• Zóanagyvarázsló
    Nem is ugyanaz. Ami nem azt jelenti, hogy nem élvezem majdnem ugyanúgy. Nagyon élveztem a Witchert low beállítások mellett 800x600-ban annak idején, és bár nem duplázta meg a játékélményt, de örültem, hogy félúton egy bővítés miatt maxra válthattam (viszont zavart, amikor bugos lett a DOF). Egy fény-árnyék hatásokra is építő atmoszférájú játéknál (lásd Riddick vagy horror) viszont okat számíthatnak az extra beállítások is, ahogy az élvezetes lövölde és a film-noir stílus mellett a Max Payne 2 az elképesztő látvány és a remek fizika miatt is nagyszerű élményt nyújtott, mert ezzel - nem feltétlen a mai értelemben - filmszerűbbé tette az élményt. Az AC2-ben is nagyon jó a Signoriában gyönyörködni (nekem eleve városszimulátor, mivel a játékmenet nem az esetem), PS1-es grafika mellett más lenne az élmény, akkor is ha tavaly majdhogynem egyhuzamban végigjátszottam az Insomniac Spyróit (a második rész a kedvencem) - és jobban élveztem az AC-nál őket.

Idén amúgy a legnagyobb játékélményeim közé tartozik az Another World vagy a The Lost Vikings - egy percet nem játszottam velük 2014 előtt.

Nálam ez emgfér azzal, hogy ha lehetséges, akkor értékelem a technológiai teljesítményeket is, illetve az elérhető legjobb minőséget választom. A Rayman Originsnek is nagyon jól áll, hogy konzolon is 1080p@60 fps, így tűéles a grafika, folyékony az élmény, a szemnek is erotikus masszázs (emellett persze gyönyörűen rajzolták meg, és kiváló a játékmenet is).