311803
  • darkling
    Itt a legújabb videó a TGS-ről.
  • wantonly
    Bizonyára anélkül is élvezhető, nekem viszont hiányérzetem lenne. Nem biztos, hogy egy később beszerzett dlc miatt újrajátszanám a játékot, noha általában érdekel a plusz tartalom (ami nem skin). Sok játékot nem vettem meg emiatt, de utálom is ezt az üzletpolitikát.
  • Rapid81
    Te linkeltél egy képet egy általad istenített konzoljátékból, amiben semmi más nem volt éles, csupán a fegyver. Akkor most miről beszélsz?
    Láttam már videókat "nextgen" játékokról. Nem vagyok elájulva tőlük, mert PC-n ezek már 3-4 éve lazán voltak...
  • zorrobomber
    Miért? Miből gondolod hogy anélkül nem élvezhető?
  • wantonly
    Na, pont ez az amiért elgondolkoztam, DLC nélkül kihagyom inkább.
  • IMYke2.0.0.0
    Jelen állás szerint úgy néz ki, hogy 2 fordítás kell készüljön. Természetesen, az átfedések nagyban gyorsítják a Director's Cut honosítását.
    Amíg nem lesz "hazavihető" verzióm az utóbbiból, addig nem is erőlködöm vele, a "sima" verziót pedig mindenképp be kell fejezni, hogy a DC könnyebb legyen.
  • IMYke2.0.0.0
    "még tudtam játékokkal maxon tólni"
    Ezt kitárgyaltuk mindig, hogy az nem max volt, csak a géped képességeihez mérten és az ugye tudod mit jelent...

Szerintem meg épp te nem érted: évekig nem láthattál valami igazán szépet [mert a géped és a konzolaid nem képesek rá] és most, hogy rányílhatott a szemed a nextgenre, hirtelen minden über szép és "sosem volti ilyen".

Azt meg remélem Te is tudod, érted és érzékeled, hogy igazságtalanság a MOST megjelenő nextgen játékokkal szembe állítani a múltat.
    A GTA 5 meg inkább öszvér játék, mert az valójában nem nextgen. Inkább tupírozott prevgen.
  • jarlaxxe
    Külön jelent meg a steam könyvtáramban, ezek szerint a forditásodat is befolyásolni fogja valamilyen szinten de javits ki ha tévedek.
  • DarkSector
    Hát attól még hogy gyenge gépem van még tudtam játékokkal maxon tólni, csak kevés fps-el.

Amúgy részben igen lenyűgöző, de sandbox játékokat mind néztem, ilyen minőségben nem jelent meg játék. Nem azt mondtam hogy akinek erős gépe van nem tudna játszani így, hanem eddig nem csináltak még ehHez foghatót. Majd elvileg a GTA 5. Az ilyen lesz.

De nem is az a lényeg a Crysis vagy Witcher 2 is szép volt, láttam a gépemen azokat is, csak nekem ne írja Rapid hogy ez homályos, mert nem az. Csak ez végett írtam.

Most mert ő bal lábbal kelt éppen, arról nem tehetek.
    Mondjuk hazudnék ha azt mondanám hogy ez most a legnagyobb gondom éppen. Mert azért most a héten kijutott bőven. Úgyhogy mondtam is elhiszem neki, csak mutatni nem tudna hasonlót a létező címek közűl egyenlőre , vagy én nem láttam mindet.

• IMYke2.0.0.0
    Én anno demóztam, és tetszett. A Figyelőlistámon is ott van.
    Kár, hogy a 14 fajt adó DLC nem kapott 85%-ot...
  • wantonly
    Steam: Eador: Masters of the Broken World 85% OFF

Ezt a játékot ismeritek? Jónak tűnik, bár vegyesek a vélemények alatta. Amolyan egyszerűsített stratégiának tűnik.
  • IMYke2.0.0.0
    Egyszerűen és természetesen el vagy varázsolva attól, ami amúgy egy jobb géppel bíró embernek már 2-3 éve természetes.

S még mielőtt DarkSectorosan riposztolnál:

A textúra minőségekre, az effekt minőségekre és a folyamatosságra gondolok.
    Neked is hulladék PC-d van, mint nekem.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.09.18. 09:58:17
  • IMYke2.0.0.0
    Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut
    A korábbi "Dragonfall" tulajdonosok INGYEN kapták meg a mai nappal.
  • DarkSector
    Igazad van. Beszélek itt hülyeségeket, te biztos kipróbáltad és jobban látod. Hiszek neked.
  • ZsZso
    Filóztam rajta, de arra jutottam, hogy kapják be.
    - Tuesday pakkok híresen ocsmányak.
    - 1 USD volt azelőtt a Steampunk csomagok ára, most 2 lesz, hogy a preorderrel "baromi jól" járhass. Nyaljanak sót!
  • Rapid81
    " nem találkozni gyenge , homályos textúrákkal"

Nem, csak az egész játék egy bazi nagy homály, mint amit nemrég linkeltél......
  • grebber
    Van eszük :) Látják mennyi embernek kell akik megveszik és a számok alapján ki tudják választani milyen otvarságot/ királyságot tegyenek a packba.
  • darkling
    Groupees bevezette a vakon preorder-t.
    ION Robots Bundle
    Steampunk 3 bundle
  • DarkSector
    Uh ezt is de várom már, jó kis tps lehet....

