Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mas : 500!!!
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Parasite Eve 2, best game EVER!
***Azt nem is meséltem, hogy Indiegalan "véletlenül" 0.49-ért akartam elhozni ezt a bundlit (persze megkaptam a fillérb@szó captcha-t), szóval be is nyelte persze a profile linken csak a bundlee neve volt játék semmi. Írtam a supportnak, hogy mi van ilyenkor nem látom a kulcsokat erre vissza írtak, hogy csak 1 dollárt küldtem kéne még 49cent - ezért persze megint megkaptam a filléres captchát, de a bundlit is 0.98-ért 😄
Vagyis fél dollárért már elég aljas dolgokravagyok képes 😄
Nem az. Képek nélkül is lehetne etetni a nindz... a hörcsögöket 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
T.E.C. 3001
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
https://www.indiegala.com/game?game_id=1e46430fe59633e1ae8f41e35efdb63e
3=1
4=6
oda-vissza persze
//tudtátok, hogy Imre nagy Khosugi rajongó? 😄
"..we want to add sooner rather than later..." <#idiota>#idiota>
"Nulla tenaci invia est via"
Nekem teljesen tiszta, hogy a jelenleg elérhetõ 2 gépen: SEHOGY.
- iszonyú rétegekben állnak a különbözõ bürokrata szennyek
- csomó cuccot külsõ cégekkel opatnak össze
- házon belüli rétegek úgy kezelik egymást mintha külsõ cégek lennének
- a fórum/support is csak egy kihelyezett vmi, ha nincs a policyba leírva vmi - például rátok fog rohadni a cég! - akkor nem értik mi van
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
többször jeleztem nekik, nagy nehezen addig eljutottunk hogy jóváírták a pontokat amit képmentéssel igazoltam hogy feloldottam, de attól még a játék nem látja hogy meglenének nekem az extra küldik.. 😄
ha 4 van belõle oda az van írva, hogy 3 extra copy van benne.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Tegnap ugye 2 Uplay-es játékot regisztráltam be
hihetetlen hogy még mindig nem lehet az uplay-ben nevet változtatni.. kb. 3 éve ígérgetik folyamatosan.. de biztos rohadt nehéz lehet megcsinálni... 😄D
pedig itt a Wach Dogs és hamarosan majd a The Crew-is amit majd meg kéne venni, de az Uplay-es nevem továbbra is tartalmaz olyan karaktert amit uplay-en enged de a játékokban nem.. így viszont nincs szinkronban még mindig a Driver SF-em se.. így aztán várhatják hogy vegyek Ubisoft-os játékot.. 😄
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Még reménykedek abban, hogy a 2012 E3-as verziót valamiben kiadják majd, mint a Metrokat is. Pár év múlva már a hardverek is elég erõsek lennének hozzá
Hiányzik az atmoszféra, a sok füst, amit talán a Physx adott volna. Na meg kevesebb is lett az NPC meg az autók az utakon, de gondolom legtöbb dolog a gépigények miatt lett lebutítva.
Watch Dogs 2012 E3 vs. 2014 PC
Mondjuk, engem ez a játék sosem érdekelt. Nem mondom, hogy nem próbálnám ki, ha lenne rá kraft, és mód - de nem bököm meg magam a hiánya miatt.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Gyakorlatilag a konzol megjelenése óta kérleli a jónép a Microsoftot, hogy ugyan hagy köthesse már rá az Xbox One kontrollerét a Windows PC-jére. Pontosabban rákötni már most is lehet, csak éppen nem mûködik szegény. Ez azonban hamarosan megváltozik, Major Nelson ugyanis újfent megígérte, hogy a windowsos driverek "nagyon hamarosan" megérkeznek. Valószínûleg egy E3-as bejelentés lesz ebbõl."
Úgy néz ki a dobozos példánya alapkódja adott alapjáték+kieget (neki) steamen, s én a kieg külön kódját még1x tudtam aktiválni sima kiegként a meglévõ alapjátékomhoz 😊))
Forza.