• ratgab
    Eredeti természetesen. Valamelyik nap elgurult a gyógyszerem és megvettem kuponban a Unity-t, Far Cry 4-et és a Crew-t is.

I5 3470, 8gb ram, AMD 7850 oc 2gb-s (tudom én vagyok a hülye, de szeretem az AMD kártyákat, habár ez a 970-es, amiről volt szól itt pár napja elég meggyőző cucc..nekem fontos a fogyasztás és ennek a kártyának egész jók ezen adatai). Jah és legújabb videókártya driverrel néztem.

Zorrobomber: Szépnek szép. Legalábbis annyira, mint az FC 3 volt. Nekem megmondom őszintén nagyon bejön ez a hegyvidéki feeling, pedig eleinte nem rajongtam érte. Amúgy meg először feltekertem mindent úgy próbáltam és érezhető akadozgatás volt (na nem olyan vészesen, mint a Unity-nál) most majd megpróbálok kicsit játszadozni a beállításokkal. Sok reményt nem fűzök az eredményhez, mert állítólag ugyanaz van, mint Unity-nál...Bármit állítasz teljesítményben nem lesz javulás, ami teljességgel egyébként érthetetlen számomra (jobban mondva azt sugallja, hogy az Ubi Ukrajnai kirendeltsége képtelen optimalizálni, ugyanis mindkét játékban nagyon benne volt a kezük)