311803
  • grebber
    Az ilyen okádmányok bezzeg kijönnek pc-re :(
  • kill3r21
    Most olvasom hogy a következő DB játék jön pc-re is..happy van :d
  • Dzsini
    Csatlakozom az alattam szólóhoz: a Movie: Game a mostani felhozatalból a leggyengébb - sajnos tényleg a "gyorsan adjuk ki a filmhez" jegyében készült (nem rossz amúgy, csak a többi sokkal jobb). a Marvel ezerszer inkább, vagy a LoTR/Hobbit, vagy a Batman 2 ha azokat a világokat jobban szereti a gyerek. Ezek most a csúcsai a LEGO játékoknak.

A Harry Potterek se rosszak, és a régiek közül a Karib tenger kalózainak nagyon jól áll a LEGO stílus, de azon a mostaniakhoz képest már meglátszik, hogy pár generációval régebbi.
  • Tehasut
    A 7 éves unokaöcsémmel toljuk épp a Marvelt. Nagyon jó, iszonyú mennyiségű ötletes és jópofa tartalmat pakoltak bele. Már csak pár apróságot kell megszerezni a 100%-hoz, a Steam szerint 57 órát pakoltunk bele eddig. NAGYON megéri az árát. 2 db kontroller ajánlott! A DLC-ket viszont nyugodtan kihagyhatod.
    A Lego Movie ócska volt. 100%-ra megcsináltuk 23 óra alatt. Ötlettelen, hamar összedobott játék, kevés tartalommal.
    Ami még szerintem nagyon jó Lego játék (igaz, most nem akciós), az a Lego Star Wars 3: The Clone Wars. Azzal is nagyon sokáig el lehet bohóckodni (Clone Wars sorozat megnézése ajánlott előtte).
  • RatBaG #224919
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    3.
    halva született ötlet, mivel a ~harmadik komment után imy átirányít a téma topicjába...
  • Béluska74
    Szeretnék tanácsot kérni. Vennék egy-két lego játékot a gyerkőcömnek (7 éves még ne COD-al játszon) most úgyis le van akciózva a Steam-en. Én amit kinéztem az a LEGO MARVEL Super Heroes és a The LEGO MOVIE videogame nevű játékok lennének. Ha valaki játszott már ezekkel egy őszinte véleményt meghallgatnék a játékokkal kapcsolatben. Köszi előre is!
  • DarkSector
    Elnézést a témáért, de röhej.
  • DarkSector
    Napi internet mese:

Mikor megkötöttem a 15 megás netet t-nél.
    Jött 16.5 mega (feltöltés 0.9 mb).

Utána jött az IPTV, és valamiért a mellé kért 20 megás net már csak 13.5 megát adott (feltöltés 0.9 mb).
    Mondtam a faszinak hogy ez egy vicc!

Jó belenyugodtam.
    Most átmentünk VoiP telefonra, kiderült hogy a netem még egy régi port-ra volt kötve.
    Átdugták.

YÉÉÉÉÉ most a 20 megás net:

Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.19. 23:55:23
  • SweeneyTodd
    Nem veszem sértésnek, semmi bajom az építő jellegű kritikákkal,szeretem ezt a topikot meg a benne lévő témákat legyen az retró cucc, új gamma, esetleg néha egy-egy spoilerbe bele csempészett filmes doboz :) , csak nem értem miért kell egymást fúrni ,ha alkalom adódik rá, nem akarok senki oldalán lenni, csak mint külső szemlélő írtam le amit látok. Én ezzel itt le is zártam a dolgot , bocsánat a felszólalásért és az offért.

További szépestét.
  • DarkSector
    Hőja....a sokan támadásnak vesznek dolgokat az gáz engem is ez zavar.
    Mikor vitázok nem itt sokszor másokkal hogy játék vagy bármi másról és már nem tud érvelni elkezd anyázni.
  • DarkSector
    IS IS....sokban a technikai fejlődés ad helyet hogy változzon a játékmenet pozitív irányba.
    Vagy éppen a látvány minnnél realisztikusabb annnál jobb egy Horro játék például...meg ilyenek.
  • MerlinW
    Nem lenne egyszerűbb, szimplán normálisan, értelmesen trágárkodás (DS!) nélkül társalogni, elfogadva mások szubj. véleményét? Tudod, mint ahogy az elvárható lenne felnőtt emberektől. Sokan támadásként vesznek fel minden egyes mondatot, feszültséglevezetésre, önbizalomnövelésre használja a fórumot/topikot. Ezen kellene mindenkinek változtatni és máris meg lenne oldva mindenki.

Őszintén, csodálkoztok, hogy SweeneyTodd ritkán ír ide? Én is ritkán írok, mert az esetek 90%-ban elfog a hányinger, mikor végigolvasom a napi hsz-eket. A kutyámnak több tiszteletet adok, mint ti itt egymásnak.

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.19. 22:43:06
  • genndy
    1.: Egyedül az első részmondattal nem értek egyet, nem baj ha egy topik figyelemmel van a csak olvasókra is, ha lehet tudni hogy olyanokból is sok van. És itt sok van. Az igaz, hogy aki nem szól bele, az nagyjából kénytelen elviselni azt ahogyan az aktív résztvevők alakítják a topikot.
    Második fele: tényleg annyira fontos megfogalmazni azt a szélsőséges véleményt, ha mindenki pontosan tudja hogy csak veszekedés lesz a vége...? Főleg amíg olyan egyszavas sommákra korlátozódik, mint hogy "szar" meg "fos".
    2.: Van megoldás, kimondottan az akciókra lett létrehozva az "Akciós" topik, akit csak az érdekel, és nem a duma/veszekedés/sértegetés/játékbeszámoló az nézze azt. Mondjuk ehhez az is kell, hogy aki akciót dob be, az dobja be oda (is).
    3.: Ezt már többször felvetetted - miért nem kezdesz szervezni valamit? Gyorsan kiderülne hogy van-e rá igény.
  • zorrobomber

