Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Hát wazze, 60 misibõl legyen is az 😄

[merlinw.org]

arty
Miért birka az, aki olyanok munkáját támogatja, akik korábban letettek már valamit az asztalra?
Tudva, h a támogatásuk nélkül adott játék esetleg (vszeg) el se készülne...!

A két early access játékom is ilyen, de a star citizent se noname arcok heggesztik.

Forza.

MerlinW
Jaja a WD topikban odateszem magam rendesen. Mit csináljak, élvezem <#vigyor>

[merlinw.org]

MerlinW
A topikjában kb 3 embertõl hallottam a multi szót😊 Még a warezflémet elindító idióta TomDantes-rõl is kiderült, hogy warezol😊

[merlinw.org]

Szerintetek ez steames?:

dead space2

TBTPumpa
Teljesen igaz, amit írsz. De így legalább értem, miért van annyi mínuszod. Gondolom jelentõs részét ott szerezted, a maradékot pedig a Watch Dogs topikban. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Fabio Capello
A Star Citizen azért az eddig kijött videók - és most már community gameplayek- alapján azért elég ígéretesnek néz ki, sokkal ígéretesebben, mint egy két early-access játék a steamen...

MerlinW
Ez olyan szomorú. Mármint hogy ennyi buta birka van. Oké vannak vak rajongók, de akkor is... komolyan. Van aki attól fél, hogy day 1-ra elfogy a készlet?😊 Az elmúlt évtized hanyag és tömeggyártott termékei után még képesek vagyunk bizalmat szavazni bármelyik vállalatnak? Vállatoknak akik konkrétan lesz*rják hogy milyen a játék, kizárólag a tömegigényt elégítik ki és csak a számok, a pénz és a részvények számítanak?
Komolyan nem értem.

A legviccesebb a Star Citizen, amire ~60 millát dobott össze a nép. A topikjában meg én voltam a paraszt, hogy meg mertem kérdezni, miért adtok pénzt ismeretleneknek mindenféle ok nélkül?

[merlinw.org]

Béluska74
És mi a fene (lesz) az a MYSTERIOUS kitüzõ?

If you give a little love you can get a little love of your own

Sirch
Boltokban kapható feltöltõkártya. A rajta lévõ kódot beírva a steambe jóváírják az árát az accountodon.

TBTPumpa
De nem csak te vetted meg, elméletileg. A topikjában rengetegen megvették, vagy csak mondják, hogy megvették. És azóta is áradoznak róla, ami nem baj, csak én nem tudom felfogni, hogy miért.
A Tomb Raider-ben a játék elején a szarvasért jobban aggódtam, mint a Watch Dogs-ban bármely karakterért. <#idiota>

A Rockstar helyében most beintenék a Ubisoft-nak a PC-s GTA 5-ttel.
Készítenék egy megfelelõ átiratot, ami ugyanúgy fut Nvidia cuccon, mint AMD-n, csak azért is.
Na meg én is kiírnák olyan faszságokat, hogy: Mostmár elég volt Csikágóból, Kevin is megunta azért ment New York-ba a Reszkessetek betörõk 2-ben, irány vissza a GTA 5-be fcking bics. <#idiota>

kill3r21
Srácok bocs hogy így tudatlanul, mi az a steam wallet cards?
kill3r21
Pedig én két páldányt is vettem 😄
TBTPumpa
Watch Dogs? Az egyetlen nagy Ubi cím, amelyet "senki sem" vett meg dobozosan.
Legalább is én sem itt, sem a topikjában nem láttam képet arról, hogy valaki lefényképezte volna a saját példányát vagy akár a gyûjtõi változatból lõtt volna egy képet.
Ez az elsõ eset egy ilyen nagy címnél. Furcsa. <#idiota>

zorrobomber
Bár valahol logikus, ki a fene akar már kész játékot venni, azzal játszani is kell <#idiota>

zorrobomber
Apropó steam. Toplistán csak az ötödik a Watch_Dogs, megelõzi 4 early access cím és egy CS. Utána még egy early access meg egy preorder. Bakter.

TBTPumpa

Fabio Capello
Nyilvánvalóan. 😛

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Én nem vagyok elájulva a csajtól. Ízlések és pofonok, ugye.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
A GoL folytatását nem érinti ez a dolog. Ott egy idõben érkezik mindhárom platformra. Sõt, várhatóan még az idén megjelenik.

Fabio Capello
A hangja se rossz, de nézni azért jobb Camillát 😛

DarkSector
Miért eddig nem volt?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

zorrobomber
PC azért remélhetõleg elõbb-utóbb lesz. (GoL)

TBTPumpa
Jajj de jó! Ismét Camilla Luddington adja Lara hangját a következõ Tomb Raider játékban. Illetve Rhianna Pratchett írja ezt a részt és a játék zenéjét szintén Jason Graves jegyzi.
Viszont az elõzõ rész karaktermodellezõjét lecserélték. Bár az új srác sem tapasztalatlan ilyen téren - a Definitive Edition Lara modelljét már az új srác készítette, persze "vissza lett butítva" fiatalosabbra.

Hivatalosan XboxOne-ra, PS4-re és PC-re fog érkezni, bár vannak olyan pletykák, hogy elõször 2015-ben csak XBoxOne-ra fog megjelenni (Microsoft kérésére?) és csak késõbb, 2016-ban érkezik PS4-re és PC-re.

Ami meglepett, hogy a másik Larás játék (Guardian of Light folytatása) is csak Nextgen konzolokra fog megjelenni. X360 és PS3 már "nem játszik".

