Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kigyi
Ty leninjáztam, jó lesz meló közben kikapcsolódni néha 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

wantonly
Két-három hete egyszer már ugyanígy ingyenes volt, én már akkor behúztam.
Fpocok
Abból 388-at látok is. Nem rossz arány. <#eljen>

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Szép jubileum 😊 <#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Maak
Fifa World az f2p nem? Mert akkor a BF heroes es a battlefield play4free is mehet ingyenesek koze.

Mas : 500!!!

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

tomsolo
4 ingyenes van eddig: Batllefield 1942, Dead Space 1, Fifa world, Plants vs Zombies

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

benőmenő
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
IMG]http://i61.tinypic.com/296c9xx.jpg[/img]
zorrobomber
Igen és elindult egy ingyenes Fifa World nevû valami is, nem próbáltam még.

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

tomsolo
Azt is ki fogom szórni - már másodszor mert egy régi bundleban is benne volt 😊 - de ebbõl tetszett a Volt meg a Circuits és 1 dollárt megért.***

***Azt nem is meséltem, hogy Indiegalan "véletlenül" 0.49-ért akartam elhozni ezt a bundlit (persze megkaptam a fillérb@szó captcha-t), szóval be is nyelte persze a profile linken csak a bundlee neve volt játék semmi. Írtam a supportnak, hogy mi van ilyenkor nem látom a kulcsokat erre vissza írtak, hogy csak 1 dollárt küldtem kéne még 49cent - ezért persze megint megkaptam a filléres captchát, de a bundlit is 0.98-ért 😄

Vagyis fél dollárért már elég aljas dolgokravagyok képes 😄

MerlinW
Amelyik csomag tartalmazza a Day One-t, azt elvbõl nem vesszük meg😊

[merlinw.org]

tomsolo
Ezek prémium hörcsögök. Minden márkátlan kódsorra nem ugranak. 😄

IMYke2.0.0.0
//tudtátok, hogy Imre nagy Khosugi rajongó? 😄

Nem az. Képek nélkül is lehetne etetni a nindz... a hörcsögöket 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tomsolo

T.E.C. 3001

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

https://www.indiegala.com/game?game_id=1e46430fe59633e1ae8f41e35efdb63e
3=1
4=6

oda-vissza persze

//tudtátok, hogy Imre nagy Khosugi rajongó? 😄

IMYke2.0.0.0
Hú, mekkora .... csontváz van ott a juborkánál... :=(

Szabi
3 év ígérgetés után most beírt egy ilyet az egyik moderátor

"..we want to add sooner rather than later..." <#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"

IMYke2.0.0.0
Ennyire nem vagyok perverz 😊
Nekem teljesen tiszta, hogy a jelenleg elérhetõ 2 gépen: SEHOGY.

tomsolo
Az a baja a UBI-nak kb. mint az Atarinak:

- iszonyú rétegekben állnak a különbözõ bürokrata szennyek
- csomó cuccot külsõ cégekkel opatnak össze
- házon belüli rétegek úgy kezelik egymást mintha külsõ cégek lennének
- a fórum/support is csak egy kihelyezett vmi, ha nincs a policyba leírva vmi - például rátok fog rohadni a cég! - akkor nem értik mi van

Shep
Én leginkább arra lennék kíváncsi ,hogy milyen szarul futna nálam 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tomsolo
akkor: négerek

Szabi
a játék mûködik online is stb, de mivel nincs összhangban, így nem kapom meg a játék végigjátszásért járó pontokat, így viszont nem kapom meg a feloldható plusz küldetéseket 😞

többször jeleztem nekik, nagy nehezen addig eljutottunk hogy jóváírták a pontokat amit képmentéssel igazoltam hogy feloldottam, de attól még a játék nem látja hogy meglenének nekem az extra küldik.. 😄

Dzsini
A deluxe ott van fölötte - az a játék plusz a soundtrack. tehát a dupla deluxe az 2 játék plusz 2 soundtrack.

ha 4 van belõle oda az van írva, hogy 3 extra copy van benne.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tomsolo
De a Deluxe hoz jár plusz kulcs

IMYke2.0.0.0
Remélem, a szám-betû kombó nem fog okozni a késõbbiekben sem gondot nekik.
Tegnap ugye 2 Uplay-es játékot regisztráltam be , és valamikor tervben van az online végigjátszásuk.