Előre szólok hogy nem sértés amit írok, akkor sem, ha elsőre annak is tűnhet.
    1. Nincs sok alapod beleszólni a dologba úgy hogy ritkán írsz ide(mint ahogy csak kiplatinázott játékról lehet véleményed -> ez csak vicc, a zárójelen kívüli rész nem), mert így kevésbé vagy célpontja a támadásoknak, főleg ha nincs sarkos véleményed. Van persze itt olyan is akit mindenki kedvel, de ők általában nem írnak szélsőséges véleményt(amit néha trollkodásnak hívunk) semmiről. Velejárója az összetűzés az EJ topiknak, nem csak én szoktam vitatkozni.
    2. Nem konstruktív az ilyen hozzászólás, mert a nyilvánvalót állítod csak, és nem megoldást kínálsz.
    3. Rendszeres, visszatérő gamer "események"(szavazás, pontverseny, akármi) kellenek a topikba. Lehet hogy igaza van Imynek, és ez nem az ő feladata, hanem önként illene szerveződni.(Pl. Crew beta-ban sokan résztvettünk innen, elfért volna szerintem pár eredmény egy konkrét pályaszakaszról, screenshot linkek, videók esetleg.) Ami fontos az hogy legyenek szabályok, mert egy közösség attól lesz igazi társaság. És ez alatt nem feltétlenül csak arra gondolok, hogy spoilerben lehessen csak videót beágyazni, mert bár ennek is van értelme, de összetartó ereje valljuk be nincs sok. Persze, tisztább, szárazabb érzés itt hozzászólásokat olvasni, de kellene még valami plusz. Amíg ilyenek nem lesznek addig ez a topik ugyanolyan száraz marad, amit mindig be fog "támadni" valaki valami "érdekesebb" témával. Régen ezt a szerepet nagyon jól betöltötte a dobozos játék kép linkelés, de valljuk be, ez már ritka mint a fehér holló, változás kell, vagy ez lesz.
  • SweeneyTodd
    Tényleg off, csak már bosszant.
    Nyissatok már egy "bas....suk egymást" topikot, egész nap ezzel van tele fröcsögve a topik, kit milyen sérelem ért és a pici érzékeny lelkivilágát meggyalázták.

8-10hsz között szokott néha játékról is szó lenni, vagy valami érdemleges infót elvétve elbújtatva valami linkalá tömve, de azt is meg kell találni...

Nem lehetne valami kultúrált módon lezárni és azzal foglalkozni ami ott a fejlécben a hörcsög figura mellet van szöveg ?
    (Tudom ritkán írok , inkább csak figyelek, olvasgatom a topikot, de ez mellet már nem tudtam elmenni.
  • zorrobomber
    Ja, hogy a házigazda az nem kaphat? Érdekes logika, plusz szerintetek én nem úgy kaptam hogy valaki kisírta? :) Így volt korrekt az eljárás és én ezzel lezártam a dolgot, ha más nem tudja azt sajnálom.
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.09.19. 21:23:53
  • Dzsini
    Egy se. :) Moderátor van néhány, de admin joga egyikünknek sincs.
  • Szabi #224906
    TS már nem :(
  • Fpocok
    Én is a játékok miatt. Hogy működjenek egyáltalán :D
  • Totti5
    Én a játékok miatt vettem és az ismerősök is. Te amúgy miért fejlesztesz PCt?!
  • grebber
    Dawn of War: Master Collection ingyé
  • IMYke2.0.0.0
    STEAM-en: "Talk like a Pirate Day!"
    Minden játék, ami kalózos.
  • Rapid81
    Vasárnap este 6-ig.

• IMYke2.0.0.0
    Á, akkor már 4 admin jár ide...
  • Fpocok
    Régen csak ráklikkoltam az ember adatlapjára és láttam az üzit. Most nem.
  • MerlinW
    Mindig ott volt:)
  • Fpocok
    Oks. Ezek szerint van, csak el van dugva, nehezebben lehet megtalálni.
  • MerlinW
    Éljen a szart csinálunk a szánkbóól!
  • IMYke2.0.0.0
    Ki lett sírva zorrobomber által.
  • Fpocok
    Szívesen megnézném, hogy miért, de ez csak egy újabb funkció, ami nem működik (régen működött). Éljen a visszafejlődés!
  • Scooter
    A házigazda büntetőpontot kap? Most akkor, hogy van ez?
  • IMYke2.0.0.0
    CDGalaxis: "Wasteland 2 Ranger Edition" - 10 ezer Ft.
    A doboz tartalma
  • grebber
    Space Hack ingyé
  • genndy
    Én, én!
  • Csokiturmix
    Te is beleuntál volna 8 év után a homályba :)
  • IMYke2.0.0.0
    Hát a sok konzol exkluzív még várat magára :)
  • Csokiturmix
    Hát nem hinném, mivel nincsen feltörve (csak úgy célzás nélkül) :)
  • Fpocok
    Az új konzoltulajok 90%-a a szebb grafika miatt vette meg.
  • MerlinW
    Na igen, elég komoly szegénységi bizonyítványra utal az, ha valaki a grafika miatt vesz konzolt. Csak úgy kíváncsiságból, a játékélmény érdekel itt még valakit? Tudom a lista alján van ez a tényező, de azért említésre méltó lehet.
  • zorrobomber
    Légyszi ne általánosítsatok amikor ilyen grafikabuzi téma van. Hidegen hagy hol szebb a textúra, ergo hiába szebb a PS4, még véletlenül sem fogok ezért a boltba rohanni.