Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003
Postával 16 font ami marha drága.
Kb 1500-at még adnék én is érte.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

zorrobomber
Silent Hill HD Collection X360 preowned - 12.99 font

davidka003
Unalmas volt. Hard-on meg egyszerûen unfair szar a nehézsége a hülye checkpointok miatt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

DarkSector
Ha tud valaki használtan olcsó eladó Silent Hill HD Collection-t x360-ra az szóljon!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Persze minden ingyen játék jó üzlet, de ez egy olyan játék, amit szerintem hamar kihevernek azok akiknek kimaradt netán. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
Ezt amúgy nagyon bírom benned, hogy segítesz a többieknek. Ne gazdagítsuk feleslegeset a cégeket. Respect.

davidka003
Én mondjuk örülök neki, mert nem kellett beaktiválnom a GOLD kódomat ez miatt.

Botond
De vettél és ma, én meg csak ennyit mondtam, és akkor ez igaz. 😄
grebber
Azt azért rendeltem rajtam kívül még 4 embernek ,hogy ne kelljen mindenkinek kicsengetni a sokkal többe kerülõ szállítási díjat.
Hiszen ezért vagyunk hogy egymásnak segítsünk én pedig mindig segítek ahol tudok. (Indiegala HH is ezért szervezem mindig)

Next PC upgrade: 2022

Botond
És az 5 nemtommi, amit rendeltél, az nem ma volt?
grebber
Nem vettem semmit ,azt nyertem SG csoportba steamgiftsen!<#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
hát errõl van szó, annyira nem nagy szám, egy Sillent Hill HD collection a vágyam az jobban érdekelt volna. 😄
remélem lesz majd ingyen GOLD játékként, még van 3x1 honapom. 😄

zorrobomber
Ja nekem is csak plusz egy ikon, ha letolom az úgyis PC-n fog megtörténni.

DarkSector
Mondjuk nem dõltem a kardomba hogy lemaradtam róla. 😄

zorrobomber
Viszont ahogy látom már kijavították a hibát.

zorrobomber
Jaa, vagy úgy. Bankkártya adatok kellenek. Nekem a csontüres webkártya van megadva ilyen helyeken (és máshol is). Ha veszek valamit elõtte feltöltöm.

DarkSector
EZT látnotok kell! 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

zorrobomber
Bocs, elírtam, 100000, amiben külön számítanak az egyes sorozatok epizódjai. Elegendõ, fõleg hogy tudtommal folyamatosan cserélõdnek a dolgok.

zorrobomber
Netflix havidíja 8 dollár, cserében kb. 10000 cím közül lehet mazsolázni, ami között sok ócskaság is van, de azért eddig még mindig sikerült találni valami érdekeset.

Botond
Én még filmet, zenét se. Arra sincs idõm. 😄
Dj Tommy
A miért-re én nem tudok válaszolni, ezt csak a készítõk tudnák megmondani. 😊
De amúgy az lehet benne, ha valakinek van egy kedvenc autója, akkor azzal is végig lehet játszani a versenyeket, persze a megfelelõ fejlesztéseket alkalmazva, az más kérdés, hogy én nem így teszek majd.
Focus Rs és a GT utca / autópálya.
Off-road-ra meg az SVT-150 Raptor.

A másik, ami miatt várom a játékot, a nem kötött a játék "terület" miatt.
Ha úgy tartja kedvem, akkor oda megyek ahova én akarok, ezt ebben, meg a Test Drive Unlimitedben lehetett csak megtapasztalni pc-n.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Botond
Nagyon mellé. És ezt nem védem, de személyeskedõ bunkózást akkor se kellene.
Tinman
Havi 3k. Ennyit lennék hajlandó fizetni egy bithu/enkór szintû szolgáltatásért. Amíg ilyen, nincs addig tõlem aztán fel is fordulhatnak. a DVD gyûjtemények kb. meg is szabhatom már... egy fostos 1.2 GB-os rip megeszi reggelire. Többet nem húznak be a csõbe.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
Itt kint filmet sem töltöttem még le: Netflix! Tele van hulladék filmekkel, de sorozatokra ideális(mióta itt vagyok kivégeztem a vagy 4 évadnyi 30 Rock lemaradásom, 2 évad Trailer Park Boys, Top Gear, stb.). Ha lenne otthon is normális hasonló megoldás azért is fizetnék, nem értem ilyen sávszélességek mellett miért erõltetik még a fizikai adathordozókat. Régen a kölcsönzõk virágzása idején is ott hagytam egy valag pénzt filmekért, most meg vegyek meg mindent örökre? Fölöslegesnek érzem, már csak azért sem mert nem vagyok nagy újranézõs.

