Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
mind=blown

Tinman
Na ez az :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
Órában lényegesen rosszabbul, darabszámban jobban 😉
Utóbbit uge 5-6 órás codok adják, nincs közte "baldurzgét".

De neked hogy lesz így meg idén a 40-50? 😉)

Forza.

Tinman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
Szûklátókörûségre vall azt állítani hogy a Minecraft nem HC játék. Egyszerûen csak neked nem tetszik mert nem vezet kézenfogva, nem tudod 10 óra után azt mondani hogy kiplatináztad, stb.
Biztos láttál már ilyen videókat de azért nyugodtan nézd csak meg. Ha ez nem HC akkor mi az?

kigyi
Ha sokat nem is, de 45-50 vásárlást már lebonyolítottam 1 volt közötte ami nem jött meg, de az is Amcsi cucc volt, na bennük nem is bízok...

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Tinman
<#vigyor4>

Dzsini
#202678 és #202697 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

DarkSector
Nem a grafikára értem, lehet kratív, ettõl még nem lesz kielégítõ HC játék.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

zorrobomber
Ja igen, micsoda borzasztó példa, hogy kreatív ötletekkel is lehet sikert elérni, tényleg borzasztó dolog, ahelyett hogy gyártanák a jobbnál jobb grafikájú futószalag címeket.

DarkSector
Csak akkor errõl vesznek példát a fejlesztõk.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

miért ne lenne az?

kellett a minecraft sikere ahhoz hogy elinduljon ez a indie mizéria, az hogy neked vagy nekem nem tetszik kit érdekel?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

benőmenő
Az év elején ~8 óra Castlevania LoS, egészen az endbossig, amihez már nem volt gyomrom. Összesen 32 órám van ebben a rendkívül hullámzó játékban.
Természetesen volt tizenpár óra DaS egy wandererrel, de azt már parkoló pályára tettem amíg eldöntöm mi legyen a 2. rész elõrendelésével.
Dead Space 3-at elvittem egy darabon, de a már korábban említett mentési anomáliáknak hála egy idõre ezt is hanyagolom.
Körözgettem 3 óra körül Race07-ben.
Lassan elérem a 10 órát Hearhtstoneban. Nálam eddig GOTY.
Jelenleg a F.E.A.R. megy, amikor olyan a hangulatom, de még az elején járok 3 órával.
Ezekhez jönnek még a mobil címek, mint a Flappy bird, 2048, illetve most a Zombie Tsunami.
DarkSector
Meg is van! <#eljen>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

The Protector
Ha kicsit is bátrabb lennék mennyi fain dolgot tudtam volna venni magamnak onnan.......😞

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

grebber
Igen de a 45 napra figyelj ,mert ha kiesel belõle akkor nem kapod vissza!
Ha elindítottad a procedurát onnan még 20 napod van bizonyítani az igazad.Ha ez idõ alatt nem derül ki semmi lép a paypal elkezd "nyomozni" és dönt ~ 30 nap!

Én most pl egy kínai webshoppal állok harcban.

Next PC upgrade: 2022

genndy
Borderlands 2, A:CM és Red Faction: Guerilla ami eszembe jut tavalyról.
Idén semmi, Skyrim és Just Cause 2 folyamatban.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

TBTPumpa
King's Bounty: Warriors of the North?

PC Guru teljes játék coming! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

zorrobomber
Igen.

Rapid81
Életemben elõször vásároltam eBayen. Ha jól tudom, akkor, ha nem jönne meg a cucc, a Paypallal vissza lehet szerezni a zsetont, ugye? <#conf><#idiota>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Botond
Én 2013 végén gondolkoztam, hogy mit vittem végig, de annyira összefolynak az emlékek, hogy fogalmam nincs. Acsikból meg hasonlókból vissza lehetne fejteni, de annyira meg érdekel. 😊
Hát órában sehol nem vagyok ehhez (mondjuk nem is baj) darabszámra viszont jobban állok 😊

Tinman
2014-ben eddig csak 3 játékot vittem végig <#wilting>

- King's Bounty: Warriors of the North (~170 óra)
- Planescape Torment (~140 óra)
- Type: Rider (6 óra)

Ti, hogy álltok?

Tinman
11/12 achit feloldottam kemény küzdelemmel Type: Rider-be, letoltam a titkos pályát is (agyfaxt kaptam tõle).

