• DarkSector
    Mondok még 1 dolgot!

Ugye azt nem kell mondanom hogy lehet készíteni videót, képeket és stream-eket!
    Illetve a videókat is szerkeszteni.

Namármost amit nem említettem és mástól sem hallottam igazán, az a kontroller!!!!
    Durva dolgokkal ad hozzá az amúgyis jó játékélményekhez.

Csak pár dolog:

Infamous:
    használja a tapipadot, pl az is 4 irány+1 gomb, de ezt szinte minden játék kihasználja.
    Már nem emlékszem mikre pontosan, az energiát a tapipad lenyomásával szivja el arra emlékszem, meg azzal nyitod az ajtókat!
    Hangszórón a kontrolleren meg pl ha megcsörren a telefon, ott csörög, meg ilyen apróságok.

Warframe:
    A speckó képességekre nem a sima billyentyűk vannak belőve, hanem a tapipad.
    Előre tapizol akkor előre suhan a kardjával pl.
    Oldalt váltasz képességet, és hátra tapipad akkor erős képességet használ, illetve tapipad gombja a térképet váltja, vagy alapon a bal felső sarokban éppen ahol vagy, vagy ha megnyomod a jobb oldalon ugyanúgy átlátszóan az egész adott szakasz!

Most Thief demo.....
    Mit látok, pl használja a fényérzékelőt, baszott durva! Ha ugye alapon vagy kék a lámpája a joy-nak.
    DE ha kimész a fényre, azaza nem vagy rejtve árnyékban a lámpa FEHÉR fényre vált, és ezzel bevilágita mondjuk este a nappalidat
    És akár egy kis villámlás van a játékban a fényre akkor is villan egyet a lámpa.

Hát ezt nem is tudtam eddig, ez nagyon durva.

Persze nem láttam biztos még énsem minden funkciót, csak eddig ezekkel találkoztam, nagyon durva.
    Ha jól tudom a tapipaddal még a böngészöben az egér mutatóját irányithatod a menüben mintha gy laptop lenne....ilyenek vannak most amiket esetleg még így megosztanék hátha te sem hallottad. :)