Meglehet nézni most is mennyit költök pc-s játékokra.... mind filléres cucc. Én next gen konzolon egy fillért nem adnék ki játékért max annyit mint a pc-sért annyi meg sosem lesz ott.
Hidd e inkább vennék next gen konzolokat mind pc-t aminél már 1 év után majd butíthatok vérbe dolgokat ,de mocsok drágák a játékok. És engem nem érdekel a használt piac a játékaim "az enyémek" senki másnak nem adom oda. Nem egyszer játszom őket végig időnként elő előszedem őket 5-7 végigjátszás stb.
Az hogy más cserélget az engem nem érdekel az az ő dolga.Vennék 10 next gen címet az már egy új VGA ára nem érné meg nekem.Inkább szopok pc-n még..
" legalább 5-7 évig simán eljátszol majd" Ez PC ember ilyen nincs. Ja de van mint a mostani gépemmel minden megy. (LA Noire-t is milyen szépen viszi átlag 8-13 fps-el csutka lowon de megy )Itt lesz a példám majd alig várom az első game-et ami nem fog menni maxon állítom nekem nem kell 1 év se hozzá és butítani kell majd.
"4-5 exclusive-ot megveszed és elteszed konzolokra?" Nekem ne exklúzivoljanak szórják ki pc-re eskü megveszem mindet. Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.09.16. 22:30:52