• MerlinW
    Most én is írhatnám, hogy az ETS szar - de nem teszem. Mármint azoknak biztos jó, akiknek kamionfétisük van, egyébként meg egy unalmas, céltalan időhúzó játék. Engem nem érdekelnek a kamionok.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Arra akarok csak kilyukadni, hogy megint az almarajongó fikázza a körterajongó körtéjét, úgy hogy alapvetően nem is szereti a körtét. Mindezt miért? Hallja a hangját, generálja a feszültséget, stb. - oké ez mára internetes közhely, mert sajnos erről szól az egész, de akkor is. Nekem - aki köztudottan gyűlöli a háborús FPS-eket (COD, BF és társai), nem rajong a sportjátékokért - eszembe sem jut fikázni egyiket sem. Itt sem, a topikjában főleg nem. Ha valami nem tetszik tudom hogy velem vagy a játékkal van a gond, de ha százak játszanak vele nap mint nap, akkor miért rontanám el mások hangulatát? Ez nálam alapvető empátia, jólneveltség, vagy nem tudom.

Persze a fórum arra való, hogy leírjuk a véleményünket, de azt is lehet olyan stílusban, ami nem bassza fel másikat. Mert valljuk be, pl a szóban forgó Crew távolról sem NFS online téglatologatás. Hidd el engem totál hidegen hagy mindennemű vélemény, pl. a fosszar, bugos AC: Unity minden percét élveztem, egy kicsit sem bántott mások véleménye. Tehát nem magamról, elsősorban a többi fórumozóról beszélek.Engem max személyesen lehet kihozni a sodromból:)