz (több száz autó, hatalmas pálya). Aztán ha nagyon hiányoznak a kiegek akkor megvehető külön is akár.
Alapverziót leárazva már 10k körül meg lehet kapni.
Ha meg kell valami konkrét autó az külön is vehető általában.