Shadow of Mordor gameplay 2014.09.12
  • DarkSector
    Igen, de ez nem Crew, az egy más stílus.
    Ez a Gran Turismo vagy Forza szerelmeseinek van.

Crew, Forza Horizon stílus egy más dolog, ott egyértelműen eddig a Forza Horizon 2 a legjobb, Már csak a tartalom miatt is.
    Jó ha nem tetzsenek a versenyaútók, akkor a Crew.
  • DarkSector
    Meg azért érdekesek ezek a dolgok, mármint látványban, a Project Cars is szép játék, hogy emlékszem hányszor hallottam "MEGMONDOM A FRANKÓT" fejlesztőktől vagy kritikusoktól vagy magánemberektől, hogy már nem lesz nagy fejlődés, nem lesz olyan eltérés a 2 generáció közt, mint azelőtt a többieknél, most ha konzolokat nézük, PC-n nincs ugye váltás.

Hát van, nem is kevés.
    Hogy őszinte legyek vártam a nagy eltérést, de ezt sem gondoltam volna amit tapasztaltam-láttam most a napokban ahogy játszok.

Tökmindegy hogy FPS, vagy Sandbox játék, ahol nagy terület van, sok mozgás, érdekesmód nem találkozni gyenge , homályos textúrákkal.....
    Ez főleg egy sandboxnál döbbenetes. FPS még oké.

Ahogy elnéztem a nagy változás talán az effektekben van inkább, fény, csillogás, eső, hó, meg ilyenek.
    Egy jó parás horrort néznék azért így.
    Resident Evil-t vagy Silent Hill-t.

Amúgy ma megjött a Killzone is végre, ide begyüjtöhgettem pár képet.
    Galéria.

Ide minden játékból majd gyüjtögetek képeket.
  • Szabi #224641
    egy csőben vezethetsz csak, "...cserébe piszok szép...a futószallagon.." száguldozva "..amit a fejlesztők meghatároztak..." :)
  • DarkSector
    Jah nem is mondtam egy percig hogy ez nem egy Arcade játék lesz, de itt egyértelműen a könnyed látványos autókázásra mentek, már csak a nito hiányzik.

Csak azért érdekes, mert a végén mikor megy a vizbe meg hóba, sok helyen szinte nehéz megítélni, hogy ez most egy játék, vagy valóság.
  • Szabi #224639
    az Asetto-ba az FFB és a vezetési élmény lett nagyon eltalálva, minden más (még) gyengécske.. :D
  • DarkSector
    Na jó, én is arra gondoltam, ezzel a hiteles időjárás efektekkel, eső-hó, nagyot dob a játékon. :D
    Pedig elsőre nem tűnt nagy számnak mikor elsőre láttam az Idei E3-on.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.17. 23:11:44
  • mulli1986
    De csak grafikában, engem am nem fogott meg. Nem vagyok luxusautó buher... :)
  • Fpocok
    Destiny sztorija összefoglalba két és fél percben. Nagyonjó!
  • DarkSector
    Project Cars meg Asetto Corsa elbújhat szerintem. :D
  • DarkSector
    Újabb videó a DriveClub-ról.
    Tekerjétek 9:20-ig el a videót.

DriveClub gameplay (9:20)
  • Fpocok
    F*szomat bele, hogy minden retkes STEAMes játékhoz egy kibaxott accountot kell csinálni egy másik oldalon.
  • genndy
    Nekem se onnan van meg, Steamről vettem, nyugi :D Csak emiatt elég sok embernek megvan (SGiftsre jó ideig föl se lehetett tenni), meg sokszor volt már rá akció sok helyen. De azért mondom, hogy ez jó ár érte. :)
  • wantonly
    Tölthető a Quake Live.
  • mulli1986
    Jó van vazze... Így se győzőm átfutni azt a sok offot, amit itt néha kiköptök magatokból (150HSz/nap jobb esetben) :)
    Egyszóval arról lemaradtam :)
  • genndy
    Ahhoz képest hogy már osztogatták ingyen is... Steamen szokott 2,5 lenni akcióban, úgyhogy ez jó akció rá.
  • zsoltia
    Hátha mást is érdekel:

Euro Truck Simulator 2 (3 DLC's on Steam for 91% off)
  • DarkSector
    Az a Crash a világ legjobb platformjátéka, azóta sem volt jobb!
  • mulli1986
    Azt hittem elárazták, de nem, mind1, így is megért 630 ft-ot :) Köszi!
  • zorrobomber
    Metro 2033 flash sale - 2 euro
  • Fpocok
    Bármikor előkaphatom a Crash Bandicoot összes részét és végigjátszhatom. Majd idővel a többit is...
  • Evoluti0N
    Gondolhattad volna, hogy csak valami kamu hülyeség lesz a link mögött. :) Előbb fog piros hó esni, minthogy Naughty Dog játék PC-re kijöjjön.