A gép kicsi, halk, jól néz ki ámbár ez is full fényes felületű... ami tudjuk mit vonz magával.
Amitől féltem és amit buta mód előre leírtam a youtube, képek alapján a tablet kontroller. Kár volt és szerencse hogy nem volt a boltnak sima kontrollere, mert egyelőre nem kell. Nagyon ki van ez találva, nem hülyék dolgoznak a Nintendónál sem. Könnyű, kényelmes, jó a fogása annak ellénre ami... ami egy tök jó dolog.
Teszem azt most éppen a PC előtt ülök, a WiiU a nappaliban a másik szobában. Előttem a tablet és éppen a wifit lőttem be, demókat töltögetek, ismerkedek az online rendszerrel állítgatom be a dolgokat. Mindehhez a TVt be sem kellett kapcsolnom és simán megy a másik szobából a dolog, mint ahogy a játékok is! Ha akarok majd az ágyból nyomhatom a gaméket mint ha kézi konzol lenne, mert simán átjön a falon a jel. Ez nagyon tetszik!!!
Menü könnyen kezelhető, youtube meg sok minden app erre is van, de ezek nem izgatnak. Ezek csak játszani fogok.
Bayonetta 2 perfekt, akárcsak az első rész! Mivel kb ugyan az sokat nem lehet róla beszélni. Rettentő látványos, beteg, vicces, japó, zenék, kombó kánaán, nagyon HC, Bayonetta meg még szekszibb :D
Mario-t a NESes rész óta nem játszottam. Csak belepislantottam 1 pályára, de csak szerencsétlenkedtem ehhez türelem és idő kell, hisz HC ez is. Majd a Bayonetta után:) Nagyon szép, polírozott és igényes.
Tetszik minden ( és még demók is vannak pl Pikim 3, Wonderful 101, Zombi U, amik érdekelnek, így el tudom dönteni kell e majd ). Kompakt kis gép, igényes szerkezet. Persze prevgen, de kit érdekel. Szépek és jók a játékok.