Az utolsó achi számomra lehetetlen! (Halál nélkül csináld meg a 4 fõ részbõl álló Calderon westernes pályát.) Feléig ok, de a célkeresztes részen, hamar kilõnek, utána full elõröl lehet kezdeni az egészet.

Nézem a játékosok 2.5%-nak megvan az achi. Fordítok: A játékosok 2.5%-a csaló és team achi unlockoló progit használ. Videó nélkül senkinek nem hiszem el, hogy "tisztán" szerezte meg az achit, inkább simán csak hazugnak hívom...

DarkSector
"Minecraft - 12 milliónál jár a Xboxos kiadás"

Szerintem ez nem is olyan szuper hír mint amilyennek tûnik.

Rapid81
Plusz a Paypal fee. ~1 ojró a különbség a Steames árhoz...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

tomsolo
//törölve

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

tomsolo
persze steamdb-n az appokat és bundlekat külön is, sõt a historyt is éppen mikor mit matattak

Sippie
az igen... meg lehet valahogy nézni egyáltalán, hogy egy játék milyen régiósként van meg a steamemen?
DarkSector
nem aki kapja ajándékba nem bannolják.
Mert te vagy a megkárositott.

tomsolo
Nem, azzal nem szoktak foglalkozni aki kapja - max leveszik a kontójáról az adott appot(vagy megsem jelenik).

Az a gáz, hogy egy app régió korlátait bármikor megváltoztathatják tehát Vlagyimir megvette régió/gift/trade zár mentesen elajándékozza neked, közben meg úgy döntenek hogy mégis, akkor te inventorydban lévõ dolog is megkapja ugye.

tomsolo
Még azt tudom elképzelni, hogy a magas trade bonyolító arcok chatjét monitorozzák van nyom arra, hogy pénzért - steamen kívül - sefteli a cuccait. (Meglepõdnék ha nem csinálnának ilyet.)

Sippie
a régiózáras móka miatt lehet érdekes esetleg. De pl steamgiftsen is csomóan ajándékként osztják a játékot, és nem kérnek pénzt érte, aztán ha nyerek, a steamesek látják hogy kaptam egy ajándékot, és kapom a ban-t, meg az is aki adta? 😄
DarkSector
Jaja az a legegyszerûbb amit lejebb kicsivel írnak, ehhez külön profil kell. Akkor nincsenn probléma...😊
Max ha felhalmozol 50-100 vagy még több giftet, na az már elég gáz, most is az 50gift a srácnak ott rahgadt a profilján, egy kevés euro értékben.
TF kulcsokról nem is beszélek.

DarkSector
Hát valami seftelt, az tuti, nem hiszem hogy vletlen volt, 50 GIFT volt a tárolójába, az 50 darab játék, jó ez önnmagában még nem akkora gáz, de állítólag van közük ami régiózáras vagy mi és õ azt alap utón nem vehetett meg, meg irtak pár dolgot, hogy a profiljával visszaéltek, (bár utóbbit nem hinném hiszen az ID-t nem lehet hamisitani.)

tomsolo
Garancia nyilván nincs semmire annál a cégnél aki kénye kedve szerint állítgatja az adott app korlátozásait. 😊

Sippie
mármint mit úszik meg? miért bannolták a srácot?
DarkSector
Miazhogy átverik, eddig is cserével tolták nem?
vagy elküldték ajándékként?

Mert szerintem a cserékkel sem garancia hogy megússza valaki.

tomsolo
Mostanában úgy verik ezt át, hogy nem sima giftként hanem csereként tolják azzal nem tudnak mit kezdeni 😉

DarkSector
Érthetetlen. 😄

Fpocok
Persze... nem tudja miért.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Részvétem az illetõnek, de így sem szívesen ébrednék. :S

KATT

DarkSector
Jah az, megijjedtem hogy a Halo Assault. 😄

tomsolo
tessék:

ACE COMBAT ASSAULT HORIZON Enhanced Edition - 1500 Ft

tomsolo
Helyedben azért rápingelnék marossékra hátha tudnak kedvezõbbet mondani rá 😊

grebber
Csekkold a steam-et és kiderül:

ACE COMBAT ASSAULT HORIZON Enhanced Edition

Next PC upgrade: 2022

Rapid81
Köszi. Gyûjtök gyorsan kis zsebpénzt a kártyákból és húzom is be. 😊

DarkSector
Assault micsoda?

tomsolo
Megint 7 ojró az Assault steamen, akit érdekel

DarkSector
Itteni oldal

Pénzt még nem vonták le...:S