• ratgab
    AC unity kipróbálva...Sajnos nálam sem az igazi. Igazából maga a játék fut, de gyakorlatilag bármit állítasz benne attól megy az időnkénti akadozgatás (ugrálhat az fps...tudjátok hogy nem mérek ilyet, de azt érzékelem, ha akad valami). Nem gondolnám, hogy gyenge lenne hozzá a gépem, mivel akkor konstans szarul futna, itt valami csúnya technikai gebasz van (amit meg is erősítettek egyébként egy 19-ei közleményben: olyan technikai dolgok jöttek elő, amiket ők a tesztek során nem érzékeltek...persze, hogy nem mert high-end gépek ezekkel megbírkóznak , viszont gyengébb vasakon csúnyán előjönnek ezek a dolgok).

Próbáltam szeptemberi driverrel és próbáltam a mostani friss bétával...semmi javulás. Persze AMD kártya. Tudom, tudom én vagyok a hülye hogy szopatom magam AMD kártyával (szarkazmus off). De akkor vagy only Nvidián fusson a játék, vagy csinálják már meg rendesen.

Na mindegy várom a csodát az 1.3-as javítástól (mellesleg AMD új driver lapján is írják, hogy vannak problémák a játékkal!)