Jah nem, csak mondom én mindössze annyit néztem a játékon hogy megállva a textúrák mennyire vannak egyöntetűen kidolgozva, a Crysis bármilyen iszonyat mozgásban, ahogy a többi játéknál el vannak nagyolva persze ésszerű helyeken dolgok, amik nem baj hogy olyanok, én rajtam kivül lehet msának eszébe nem jut megnézni, csak mondtam hogy az Infában meg ahogy néztem a Killzone-t, tökmindegy mit nézek a sarokban eldugva egy kis rongyot vagy a levegőben a hullo falevelet, mindegy minden a lehető legjobb, és ezért az öszkép jobban egyben van.
Van ellenpélda is.
Dark Souls, vagy Metal Gear Rising, vagy nemtudom miket láttál, a karakter kemény, de a pálya elüt minőségben tőle...pl ezeket nem annyira tartom szimpinek.
Borderlands, meg hasonló cell-nek az a jó hogy a környezet és a fegyók PASSZOLNAK és ettől érzi faszának az ember az összképet.
Nekem nem egetverően fontos ez, csak megemlitettem az infamous kapcsán hogy azt hittem csak saccperkb lesz kidolgozva a cucc, lévén hogy egy launch játék...nem olyan amit azért ráérősebben fejlesztenek.