Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
DirectX 11 GPU with at least 1GB of VRAM (NVidia GTX 460 or AMD Radeon HD 5770)
Quad core CPU (Intel Core2 Quad Q8400 or AMD Phenom II X4 940)
4GB of RAM
Recommended specs:
Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) or Windows 8 (Please note that we only support 64 bit OSs.)
DirectX 11 card with at least 2GB of VRAM (NVidia GTX560 ti or AMD Radeon HD 7850)
Eight core CPU (Intel Core i7-3770 running at 3.5 GHz or AMD FX-8350 Eight-Core CPU running at 4 GHz)
8GB of RAM
25GB of available hard drive space
Borderlands 1 - lövöldözés
Borderlands 2 - még több lövöldözés
Borderlands elõzmény - még-még több lövöldözés
Picsába már. Ezek direkt szívatnak, hogy csesszem el az összes zsetonomat? <#falbav>#falbav>
Next PC upgrade: 2022
Minek változtassanak rajta, amikor lõtték rá a 8-9 pontokat, elfog menni 10 millió ( ennyit adtak el kereskedõknek ) és ószom és legjobb AC és mennyire nagyon elképesztõen adta.
Namost ezek után kinek az érdeke, hogy változtassanak rajta?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
reménytelen😞 ( fõleg hogy a Black Flag imdáták ( fogalmam sincs kik és nem értem miért ), tehát ez a JÓ irány )
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Sajnos már nekem is tele van a tököm az AMD béta próbálkozásaival.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Forza.
Nem mellesleg, érdekes humora van, rengeteg szöveggel.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
- A Valley Without Wind 2"
Nagyon jó anyag. Már miattuk megéri.
Egyszer már végig akarom játszani õket. <#szomoru1>#szomoru1>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
DVDVideoSoft Giveaway
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Vegyétek 1.49-et nevetve megér!
- Crystal Story II (Desura)
- Tobe's Vertical Adventure
- C-RUSH
- Duke Nukem: Manhattan Project (!!!)
- A Valley Without Wind
- A Valley Without Wind 2
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Graula, azt hittem valami kenõpéntz fejábe kapott protezsálást. 😄
Akkor méltó jutalom a munkáért.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Next PC upgrade: 2022
De, biztosra veszem, hogy csak humorizálsz - a szmájli miatt.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Viccen kívül: Egy Yakuza-like bazi nagy sárkányos tetkót elbírnék viselni. Ez az "Erõ" meg "Szeretlek Csöpi", delfin, skorpió, ribancrendszám ultragáz, de az kéne... kár, hogy több milka :-(
Nem. A probléma forrása, hogy 40 évesen is még bement nézünk/játszunk :-)
Bár lehet, hogy cuccolni kéne és lelépni. Fõleg, hogy így alakult a tegnapi nap.
Én mindenesetre, ha lehet, akkor szívesen achi-zok.
Forza.
egyébként nem szép dolog, hogy pont most és pont õket pécézted ki magadnak, há' fejlõdnek mint állat! <#idiota>#idiota>
Forza.
Még annyit sem jelent, hogy kinek mennyi játéka van steamen a libraryben vagy hogy addiktivitása - ami alatt ki tudja ugye mi rejtõzik(gaming/farming) - hány órában merült ki eddig, ezen a héten, összesen és a többi nyomoronc dolog.
(multkor már akartam kérdezni, hogy a karodon az az ICA felirat az börtöntetkó-e, ezekután ne firtassuk <#idiota>#idiota>)
akkor lehet, hogy a probléma forrása a Betmen 2009, Betmen 2011, Betmen 2013, Betmen 2014 körben keresendõ? 😉
Forza.
Ez nem jó, nagyon nem, gondolom ez valami betegség is valahol...
Szóval, mindent megteszek azért, hogy ilyen helyzetek ne alakulhassanak ki.
Batman nem feltétlenül szól a 10-60 éves korosztálynak. Az éppen aktuális Batman amikor gyerek vagy jó példakép lehet akár (ismeretlenül jót tenni, nem ölni, nem kínozni, etc.), de mivel te 10 évesen, 20 évesen és még 40 év felé lépdelve is nézed és ismered a kalandjait naná, hogy unod már, hogy már megint Joker? Holott 1939 óta hányszor verhette le? 60-70? :-)
Újszülöttnek minden vicc új alapon, az a 12 éves, aki megnézni az aktuális éra friss Batman vs. Joker történetét valószínûleg pontosan annyira élvezni fogja, mint te 20 évvel ezelõtt az akkori Batman vs. Joker párbajt.