• ratgab
    Előző gépem a szükséges cseréken kívül (nem a graf. low-ról high-ra való kapcsolása volt a cél, hanem szimplán megfáradtak egyes alkatrészek) 5 évet kibírt. Ezt cseréltem a kitűzött élettartam után egy akkor közepesnek számító vasra.

Nem tud érdekelni a grafika. Nem azért újítottam gépet, hogy csutkamaxon játsszam, hanem mert jöttek olyan játékok, amik érdekelnek és szeretnék még velük játszani és úgy gondoltam ezen a vason el fognak még futni.

Én nem a grafika miatt játsszom, hanem hogy kikapcsoljam a mindennapok problémáit. Kicsit el tudjak szakadni a valóságtól és jól érezzem magam, szórakozzam. Teszem ezt szép grafikás játékokkal vagy egy pakli kártyával mikor is römizünk bátyámékkal. Nem érdekel a grafika én kikapcsolódni vágyom. És ennek egyik módja, hogy leülök játszani.

Én ilyen szempontból egyszerű vagyok, mint a facsipesz. Ha szórakoztat tök mindegy hogy néz ki a játék. Sajnos a mai gamer társadalomban már mindenki erre van ráállva (Grafika, csak a grafika), pedig még mindig az alapvető cél az lenne, hogy jól érezd magad. Nem kell mindenkinek mondvacsinált teszternek képzelni magat hibát keresve, meg technológiai maszlagot elemezgetve, hanem csak szórakozni kéne... Egyre inkább nem ez a jellemző én azt tapaszatalom. Természetesen mindenki azt csinál, amit akar semmi közöm hozzá. De a grafikamánia nem gamer magatartás, legalábbis nem az ami a gamer lényegét fedi (jöhetsz a magyarázattal, de meg azonban, de a lényeget már akkor is leírtam minden más csak belemagyarázás).