• genndy
    Nem baj. Csak legyen jó. Legalább több időm lesz kipörgetni a 2-t a másik úton (az 1 megvolt).

Helyzetjelentés:
    Black Mesa-ba ugrottam bele, végigtoltam. Természetesen easy fokozaton. Hát... vért hugyoztam, megizzadtam, káromkodtam, visszatöltöttem. Sokszor. Rohadt nehéz, sokkal keményebb mint az eredeti HL volt. Viszont elképesztően jó, talán a legjobb rajongói mod amivel játszottam (a másik a Skyrim-Falskaar, de nehéz lenne döntenem közöttük). Az első 5 perces rész (amíg fölvesszük a ruhát és bemegyünk a reaktorba) nekem kb. egy óráig tartott, mert mindenkivel beszéltem, mindent megnéztem, megnyomogattam. Hihetetlen jó a hangulata, és jók a poénok is. Utána persze fölpörög, és elég cső is lesz belőle, de változatos (mint az eredeti játék is volt), pörgős, a harcolós részek meg izgalmasak. A katonák ugyanolyan taktikus rohadékok mint az eredetiben voltak, kőkemény ellenfelek. Jó volt, na. Most még kicsi achivadászat, aztán félreteszem amíg nem jön a Xen.
    Illetve Walking Dead 1-be kezdtem bele, de egyelőre nem szippantott be, csak már akartam Telltale zombizni, de kicsit talán hirtelen volt a váltás, furcsa még a stílus.