"Ha nem érdekelne elengednéd a füled mellett." Jaja iskolákban is milyen jól jött hogy a kuss volt meg a tűrés... látták, hogy ezt lehet basztatni mert nem zavarja toljuk nagyobb kreténbe ellene... Biztos nem fogom szó nélkül hagyni.
"Az elmúlás neked vallási fanatizmus???? " Valamit félrenézhettél... Az hogy te minden létező dolgot végig akarsz játszani (EZEK FUCKING SZAROS DIGIT JÁTÉKOK) mert mi lesz ha nem ...segítek nem lesz világvége így nem kéne hogy zavarjon senki.... Egyszer mindenki meghal ez ellen senki sem tehet.
Számomra érthetetlen ,hogy eggyesek milyen nonplusz ultra szintre tudnak emelni játékokat.... itt a baj forrása... Én tolom őket néha néha jó jó ,de ennyi nincs mögöttes tartalom nem érdekelnek olyan szinten ,hogy ilyenekben gondolkozzak mi lesz ha meghalok...semmi meghaltam az lesz.
Semmiféle magas ló nincs..ezt megint csak te halucinálod be. Leírt egy faszságot ami megint nem igaz rám de csak nyomatja. Én meg szépen válaszoltam. Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.09.20. 19:19:28