Nekem van sok sok dobozos játékom még a 2010 előtti évekből (1994-től kezdődően), és tini koromban két könyvespolc tele volt vele a szombámban, aztán kikerült a nappaliba a gép mellé, amikor külön költöztem a szüleimtől, aztán jött az átmeneti korszak az életemben (15 év alatt nejemmel költöztünk vagy 8x), amikor is szüleimnél deponáltam a dobozokat (és a könyveim is, meg a gémer újságokat, stb), és arra jöttem rá, hogy amire nekem 15 évig nem volt szükségem arra már nem is nagyon lesz, szóval én meg el fogom adni mindent a fenébe. Csak a helyet foglalja, áll rajta a por, stb, mondom mindezt úgy, hogy most vettünk egy lakást ismét, ami elég nagy, lesz külön gémer sarkom, ahova prímán elférne az a sok porfogó, de azóta már a kevesebb több híve vagyok, és nem akarok plusz két könyvespolcot vminek ami nélkül elvoltam évekig. Ami hiányzott az már mind megvan azóta digitálisan is, mert a franc hozza viszi a lemezeket, és a legnagyobb kiszúrásnak a cloud mentés hiányát élem meg, mert vmelyik kings bounty részt is úgy kellett végigjátszanom, hogy oda vissza emailezgettem a mentéseket szüleim meg a saját gépem között, ahogy jöttem mentem hétköznap-hétvégén.
Szóval le a dobozokkal! Meg ahogy az agresszív kismalac is mondja, nem várok! (Ezt a 0 day vs 1 day dilemmádra mondtam.)