Scooter
Nekem is van egy Enclave steam kódom, de nem tudom, hogy mûködik-e. Szerintem igen, de nem biztos. Esetleg, ha valakit érdekel jelezze privátban.
ZsZso
Landmark -ra lecsaptam. Múltkor már ajánlottál fel valami hasonlót, de akkor mire megnéztem, hogy milyen játék, addigra már felhasználták. Filóztam rajta, hogy csak ezért megveszem az pakkot, de mivel csak 1 hét ezért lemondtam róla, így viszont nem tudtam kihagyni. Köszi grebber!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
Á, és koppantam 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Mert azok nem steam kódok, hanem az adott játékon belüliek (mindegyik MMO).

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Akkor nem nindzsázok tõled - a két G-betûs ótós érdekelt volna. De kormányom nincs.

IMYke2.0.0.0
Amire ránéztem, arra invalid code-ot ír 😊

MerlinW
Hát nem árt. Mondjuk Legends-el játszanak billentyûzettel is az elvetemültek😊

[merlinw.org]

grebber
Sid Meier's Civilization III: Complete

Meg ez a rakás szar is ingyen vihetõ

Company of Heroes 2: German Commander - Storm Doctrine
Company of Heroes 2: German Skin - Four Color Disruptive Pattern
Company of Heroes 2: Soviet Commander - Conscripts Support Tactics
Company of Heroes 2: Soviet Skin - Four Color Belorussian
Total War: Rome II - Nomadic Tribes Culture Pack

Warframe Booster Pack
6DE4-B704-23ED-F4C1

EVE Online: Trial Key
7R4CS-9E3A9-ZT3C9-BYKV6-TDUAF-TF45S-EK009

EVE Online: Rifter Ship Skin
KKAZ7PJNXASS7SZDGN4236FSB

Landmark 1-Week Closed Beta Key
6G37-HMX6-6G49-MPAG-62RJ

SMITE - Almighty Zeus
TY1C10A46701554B3

One Month of Twitch Turbo
VFLSKLMLFVJWV7ZK

Akit érdekel valami jelezze!

Next PC upgrade: 2022

zorrobomber
Omg, 10 perc a start képernyõn, bár mondhatni tipikus 😊

Shep
Kikészülök tõle, tisztára, mint a telefonos mesemondó. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Ez tetszett: "látszik a hangján" 😊)))

Rá is nézek a videóra.

IMYke2.0.0.0
Ótosokhoz gondolom kormány kell. <#kuss>

davidka003
Tinman elkezdte a Dark Souls 2 végigjátszást

😊
Annyira látszik a hangján a rajongás. <#worship>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

MerlinW
Elsõ ninja viheti:

GT Legends
GTR FIA GT Racing
Guardians of Middle-earth Smaug's Treasure
Forge Starter Pack
99 Levels to Hell
Rig 'n' Roll
Enclave
Anomaly Warzone Earth
Landmark 1-Week Closed Beta Key
EVE Online: Rifter Ship Skin
EVE Online: Trial Key
Warframe Booster Pack
Total War: Rome II - Nomadic Tribes Culture Pack

[merlinw.org]

Bence94
Kezdésnek ezt a kettõt tudtam cserélni! Nem volt harmadik cserére szánt játékom <#idiota>

Majd nyáron lehet beszerezem azt is.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Hol a harmadik? 😛 Nekem az a kedvencem. Jó. Tudom! A második a legjobb. Nekem akkor is a harmadik a kedvencem, mert ilyen különös vagyok.
Bence94
Hosszú idõ után új játékok lettek becserkészve!
Úgyis jön "mindjárt" a 4<#idiota>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Moby
Az elsõt imádtam a sztoriért (fõleg a vége arculcsapásért). Sajnos fosteknó, de akkor ez még annyira nem volt gáz.
A másodikat imádtam a társadalomkritika(karikatúra) miatt, és a sztori itt sem volt rossz, de messze elmaradt az elsõtõl. Ráadásul szép is volt.
A harmadik...nos a harmadik egy rossz játék, elképesztõ szájbarágós kõbuta sztorival, ami szép akarna lenni, és helyenként ez össze is jön. Helyenként meg nem, de ahol összejön, az sem ért annyit, hogy kukázták a "játékot" végette. Vagy inkább azt mondanám, hogy a látvány meglehetõsen hullámzó, miközben az egyetlen konzisztens elem az unalom.

Adversus solem ne loquitor

Megelõztél. Pont azt akartam megkérdezni, hogy tetszett-e az elsõ két rész, mert nekem igen.
IMYke2.0.0.0
Játékban még elnézzük tõlük 😊

Moby
Ez egy TÉNYLEG jó széria volt az elsõ két részig, de mostanra egy ócska techdemót csináltak belõle. Ráadásul annak sem jó.

Shep
Mondjuk ezt a videok alapján is le lehetett szûrni, de most legalább itt is megerõsítette valaki 😊 Bár, majd jön mindjárt focista barátunk és elmondja, hogy igen is jó játék, meg milyen szép, és izgalmas is, ami akár igaz is lehet, csak a videokból nekem nem úgy tûnt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Fõleg ha ártatlan lánykaként a fél világot lemészárolják 😄

Moby
Mármint arra az aligközépszar dögunalomra gondolsz? Hát arra valóban megéri megvenni...A végigjátszása az idei évem egyik legfeleslegesebb idõeltöltése volt.

IMYke2.0.0.0
Nõi szereplõket szeretjük - szívesebben bámulok / hallgatok nõket órákon át, ha játszom, mint pasikat 😊