-
Hát 2 hátulütője van.
1. hogy picit kevés a felhozatal, persze ez nem véletlen, majd most fognak csak ugye beindulni.
2. ha ezzel elkezd valaki ügyködni utána más játékkal játszani előző generáción eléggé szar érzés. :)
Én elsőnek régen x360 és ps3-nál nehezen tudtam kivárni a napot, mikor tudtam, hogy na 2 hét és meglesz a gép, ez az előtte lévő stressz.
Itt viszont, talán mert tul hamar jutottam hozzá, egyeltalán nem volt ilyen érzésem, persze örülök hogy megvan, de inkább azt éreztem és még mindig érzem, hogy wattafakk? most mivan? ezek a konzolok most akkor ennyi mindent tudnak, mármint ugyértve sokmindent hogy játékhoz kapcsolódóan, sony vegas meg photoshop még mindig nem fut.
De ez a gyors müködés, ps3-nál a törlés-install egy katasztrófa!!!!!!! itt meg pörög mint a kurvaélet, és hogy egy tv-re köthető gépen így megy egy játék, inkább a döbbenet az első pár óra nap élménye, szokni kell.
Van PC-m, ott is mennek természetesen maxon játékok, még ha akadnak is, de az egy kis plusz feelinget ez a fix környezet, a menü, az egésznek a müködése a kezelése, a gombok, ezt értem mind2 konzolra, a stream, megosztás, meg minden.
Csak lestem, töltök játkot, és közbe nézem teljes képernyőn a másik tag hogy játszik mondjuk Destiny-t, és nem 1080p-ben látom, de nincsen maszatolás a stream-ben, vagyis talán 720p körül lehet a stream....
Ezek nekem marha érdekes dolgok, noha egy pc-n ezek alap dolgok, hogy játék alatt tölt a háttérben, meg stream, stb.....
Kb ennyit fűznék hozzá.
Nekem nagyon furcsa mert konzolt még nemhogy ujszerű állapotban de még így kb 1 ével a megjelenés után sem tudtam venni, az X360-at 3-4 évvel a megjelenés után tudtam megvenni, PS3-at 1.5 éve kb.
És nekem pc-n is ha nem szaggatva játszok, csak mondjuk annyi hogy lecsekkolom a játékokat milyen lenne ha....
akkor mondhatom hogy amolyan médiumon játszottam sokmindennel, vagy konzolon akkor mikor már a többiek sokkal korszerübb játékokkal.
És amig ez a lehetőség nem adodótt, elkönyveltem magamban hogy hát ezt sem játszom évekig még.
és ezért picit furcsa ez az egész....