Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wantonly
Nézel ismertetõt az adott tápról, ebben az esetben például.

A prohardver fórumában is az esetek 98%-ban találhatsz infókat.
Tinman
PH n+1, 3 új üzenet:

1."de nem fogadja el a cnc uprising kódját a steam"

2."ja de csak elírtam 3 szor xddd Bocsi"

3."ja de csak elírtam 3 szor xddd Bocsi"

Sigh.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sippie
háhh, na corsairnál nem értenek egyet, szerintük a CWT jó 😄
"Seasonic makes some of our PSUs, but the best two right now, the HX750 and HX850, are a new platform from CWT. It was a close call between vendors for this, but we felt the CWT platform matched our needs a bit better.

We will still have Seasonic-based products in our lineup, but right now those are the two best units."
Tinman
Sajna ezt csak élesben tudod meglátni, mert egy gyártó sem ad meg kábelhossz adatokat. Lófax a fülükbe :-/

Ezért mondom sokszor, hogy néha a netes rendelés a drágább, mint a boltban 1k-val többért megvenni, de ott verheted az asztalt... akkor is ha cicereg.

Míg pont ilyen hiba esetén nagyon kínos visszaküldeni garba, majd visszaküldik teszt ok-val, te megint elküldöd, fenyegetõzöl, lassan már a futár díjat is te fizeted. Argh.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sippie
ennek hol lehet utána olvasni, hogy "valójában" melyik típus milyen gyártmány?
Fpocok
Na kezd füstszag lenni. Lépnem kell... byebye 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

wantonly
Az Seasonic elvileg, vagyis remek választás. 😊
Tinman
Táp kérdésben akkora ignoron vagy lifetime, mint ide Lacháza, tapasztalatod a témában 0.001%, de ennek hiányát legalább magabiztossággal pótlod. <#worship>

Nekem a személyiben a mai napig el van baxva a lakcímem, majd átírták kb. úgy, mintha én írnék bele, már kellett párszor magyarázkodnom miatta. Ennek alapján az okmányirodák szarok. Ne menjetek oda. <#banplz>

Dzsini
Csak akkor off valami, ha:
a) nem érdekel valakit, és ennek hangot ad
b) nincs itt, érdekelte volna, és utólag ennek hangot ad
c) érdekelte, hozzá is szólt, de már megunta a dolgot, és ennek hangot ad

(#202134 és #202135 alapján)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sippie
és a HX520 az hozzáértõ körökben milyen?
Fpocok
Remélem nem okoztam nagy off-ot 😊

wantonly
Azt tudod, hogy a Corsair nem gyárt tápegység belsõket, hanem OEM gyártóktól veszi?

Amit ajánlottál a VS550 például CWT, amire hozzáértõ körökben azt szokták mondani "nem ajánlott". Az 5 év garancia azonban ok.
Dzsini
Egy kis érdekesség a "kivétel erõsíti a szabályt" hátterérõl.

az "egy újabb érdekes adat" mozgalom hozzászólását olvasták

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Utóutóutóirat csak mert kikívánkozik: És akkor mi van, ha olyat vesz, amit te ajánlassz sok szerelési tapasztalattal és bedöglik neki? Csak és kizárólag a nagy számok törvénye alapján... <#eplus2>

Mert a statisztik már csak ilyen. Vannak valószínûségek és a kivétel mindig erõsíti a szabályt, de ez egy garanciális csere esetén nem vigasz.

Azért a tapasztalat alapú kioktatással pont a fentebbiekért jobb lenne ha óvatosabban fogalmaznál legközelebb ha kérhetem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Jó, úgy látom nem lesz gond.

IMYke2.0.0.0
JÁTÉK:

"Bõvül a Goat Simulator

A Coffee Stain Studios bejelentette, hogy májusban kicsit bõvítgetik a játékot. Egészen konkrétan az 1.1-es frissítéssel bekerül egy osztottképernyõs multiplayer mód, valamint egy új pálya, mely körülbelül az alapverzióval érkezõ pálya méreteivel vetekszik. Armin Ibrisagic a stúdió képviseletében elmondta, a közönség nagyon szeretne egy DLC-t a játékhoz, de õk rosszul érezték volna magukat, ha ezért pénzt kérnének - hiszen a Steam Workshopból ingyen lehet letölteni számtalan kiegészítõt már most. Éppen ezért egy ingyenes frissítéssel oldják meg a dolgot."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
1. Hát a mostani FSP-nek elér odáig a kábele. Meg lehet valahol nézni, milyen hosszú? Csak nem rövidebbe a 400asnál.
2. Az alja lyukacsos, ott át tud menni levegõ.

