Előre szólok hogy nem sértés amit írok, akkor sem, ha elsőre annak is tűnhet.
1. Nincs sok alapod beleszólni a dologba úgy hogy ritkán írsz ide(mint ahogy csak kiplatinázott játékról lehet véleményed -> ez csak vicc, a zárójelen kívüli rész nem), mert így kevésbé vagy célpontja a támadásoknak, főleg ha nincs sarkos véleményed. Van persze itt olyan is akit mindenki kedvel, de ők általában nem írnak szélsőséges véleményt(amit néha trollkodásnak hívunk) semmiről. Velejárója az összetűzés az EJ topiknak, nem csak én szoktam vitatkozni.
2. Nem konstruktív az ilyen hozzászólás, mert a nyilvánvalót állítod csak, és nem megoldást kínálsz.
3. Rendszeres, visszatérő gamer "események"(szavazás, pontverseny, akármi) kellenek a topikba. Lehet hogy igaza van Imynek, és ez nem az ő feladata, hanem önként illene szerveződni.(Pl. Crew beta-ban sokan résztvettünk innen, elfért volna szerintem pár eredmény egy konkrét pályaszakaszról, screenshot linkek, videók esetleg.) Ami fontos az hogy legyenek szabályok, mert egy közösség attól lesz igazi társaság. És ez alatt nem feltétlenül csak arra gondolok, hogy spoilerben lehessen csak videót beágyazni, mert bár ennek is van értelme, de összetartó ereje valljuk be nincs sok. Persze, tisztább, szárazabb érzés itt hozzászólásokat olvasni, de kellene még valami plusz. Amíg ilyenek nem lesznek addig ez a topik ugyanolyan száraz marad, amit mindig be fog "támadni" valaki valami "érdekesebb" témával. Régen ezt a szerepet nagyon jól betöltötte a dobozos játék kép linkelés, de valljuk be, ez már ritka mint a fehér holló, változás kell, vagy ez lesz.