Szabi
ubisoft off:

hihetetlen hogy még mindig nem lehet az uplay-ben nevet változtatni.. kb. 3 éve ígérgetik folyamatosan.. de biztos rohadt nehéz lehet megcsinálni... 😄D

pedig itt a Wach Dogs és hamarosan majd a The Crew-is amit majd meg kéne venni, de az Uplay-es nevem továbbra is tartalmaz olyan karaktert amit uplay-en enged de a játékokban nem.. így viszont nincs szinkronban még mindig a Driver SF-em se.. így aztán várhatják hogy vegyek Ubisoft-os játékot.. 😄

Dzsini
Ha jól olvasom az is csak 2 kulcs, nem 4 - "Includes two copies of ibb & obb Deluxe Edition"

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tomsolo
Ez az ibb & obb marha jópofának tûnik, el is gondolkodtam nem lenne-e érdemes közösen beruházni egy luxury packba - 4 kulcs, plusz zene - így 3 ojró környékén megállna a dolog per fõ.

zorrobomber
Értem.

Törölt felhasználó
Watchdogs engem is érdekelt volna, de mikor megláttam a gépigényt, akkor mondtam magamnak, hogy mire veszek új konfigot, addigra megveszem majd 10$-ért 😄
Még reménykedek abban, hogy a 2012 E3-as verziót valamiben kiadják majd, mint a Metrokat is. Pár év múlva már a hardverek is elég erõsek lennének hozzá
HeadHunter86
Én ezt a videót csupán összehasonlításképp tettem be, nem pedig azért, hogy a review-ba mit hiányolnak. Csak megjegyeztem én mit látok mint különbség.

zorrobomber
Ha beleolvasol a lenti review-ba, akkor pont nem ezeket a dolgokat kifogásolják. A sandbox világ rendben van, csupán a játék szar. 😊

zorrobomber
Az sokkal jobban zavar engem is, hogy tegnap kipróbáltam a Wolfie "demót", és el se indult. Mindenesetre legalább nyomós indokom van rá, hogy kivárjak egy húsosabb akciót erre is 😊

HeadHunter86
Eddigi legjobb összehasonlító videó.
Hiányzik az atmoszféra, a sok füst, amit talán a Physx adott volna. Na meg kevesebb is lett az NPC meg az autók az utakon, de gondolom legtöbb dolog a gépigények miatt lett lebutítva.

Watch Dogs 2012 E3 vs. 2014 PC

IMYke2.0.0.0
Nagyon nem az.

Mondjuk, engem ez a játék sosem érdekelt. Nem mondom, hogy nem próbálnám ki, ha lenne rá kraft, és mód - de nem bököm meg magam a hiánya miatt.

zorrobomber
Gondolom akinek bejöttek az AC-k és érdekli a téma, az ezt is zabálni fogja. Ha nincs 5 órás tutorial, akkor még lehet én is belefogok majd ha lemegy 10 dollárra az ára.

Shep
Csak bele olvastam de nem túl biztató.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Scooter
Én akkor téptem a hajam, amikor 42.00$ volt a contri, nekem meg 41,99$ van.

zorrobomber
Köszi!

Watch Dogs review -> skip

IMYke2.0.0.0
A Steamgifts-nek is van böngészõ pluginje. Enhanced Steamgifts azt hiszem a neve. Az új rendszer alatt már nem használom.

zorrobomber
Jól rémlik hogy van valami eszköz amivel lehet direktben keresni az ilyeneket?

Shep
Vannak akiknek nem.

IMYke2.0.0.0
Nekem csorog néha olyan játékra a nyálam, amire 100 vagy éppen 200-as a felajánlói határ... na, ilyenkor azért nem örülök 😊

zorrobomber
Ráadásul 30 az lófütty...

Törölt felhasználó
Eddig Én mindig csak 10-es határt adtam meg az ajándékaimra. Vagy 5-öt. 30-at biztos hogy nem adtam még...
zorrobomber
<#eljen>

IMYke2.0.0.0
"Hamarosan tényleg Windows drivert kap az Xbox One kontrollere

Gyakorlatilag a konzol megjelenése óta kérleli a jónép a Microsoftot, hogy ugyan hagy köthesse már rá az Xbox One kontrollerét a Windows PC-jére. Pontosabban rákötni már most is lehet, csak éppen nem mûködik szegény. Ez azonban hamarosan megváltozik, Major Nelson ugyanis újfent megígérte, hogy a windowsos driverek "nagyon hamarosan" megérkeznek. Valószínûleg egy E3-as bejelentés lesz ebbõl."

Shep
Köszi, hogy végre nem 30,01 a kontri!

IMYke2.0.0.0
Szívesen - örülök, hogy én is tudtam segíteni valamiben <#awink>

arty
Köszönöm Imynek a Supreme Commander Forged Alliance kieget!

Úgy néz ki a dobozos példánya alapkódja adott alapjáték+kieget (neki) steamen, s én a kieg külön kódját még1x tudtam aktiválni sima kiegként a meglévõ alapjátékomhoz 😊))

Forza.

Törölt felhasználó
Nincs mit tenni, kell egy csillagtalan ajándék is 😊