Solid Snake
Mer megérdemli <#pias>
IMYke2.0.0.0
Sajnos, ezek sem kizárhatóak.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Csak azért írja annak vélhetõen, mert nem lehet az 500-as HEXA vezetékeibõl kötélhágcsót fonni...
Egy átlagos MIDI házban elég a kábel. A gond csak akkor merülhet fel, ha a cserélhetõ lemezes egységed a legtetején van a házikónak.

Tinman
Sajna könnyen lehet, hogy:

1. A 12V-os tápcsati kábel egyszerûen nem fog elérni az alap 12V-os CPU aljzathoz.

2. Szellõzése nem lesz optimális.

Chieftec volt, zörgött-cicergett, Corsair van, semmi baja.

Nyilván nem szerelési tapasztalat.

Ui.: Jó lenne, ha olvasnál és értelmeznéd, amit írok (Idézet:" Én /személyes névmás: egyes szám elsõ személyben tudod, ez rám vonatkozik/ ilyen Chieftec, FPS /még arra se veszem a fáradtságot hogy pontosan leírjam, mert szót sem érdemel/ tápot nem mernék (utalás a személyes névmásra a mondat elején)... a többi meg nem lényeg.

Utóutóirat: Jó lenne, ha nem kötnél bele egyéni véleményekbe. Aullah kért egy észrevételt, én leírtam, volt egy ellenajánlatom (ami árban nem nagy eltérés), úgyis õ dönti el melyiket veszi.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Bár a mostani FSP-t sem írja annak, mégis mûködik.

Fpocok
Baz.. itt azt írja, hogy nem jó alsótápos házba? Nekem olyan van faszom. Most mondjam vissza?

Dzsini
Én úgysem veszek highendet, és valószínûleg õk se azt nézik, hogy vajon hány forint nálunk egy 7970... attól, hogy nekem nem lenne rá pénzem, attól még ugyanúgy 2 éves vas marad, aminél már bõven van újabb generáció.

Másik fele a dolognak, hogy ha a játékmenet jó képesek vagyunk szar felbontáson is tolni. Ugyebár kedves kollégák. Mind elkövettünk már ilyet úgy érzem <#wink>.

Tinman
Mi alapján mersz ilyet állítani? Még a nevét sem tudod leírni! Nem FPS hanem FSP! -.-

Hány FSP/Chieftec táppal szerelt gépet raktál össze? 1000-2000 megvan? Mert akkor releváns a véleményed.

Ne húzz fel!

Katt

IMYke2.0.0.0
Elképzeléseim szerint, HD pack.
Ugyanis: prevgen konzolokra is jön .

Fpocok
Kössz, de maradok FSPnél. A mostani is ilyen volt és sokáig bírta.

IMYke2.0.0.0

Botond
Q9250es vagy milyen procim van és 4770es radeon mellé, szóval nem úgy értettem, hogy tökoké, simán fut majd maxon. 😊

Az normális, hogy a gépigény megy fel. Nagyobb ram, nagyobb proci, nagyobb vga, és tolhatod feljebb a felbontást, a látótávot, stb, láttunk már ilyet. Na de 15 gb plusz hely az mi? 4k felbontású gfx elemek, vagy mi? 😄
IMYke2.0.0.0
Remélem, a "miért"-et nem kell kifejtenem...

1. Emlékeztetnélek Dishonored gépigényére (egyértelmû fals infó volt, mert az én szar gépemen is tûrhetõen ment) és most a Watchdogs-éra (szerintem ez se lesz olyan gépigényes).

2. Honnan az infó?

3. Annyira egyébként nem tûnik nagynak max a ram mennyiség, amúgy meg hatalmas szabadon bejárható sandboxot ígérnek, emlékezõ ellenfelekkel, kapcsolati rendszerekkel. Ehhez már kell kakaó valószínûleg.

