Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudva, h a támogatásuk nélkül adott játék esetleg (vszeg) el se készülne...!
A két early access játékom is ilyen, de a star citizent se noname arcok heggesztik.
Forza.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Komolyan nem értem.
A legviccesebb a Star Citizen, amire ~60 millát dobott össze a nép. A topikjában meg én voltam a paraszt, hogy meg mertem kérdezni, miért adtok pénzt ismeretleneknek mindenféle ok nélkül?
[merlinw.org]
If you give a little love you can get a little love of your own
A Tomb Raider-ben a játék elején a szarvasért jobban aggódtam, mint a Watch Dogs-ban bármely karakterért. <#idiota>#idiota>
A Rockstar helyében most beintenék a Ubisoft-nak a PC-s GTA 5-ttel.
Készítenék egy megfelelõ átiratot, ami ugyanúgy fut Nvidia cuccon, mint AMD-n, csak azért is.
Na meg én is kiírnák olyan faszságokat, hogy: Mostmár elég volt Csikágóból, Kevin is megunta azért ment New York-ba a Reszkessetek betörõk 2-ben, irány vissza a GTA 5-be fcking bics. <#idiota>#idiota>
Legalább is én sem itt, sem a topikjában nem láttam képet arról, hogy valaki lefényképezte volna a saját példányát vagy akár a gyûjtõi változatból lõtt volna egy képet.
Ez az elsõ eset egy ilyen nagy címnél. Furcsa. <#idiota>#idiota>
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Viszont az elõzõ rész karaktermodellezõjét lecserélték. Bár az új srác sem tapasztalatlan ilyen téren - a Definitive Edition Lara modelljét már az új srác készítette, persze "vissza lett butítva" fiatalosabbra.
Hivatalosan XboxOne-ra, PS4-re és PC-re fog érkezni, bár vannak olyan pletykák, hogy elõször 2015-ben csak XBoxOne-ra fog megjelenni (Microsoft kérésére?) és csak késõbb, 2016-ban érkezik PS4-re és PC-re.
Ami meglepett, hogy a másik Larás játék (Guardian of Light folytatása) is csak Nextgen konzolokra fog megjelenni. X360 és PS3 már "nem játszik".
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Meg ez a rakás szar is ingyen vihetõ
Company of Heroes 2: German Commander - Storm Doctrine
Company of Heroes 2: German Skin - Four Color Disruptive Pattern
Company of Heroes 2: Soviet Commander - Conscripts Support Tactics
Company of Heroes 2: Soviet Skin - Four Color Belorussian
Total War: Rome II - Nomadic Tribes Culture Pack
Warframe Booster Pack
6DE4-B704-23ED-F4C1
EVE Online: Trial Key
7R4CS-9E3A9-ZT3C9-BYKV6-TDUAF-TF45S-EK009
EVE Online: Rifter Ship Skin
KKAZ7PJNXASS7SZDGN4236FSB
Landmark 1-Week Closed Beta Key
6G37-HMX6-6G49-MPAG-62RJ
SMITE - Almighty Zeus
TY1C10A46701554B3
One Month of Twitch Turbo
VFLSKLMLFVJWV7ZK
Akit érdekel valami jelezze!
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Rá is nézek a videóra.
😊
Annyira látszik a hangján a rajongás. <#worship>#worship>
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
GT Legends
GTR FIA GT Racing
Guardians of Middle-earth Smaug's Treasure
Forge Starter Pack
99 Levels to Hell
Rig 'n' Roll
Enclave
Anomaly Warzone Earth
Landmark 1-Week Closed Beta Key
EVE Online: Rifter Ship Skin
EVE Online: Trial Key
Warframe Booster Pack
Total War: Rome II - Nomadic Tribes Culture Pack
[merlinw.org]
Majd nyáron lehet beszerezem azt is.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Úgyis jön "mindjárt" a 4<#idiota>#idiota>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
A másodikat imádtam a társadalomkritika(karikatúra) miatt, és a sztori itt sem volt rossz, de messze elmaradt az elsõtõl. Ráadásul szép is volt.
A harmadik...nos a harmadik egy rossz játék, elképesztõ szájbarágós kõbuta sztorival, ami szép akarna lenni, és helyenként ez össze is jön. Helyenként meg nem, de ahol összejön, az sem ért annyit, hogy kukázták a "játékot" végette. Vagy inkább azt mondanám, hogy a látvány meglehetõsen hullámzó, miközben az egyetlen konzisztens elem az unalom.
Adversus solem ne loquitor
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!