• kigyi
    Nagyon sokan megdobálnak amiatt, hogy pl. engem az FC4 és a GTAV érdekel a következő időszakban megjelenő játékok közül és komolyan elgondolkoztam azon, hogy megveszem megrendelem őket, de ez ízlés kérdése nekem ezek bejönnek szeretném őket kipróbálni most van hozzá még vasam is amin elfut. Hiába akarok majd jövő ilyenkor megjelenő címekkel játszani akkor már csak butítva mennek majd a nagy újdonságok addig kell taposnom a vasat amíg frissen játszhatok a megjelent és várt játékokkal. Nem érdekel a Hype és nem foglalkozok azzal mások mit mondanak egyre jobban evezek az árral szemben ahogy öregszek. Nem érdekel a BF4-ben szidott hitbox rendszer sem nekem megfelel nem vagyok profi gamer nekem nem gond.

Amúgy én is régebbi címekkel szoktam játszani sajnos a legtöbbször már lecsengő multi élettel, mert csak akkor veszem meg amikor olcsó lesz ez van. Azért átlagban 2-3 címet megengedek magamnak évente amit viszonylag frissen (fél éven belül a megjelenéshez képest beszerzek).

Van amikor belenyúlok és tényleg élvezem a játékot amit frissen beszereztem van amikor kicsit bosszant 1-1 komolyabb hiba, de amit megveszek azt azért veszem, mert tetszik és ez nem változik meg akkor sem, ha van benne hiba attól én még jól eljátszok vele.