Tinman
Nekem van legál:

- XP 32 bit HU
- Windows 8 HU
- Windows 8.1 HU

Viszont a filmeket töltögetem... de eskü: megnézem, del.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
Ja, én is így vagyok vele, és még a lelkiismeretem is patyolattiszta. Minusz a Windows, de azon a kérdésen is rajta vagyok.

Tinman
Baz, aki ennyi filléres játék mellett még warezol... hát az nem gyenge. Nekem a megvásároltakra se jut idõm, nem, hogy még töltögessek.

zorrobomber
Akkor meg mirõl beszélünk? Ha ez nem propagálás akkor mi az? Nyilván csak az védi aki maga is le-letölt még pár címet. Khm.

Tinman
X360-on bejelentkeztem, Free, rányomok, fizetés megerõsítése és error kódot dob.

Weboldalon d.e. cégben próbáltam, ott is free volt, rányomtam ott hitelkártya adatokat akart mindenáron azt meg nem adtam meg, így nem engedett tovább.

TBTPumpa
Guild Wars 2 Digital Deluxe Edition érdekel valakit innét (olcsón, ár alatt, hivatalos oldalon 60 euró)?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Rapid81
Newton elvû távcsövet csinálni/tatni akarok. Tized árban kijön. Csak idõ kéne rá. Egy dolog, amit nem tudok/lehet itthon megcsinálni, az a tükör. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

zorrobomber
Leszedés az mit jelent? Nem vagyok ugye gépközelben de az oldalon simán rá tudtam nyomni hogy buy, írta hogy free, és amint bekapcsol a gépem szedi lefele, semmi errort nem dobott.

Botond
Ehhez képest ma is vett.
Tinman
Vegyé' Newton távcsövet + kamerád + közel a Mars és olyan fotókat készítesz majd, hogy csak lesünk :-)

Azé' ez is frankó!

DarkSector
Most néztem 4990ft a Hitman.

zorrobomber
Tegnap írta, hogy õ már kinõtt a játékok vásárlásából.

DarkSector
Én most probálom, de vaszeg javították és csak bug volt.

Rapid81
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
Letudtátok szedni?

GB acc = 14.99 GBP
Hun acc = free, de errort dob.

IMYke2.0.0.0
Alice: Madness Returns - STEAM - 75% - 4,99 euro

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
"Daily Deal - Sanctum 2, 90% Off 9 APR 2014"

Ja, csak egyrészt a játék oldalán a teljes ára van. Másrészt, újbóli klikkre a STEAM hibát dob.

Haldoklik ez a rendszer.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81

Sippie
thx
IMYke2.0.0.0
Öööö.... hú, mélységesen sajnálom! 😞 Amikor írtam az Eredeti Játékaink HUB jutott eszembe.
Valójában tényleg sokkal többen vagyunk, hiszen helybõl tudnék egy kézen megszámolható topikba írogató társunkat sorolni, akik önként nem akartak EJ-tagok lenni, de öntik a játékélményeket a topikba, és a zöldhasúkat a money hat-elõ játékiparba.

Tényleg ne haragudj! A többiek se 😊

Botond
Szûk 40 fõs társaság? Najó én most sértõdtem vérig! 😄
wantonly
Zombies on a Plane steam kulcs ingyen.

A szokásos greenlight kulcs, amit utólag kapsz meg, ha bejutott (gondolom).
Botond
Értem, de mi emberek vagyunk, viselkedjünk hát úgy.

#203518 kapcsán tudsz konkrét példát hozni? Mert propagálás nem rémlik, max beismerések.
Tinman
+1

IMYke2.0.0.0
Éppen azt próbáltam a késõbbi hozzá(d)szólásomban ecsetelni, hogy még nálam is elszakadt a cérna <és fog is, ez biztosra vehetõ>, és voltak összetûzéseim/ink... a kettõs mércézés dolgot sosem értem és nem is akarom megérteni ebben a topikban, mert kétélû fegyver és azokat utálom .

Grebber csak az elmúlt évben közel 200.000 Ft-ot költött játékra, köztül gyûjtõi változatra éppúgy, mint az õ stílusában lefosozott bundle-kra.
Ezzel a pénzösszeggel garantálom, hogy a szûk 40 fõs csoportunk élcsoportjában foglalna helyet.

Hogy most nyílt lapokkal a WRZ mellé tette le a voksát, holott tonnaszám vehetné a játékokat? Az erdélyi vicc jut eszembe: õ dóga.
Annyira azért nem árt ám nekünk vele, mint az most be van állítva.

S nem, nem védem. Én próbálok a mediátor lenni.

Majd jön õ és megvédi magát.

zorrobomber
Nincsenek érzelmei a csávónak, nem lehet megbántani, így tökmindegy hogy mit mondtam neki.