Nekem a pesti lakásomban té van, és teljesen meg vagyok velük elégedve, bár valóban nem olcsó, de most a vidéki albérletben volt digi, ami egy szar. Ilyen van például, hogy az m1-m2 nem jön be rendesen, mert a digisport van maxra tolva a sávon, ahol jön a nafta, elég sok volt a leállás is, stb. Pár hete költöztünk ismét saját lakásba, és bár még nem döntöttem, de eléggé hajlok a tére ismét, főleg meggyőző hogy van iOS alkalmazásunk, amivel tudom nézni a tévét iPaden. Már forma1et is úgy nézek évek óta, hogy megy a mindigtv app és azon nézem az m1et, két gyerek mellett úgyse tudok egy helyben ülni 2 órát, meg amúgy is. Plusz gondolkozok, hogy végre legyen HBO is, mert ott is ennek az HBOgo appnak van értelme, hogy videótárból azt amit akarok és akkor amikor akarok nézzek. Digi ezeket nem tudja, szóval lehet digi olcsóbb lenne pár ezressel, de té magasabb szolgáltatási szintnek tűnik. Mondjuk netből nálunk is csak 30 mbiteset tud adni, de elég az, még 8 mbitesnél se volt sose gyorsabb netem (mindig a legkisebb csomagot választottam spórolás miatt). Mondjuk ez pár hét még, egyelőre az is küzdelem, hogy végre kihozza a villanyórát az émász. :D Esténként a gyertyafénynél vacsizni vicces, meg hideg vízben fürdeni. :D