Zóanagyvarázsló#230580
Sokan szerették, más meg már Blood Money-t is szidta, mert valamit máshogy csináltak, mint a korábbi kedvencében. Én ebben nem tudok és nem akarok állást foglalni, az Absolution videói tetszettek, de inkább kritikus voltam vele.
Személy szerint kifejezetten gyűlölöm a különböző boltokhoz vagy parasztvakításhoz kötődő pre-order tartalmakat, de még a CE-k ingame extráit is. A Shogun 2 esetében például egy évig csak a CE-t, LE-t vásárlók férhettek hozzá a Hattori Clan Packhez, pedig nindzsaklánként és a nagasinói csata miatt érdekes tartalomról van szó. Szerencsére idővel megjött az eszük.
Szóval azt emeltem ki, hogy vannak ilyenek, nem azért, mert én szeretem őket.
Tiszta sor, hogy jobban megéri kivárni, de ebbe a topikba járnak játék- és sorgyűjtők is, eleve egy hobbi téma, ezért kár a racionális jelszavával lesöpörni akar a megjelenéskor való játszást, akár a fémtokot. Ajándéknak is mennyivel más lehet egy eslőnapos CE valakinek a kedvenc játékából, mint egy 10 éves játék Humble-féle linkje. (Az élmény más kérdés, az kit érdekel! :)
Én azt veszem meg drágábban, amit támogatni akarok és amiben megbízok. Előrendelni pedig szinte csak dobozosat rendeltem elő, és akkor már szebb kiadást, mert vagyonokért nem fogok venni bithalmazt akkor sem, ha már szinte csak letöltős játékoakt vásárolok. Érted, ha már házasodásra adom a fejemet, akkor nem egy szál fecskében megyek el az esküvőre :)