4. Játék bitang mód várós részemrõl!

IMYke2.0.0.0
Az összes hardver mostani árát ne felejtsd el majd megnézegetni a heves utánanézés során...

Dzsini
Mikor foglalkoztak utoljára a normális gépigény beállítással-optimalizálással PC-n?

Amúgy a Radeon HD 6000 széria 2010 végi, a 7000 széria 2012 januári, tehát még az általáuk megadott optimális szinthez is elég egy több, mint 2 éves kártya. A procik terén 2009 vége és 2012 eleje, tehát nagyjából ugyanez. A Geforceokat nem néztem meg.

Utolsó és befejeztem: Én ilyen chieftec-et, FPS tápot már nem mernék venni, de mindenkinek a pénztárcája dönti el (fõleg annak függvényében, hogy Corsair-ek se drágábbak, de nyilván itt is ízlés dönt!)

IMYke2.0.0.0
Gamersgate - STEAM - "Overlord Complete Pack" - 75% - 4,99 euro
Ugyanitt Van Helsing-hétvége.

Nagytesó picivel drágábban, de a mai gépek többségébe elég a kistesó.

Ha van egy 660-as Nvidiád vagy nagyobb akkor Nagytesó, ha nem tervezel gépfejlesztést vagy nem nagyigényû a vga, akkor nyugodtan vehetsz 430-ast is simán elég lesz.

Én konfigomhoz (I5 3470, Giga 7850 gb, 8 gb corsair ram, 3 HDD, Coolermaster 412 slim procihûtõ) bõven elég volt a 450 wattos corsair táp (fõleg, hogy állítólag 500 wattig képes leadni... lehet csak urban legend... lényeg az, hogy bevállt nagyon is!).

IMYke2.0.0.0
Minden él nélkül: jó neked, ha csak az ami érthetetlen... 😊

Botond
25 és 40 gb vinyó helye érthetetlen egyedül ebbõl. Mi van abban a 15 gigában ami opcionális?
Dzsini
Sehol nincsenek a goatsim igényeihez 😊

IMYke2.0.0.0
Ha már gépigények - ez azért már hajmeresztõ (ráadásul, nem is nextgen játék):

"Middle-earth: Shadow of Mordor" minimum és ajánlott:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Minimum:

Processor: Intel Core i5-750, 2.67 GHz | AMD Phenom II X4 965, 3.4 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 560 | AMD Radeon HD 6950
DirectX: Version 11
Network: Broadband Internet connection
Hard Drive: 25 GB available space

Recommended:

Processor: Intel Core i7-3770, 3.4 GHz | AMD FX-8350, 4.0 GHz
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 670 | AMD Radeon HD 7970
DirectX: Version 11
Network: Broadband Internet connection
Hard Drive: 40 GB available space

Botond
Nagy igazságok ezek!
wantonly
HEXA: rövidek a kábelei. Ha nem gond, akkor jó.
wantonly
A telepítéshez általában több hely kell. Nem nagyon szoktam nagyobb játékokat telepíteni, de nálam az Asphalt esetében is így volt.

Lemented a memóriakártyára a telepítõt manuálisan. Meg fog jelenni az áruházban, elindítod a telepítést és láss csodát jó lesz.
IMYke2.0.0.0
Szerintem: jó
Nekem is 500-as HEXA-m van otthon.
A régit Chieftec 550-est meg áthoztam ide - a Radeonhoz kell is.

Totti5
X360on is addig volt téma amíg nem telt el 1-2 év. Most is addig lesz téma, aztán az ég világon senkit nem fog érdekelni a dolog, mert tele lesz nextgen játékkal és esze ágábe sem lesz elõzõ generációsokkal játszani. Emulálással meg az a baj hogy 100ból 40 játék fog menni, ki tudja milyen frémmel és mennyire problémamentesen. Felesleges idõpazarlás. Ócón lehet venni fullos 360at, fillérekért játékokat hozzá és 100%osan tökéletes az élmény.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fpocok
Nem maradok sokáig, mert felforr a gép, ezt nézzétek meg? Ez jó? alsótápas házba kell ez

benőmenő
Lehet büdös neki a pénzem, vagy én nem tudom 😛
Spoiler (katt a megjelenítéshez)